reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja tam nie mam roboty, no ale sama ze soba nie bede pisala:-D.
Madzia- twoj idzie biegac w taka wichure? U mnie tak wieje, ze wczoraj lapalam pranie w ogrodku, aby nie odlecialo:-D

reklama
Beaa aktualnie u nas świeci słońce,wiatr też jest ale da się wytrzymać,tzn tak wygląda przez okno,bo dziś znów nigdzie nie byłam,owszem odpciowałam się wszystko ładnie pięknie i co? zrobiło się ciemno i zaczęło lać:wściekła/y:Takim sposobem drugi dzień nosa z domu nie wystawiłam.

dobra to zmiana tematu.
Jakie polecacie depilatory,ewentualnie inne skuteczne sposoby depilacji.
Ja przed ciążą używałam depilatora tylko już stary i strasznie boli,a w ciąży stwierdziłam,że nie będę się katować,bo skóra jeszcze bardziej wrażliwa.Teraz jakoś ciężko mi wrócić,bo boli jak cholera,ale słyszałam ,że te nowsze już bardzo delikatne są.Wosk sobie też kupiłam,ale jakos nie mam odwagi i jadę zwykłą maszynką ,tyle,że ja mam gęste ,grube i szybkorosnące włosy nie tylko na głowie niestety:baffled:A wy co polecacie?

Madzia ja mam depilator w miare nowy ale nie uzywam bo mi wloski bardzo wractaja. polecam woskowanie ale w gabinecie, to nie jest az tak bardzo drogie jak sie wydaje a masz zrobione porzadnie i idziesz doslownie raz na jakis czas. ja teraz zamierzam sie wybrac bo przez zime to maszynke tez uzywalam.

Pearl no właśnie mi po depilatorze też wrastaja:baffled: a tego wosku się boję:-(,może się odważe w PL,pójdę do koleżanki kosmetycznki mam nadzieję,że się nade mną nie będzie znęcać.
Beaa o fajny gadżet:tak:tylko ciekawe po jakim czasie odrastają,bo że nigdy to nie wierzę.I zastanawiałam się nad takim zabiegiem u kosmetyczki ,ale słyszałam,że na nogi to drogo,tylko nie wiem dokładnie ile.

Nooo mały już jest w stanie sam siedzieć i się bawić :-D
U nas było ładnie ale niestety oczywiści nie mogliśmy wyjść. Najbardziej mi szkoda, że w niedziele na rolki też nie będziemy mogli :-(.
Mój m właśnie przemeblował pokój Pysia, cóż tyle zaległych robótek a on jak zwykle przyjemności. Odpuszczam mu bo ma dzisiaj urodziny.

kicrym to ulubione danie mojego m. ja nawet nie wiem jak to smakuje :-D Cóż musi mu wystarczyć bo inne mięso może tylko zjeść u mamusiek.
ananasy + sos curry mi to brzmi fajnie tylko bez kurczaka :-p No ale mój m pewnie dał by się za to pokroić:-)

Madzia. może cię zszokuje ale ja jadę niemal cale ciało depilatorem i to starszej generacji. Nie jest to zbyt przyjemne (i ciut długo trwa) ale da się przyzwyczaić, zwłaszcza, że kolejne depilacje już mniej bolą. Kumpele zawsze szokowała depilacja pach a ja ja uskuteczniam od liceum i wolę niż maszynkę- przynajmniej nie ma "odrostów". Zresztą bikini wbrew pozorom też da się znieść i nie boli wcale bardziej niż u kosmetyczki tyle że cieżej zrobić sobie krzywde własnoręcznie.:-p

wczoraj sie zapisalam na facebooka i teraz zaluje...caly ranek juz siedze i gram w jakies durne gry:baffled:w dodatku co chwile jakis znajomy mnie dojezdza na czacie:dry: chyba wogole wylacze internet
hehehe, witaj w klubie!:-) Ja od dwóch dni spełniam się emocjonalnie rąbiąc na facebooku w Mafia Wars:-p:-p Ale rzeczywistość dookoła tak paskudna, że choć przez chwilę oderwać się muszę.... mała dziś daje czadu na całego, poszłyśmy na spacer, żeby marudę przegonić, a jak wróciłyśmy to winda nie działała, więc musiałyśmy jeszcze godzinę krążyć po dzielnicy, zanim M wrócił i wózek z dzidzią wtargał na górę....a Młoda nawet na spacerze jeczała, niechże jej w końcu te zęby wyrosną, a brzuszek przestanie wariować, bo mam tak dość, że lada moment trzasnę drzwiami nei patrząc, czy ma kto z dzieckiem zostać:-(

reklama
Madzia, ja też używałam depilatora, ale w ciązy się zapuściłam i teraz jest masakra - boli jak cholera. Na razie robię depilatorem w kremie, i zbieram sie w sobie, żeby jednak mechanicznym nogi przelecieć, bo po nim zdecydowanie mniej odrasta.....wosku bym nie wytrzymała raczej, bo byłam parę razy brwi robić i mało nie zeszłam z bólu

Do góry