Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renia, a ile to kosztuje?o depilacja na tapecie:-)
depilator to moja zmora - okropność
jadę maszynką ale to też niec spoko bo za często trzeba
jeszcze przed ciążą byłam w fajnym centrum kosmetycznym i zrobiłam sobie testy na usuwanie owłosienia za pomocą lasera - a później zaciążyłam i odwlekło się w czasie
ale idzie wiosna i muszę pomyśleć o tym raz jeszcze - choć moje oszczędności na laserek poszły na zupełnie inne rzeczy
ale marzę o tym zabiegu coby raz na zawsze zapomnieć o depilacji;-)

ale laba się kończy jutro:-( ale za jakieś dwa tygodnie znowu mamusia wkroczy znowu na pokład:-)

;-) w ogole zauważyłam, ze odkąd moja mama przeszła na emeryturkę to ma więcej czasu dla mnie i częściej jest u nas i wogóle jest fajniej

co mi sie przypomni to ci wrzucę, oki)
a no wlaśnie, ja też ciekawam ceny tego zabiegu:-)
cale ciało!! wow!Twardzielka jak nic

bo teraz to wyglądam jak żona tarzana
a z ttą koleżanką to mnie ubawilaś

acha a depilator mam taki

Depilacja pach to rutyna (ale za to co 2 tygodnie) a bikini (a nawet więcej) jest nieprzyjemne ale znośne.
) a m właśnie ślicznie shishe rozpalił więc trzeba się zabrać za świętowanie jego urodzinek
i pijecie grzanca- prawdziwe arabskie klimaty (no moze oprocz grzanca
)Haszi- ale macie super klimaty w domu, jecie falafel, palicie shishei pijecie grzanca- prawdziwe arabskie klimaty (no moze oprocz grzanca
)
Tosika- ja tez tak lubie spedzac czas tj. szalenstwo zakupowe, kawka z kolezanka, a w domu obiadek podany...czyz macierzynstwo nie jest piekne?
Renia- dosyc kosztowny ten zabieg, ale efekt fantastyczny!

ale żeby jeszcze mama częściej zaglądała to bym i o trzecim pewnie pomyślała

chyba z tego wszystkiego taniej by mi bylo cycki zrobić, a afekt pewnie ten sam, albo i lepszy
bo wszystkie oczy skierowane by byly tylko na jeden punkt a reszta ciała to bylby pikuś

a co do rozpieszczania i odciązania, to już niedługo będziesz w Pl i zapewne przez pierwsze miesiące nie będziesz miala możliwości potrzymać Szymka na rączkach
tak będzie rozchwytywany;-)