Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciesze ale rownie mocno obawiam jak to bedzieU mnie z ciuchami jest to samo, wszystkiego zal. Oczywiscie wiekszosci nie nosze, ale zawsze mysle, ze kiedys sie przyda.
Andula- m mysli o powrocie, to chyba sie cieszysz
![]()

chyba tam zawsze bedziemy nie u siebie ..
no a może jak wrócicie to akurat praca się znajdzie a zawsze jesteście u siebie
non stop coś chowam bo Kuba się nie mieści, a i tak szafa pełna
no ale ileż można bez;-)

wiec chyba nici ze spacerku.
tak sie znerwicowałam że trzasnęłam klapą od komp i poszlam spać
dlatego nadrabiam zaleglości dzisiaj;-)

a jak tu nie chodzić w nich jak ja szypciiej popitalam w szpilkach niż w adidaskach
wspólczuje, aczkolwiek wreszcie dołączysz do utęsknionego mężusia
szafa pęka w szfach, większość za małe ale ja twardo wmawiam sobie,że schudnę
z moim zapałem i zawzięciem pewnie po 50tce wejdę w moją ekstra mini ze studenckich lat
Ciekawe co ludzi tylko na to?
a moze Tośka kiedyś coś wygrzebie z mojej szafy dla siebie??? Ja pamietam, ze kiedyś na strychu u rodziców wygrzebalam takie fajne tuniki mojej mamy z lat 70tych
tylko że moi rodzice mają domu a ja kurka mieszkanie

pochwalę Ci się że my też wykupiliśmy wczasy (w jakim biurze to bij zabij nie powiem, ponieważ jedziemy brygadą 30 osobową z całej Polski
) i klepali wycieczke znajomi z Gdańska;-) ale śmiejemy się, że samolot powinniśmy mieć podstawiony tylko dla nas

aaa Złoty środek...porazka moim zadaniem, aczkolwiek mężowi się podobał
jak dla mnie był to film z amerykanizowaną polską akcją (że niby tak szybka fabula
) scenariusz do bani (lepsza chyba brazylijska telenowela) jedynie co robi wrażenie to obsada aktorka
Nie polecam jednym słowem

Jak ostatnio byłam z Maćkiem na ważeniu to już się na milion procent przekonałam,że wyjazd stąd to dobre rozwiązanie.Taka jakaś durna pielęgniara była,po 50 -tce i widać,że uprzedzona do obcokrajowców,za wszelką cenę nie chciała mnie zrozumieć,a przecież się jakoś z innymi dogaduję i problemu nie mam,no i z tego zdenerwowania rzeczywiście zaczęło mi się trochę mieszać
,a ona patrzyła na mnie jak na idiotkę.Normalnie to bym sobie nie pozwoliła,ale stamdtąd już jak najszybciej chciałam wyjść.I coraz częściej można tu spotkać takie mendy!