Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takim sposobem drugi dzień nosa z domu nie wystawiłam.
A wy co polecacie?
a tego wosku się boję:-(,może się odważe w PL,pójdę do koleżanki kosmetycznki mam nadzieję,że się nade mną nie będzie znęcać.
tylko ciekawe po jakim czasie odrastają,bo że nigdy to nie wierzę.I zastanawiałam się nad takim zabiegiem u kosmetyczki ,ale słyszałam,że na nogi to drogo,tylko nie wiem dokładnie ile.
Cóż musi mu wystarczyć bo inne mięso może tylko zjeść u mamusiek.
No ale mój m pewnie dał by się za to pokroić:-)
hehehe, witaj w klubie!:-) Ja od dwóch dni spełniam się emocjonalnie rąbiąc na facebooku w Mafia Warswczoraj sie zapisalam na facebooka i teraz zaluje...caly ranek juz siedze i gram w jakies durne gryw dodatku co chwile jakis znajomy mnie dojezdza na czacie
chyba wogole wylacze internet

Ale rzeczywistość dookoła tak paskudna, że choć przez chwilę oderwać się muszę.... mała dziś daje czadu na całego, poszłyśmy na spacer, żeby marudę przegonić, a jak wróciłyśmy to winda nie działała, więc musiałyśmy jeszcze godzinę krążyć po dzielnicy, zanim M wrócił i wózek z dzidzią wtargał na górę....a Młoda nawet na spacerze jeczała, niechże jej w końcu te zęby wyrosną, a brzuszek przestanie wariować, bo mam tak dość, że lada moment trzasnę drzwiami nei patrząc, czy ma kto z dzieckiem zostać:-(