wczoraj wieczorem wylałam się na papier (czyt. komp) pisałam, pisałam i pisałam i sie skasowało

tak sie znerwicowałam że trzasnęłam klapą od komp i poszlam spać

dlatego nadrabiam zaleglości dzisiaj;-)
Na początku Tosia baaaaardzo dziękuje za życzonka i przesyła drogim ciociom cmokaski (CMOK CMOK)

Kubusiu my zdeczka spóźnione życzonka (z racji wczorajszych perturbacji;-))
Życzymy Tobie cudowny Kubusiu cudownych dni, wspaniałych chwil i uroczego baraszkowania:-):-):-):-):-):-)
Andula ja też mam problemy z kręgoslupem, tylko u mnie objawia się potworynym bólem w biodrach:-( i mam zalecenia od dr - zakaz chodzenia w szpilkach

a jak tu nie chodzić w nich jak ja szypciiej popitalam w szpilkach niż w adidaskach

I też nienawidzę się pakować

wspólczuje, aczkolwiek wreszcie dołączysz do utęsknionego mężusia
Kicrym, Julia mam to samo

szafa pęka w szfach, większość za małe ale ja twardo wmawiam sobie,że schudnę

z moim zapałem i zawzięciem pewnie po 50tce wejdę w moją ekstra mini ze studenckich lat

Ciekawe co ludzi tylko na to?

a moze Tośka kiedyś coś wygrzebie z mojej szafy dla siebie??? Ja pamietam, ze kiedyś na strychu u rodziców wygrzebalam takie fajne tuniki mojej mamy z lat 70tych

tylko że moi rodzice mają domu a ja kurka mieszkanie
Izabelka to teraz mąż już nie zobaczy autka przed domem
Mondzi fajnie że zaczyna Wam się rozkręcać interes

pochwalę Ci się że my też wykupiliśmy wczasy (w jakim biurze to bij zabij nie powiem, ponieważ jedziemy brygadą 30 osobową z całej Polski

) i klepali wycieczke znajomi z Gdańska;-) ale śmiejemy się, że samolot powinniśmy mieć podstawiony tylko dla nas
Kamu a myśleliście o reklamie??Mam parę pomysłów to mogę Ci sprzedać
A my od wczoraj mamy na pokladzie mamę i skrzętnie to wykorzystujemy:-) Byliśmy wczoraj na nocnym seansie, na, kurka zapomnialam bo tak beznadziejny film byl

aaa Złoty środek...porazka moim zadaniem, aczkolwiek mężowi się podobał

jak dla mnie był to film z amerykanizowaną polską akcją (że niby tak szybka fabula

) scenariusz do bani (lepsza chyba brazylijska telenowela) jedynie co robi wrażenie to obsada aktorka

Nie polecam jednym słowem

a dzisiaj skok na sklepy robimy oczywiscie dzieciowate