reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kate, jakim cudem za piętnaście złotych? Ja też chcę :-) Zwłaszcza z takimi gratisami.
Mondzi z tego co jest napisane w ostatnim numerze można jeszcze zamówić prenumeratę za 15,60 (to jest gazeta bez dodatku), ale już nie ma prezentów:-( oferta na te tanią prenumeratę jest do 8 kwietnia:-p ja zrobiłam tak wysyłasz e-mail na adres bok@edipresse.pl - w zamówieniu podajesz dokładny adres dostawy wysyłki, tytuł czasopisma oraz numer rozpoczęcia prenumeraty (teraz to już będzie maj), a ja jeszcze napisałam, że to ma być ta prenumerata za 15,60 żeby im się czasem nie pomyliło:-p

reklama

muszę Wam napisać, że ostatnio zamówiłam roczną prenumeratę "Mamo to ja" za jedyne 15 zł i dziś przyszła paczka z prezentem - dwa smoczki Nuk, butelka duża Nuk - seria z Krecikiem, płyn i Oliwka Bubuchen:) ale się ucieszyłam bo myślałam, że ten prezent to ściema:)))​

To ja Ci powiem Kate że miałaś szczęście , bo ja zamowiłam już kilka miesięcy temu prenumeratę MAMO TO JA tylko półroczną i też były obiecywane prezenty i co ??? Wielkie NIC! Nic nie dostałam mimo obiecywanek a prenumeruję już 2 czy 3 miesiące...

Tosia i Kubuś Wszystkiego Naj

Ufff Koniec dnia. Mały wcale nie wygląda jakby mu przechodziło :-( Cały dzień na rękach.

Andula
przechlapane :( U nas w rodzince wszyscy mają problemy z kręgosłupem. Mój m, ja, mój tata, mama i brat :-p.
Z łatwo dostępnych pomocy o dziwo najlepiej działa stary Amol, poza tym plecam Ketonal lek ale nie wiem czy tam kupisz.
A służba medyczna w UK taka jest. Szwagrowi jak z córka był to kazali jej dać paracetamol i lodowe sople:szok:. Jest weterynarzem więc wiedział, że to jakieś shizo, zrobił awanturę, ochronę wezwali ale w rezultacie małą do szpitala wzięli bo w końcu ktoś wpadł na pomysł żeby ją przebadać:crazy:.
Pearl trzeba się zarejestrować na forum (link jest gdzieś po lewej) i wtedy można się zalogować i ściągać książki. Na forum są też audiooboki HP- polecam, choc ja już 6 raz 7 rozdział słucham bo zasypiam a mój m szału dostaje bo już na pamięć zna, bo z wieży lece :-p
Mondzi super, że coś ruszyło, będzie lepiej jak kryzys minie i słonko mocniej zaświeci
Izabelka no gratulacje, teraz już możez śmigać. Zdrówka.

Uciekam bo mam dość wszystkiego, w dodatku mnie też coś łapie.
A szczurek jeden zakosił ołówek i nie chce wyjść spod szafki:-D, bedzie trzeba przekupićr przehyre jedną i spaććććććć.

To ja Ci powiem Kate że miałaś szczęście , bo ja zamowiłam już kilka miesięcy temu prenumeratę MAMO TO JA tylko półroczną i też były obiecywane prezenty i co ??? Wielkie NIC! Nic nie dostałam mimo obiecywanek a prenumeruję już 2 czy 3 miesiące...
To dokładnie tak jak ja, też nie dostałam żadnego prezentu:no:

U mnie dzisiaj zapachniało wiosną :tak: mimo mrożnej nocy, dzień był bardzo słoneczny i prawie bezwietrzny (nie to co ostatnie kilka dni), na termometrze +8 i mała w końcu wyszła na powietrze trochę, bo wcześniej to nawet psa z domu szkoda by było wygonić (gdybym go miała;-))
Ja od rana chodzę podminowana, bo dostałam @ i wszystko mnie boli, poza tym jeszcze przeziębienie mnie męczy:baffled:
Acha, pomysł z karteczkami super:-)

Antosia i Kubuś - wszystkiego najlepszego

Nocka pod względem pobudek dobra- tylko o 1 i wstał o 5:07.
Ale za to o tej 1 musiałam podać encorton bo się biedny dusił :-(
Myślałam,że z rańca będzie trzeba do lekarza ale teraz wygląda znośnie.

Dzieki dziewczyny za rady:tak:
Madzia wiem ze powinnam troche "powalczyc" ale poprostu mi sie nie chcialo bylam zmeczona bolem ,nocka poprostu mialam dosc.Moj plan byl taki : jechac na pogotowie jesli nie przejdzie ale naszczescie jest o niebo lepiej :tak:
Mondzi super ze biznesik sie ruszyl zobaczysz blizej lata ze ludzie beda do biur podrozy jak w dym szli:tak:Zdrowka dla Was
Dzis przyjezdza moj M i jutro WIELKIE pakowanko:baffled: jeny jak ja tego nie lubie Najgozej ze mam spore ograniczenie wagowe.M mi powiedzial wczoraj zebym brala tylko najpotrzebniejsze rzeczy bo powaznie mysli o powrocie jestem w szoku pierwszy raz z jego ust cos takiego uslyszalam :szok::szok::-):-)
Milego dla wszystkich :-)

A ja od rana z Zu "siedze w szafie" :szok: Robie wielkie porządki w moich ciuchach... kurna nawet nie wiedziałam, e mam tyle fajnych ciuchów! Szkoda tylko, że 3/4 za małe :-( trza zrobić wielki "peposz" i na allegro jak pójdzie to pójdzie jak nie to płakać nie będę... a może i jakiś grosz wpadnie :-p

A ja od rana z Zu "siedze w szafie" :szok: Robie wielkie porządki w moich ciuchach... kurna nawet nie wiedziałam, e mam tyle fajnych ciuchów! Szkoda tylko, że 3/4 za małe :-( trza zrobić wielki "peposz" i na allegro jak pójdzie to pójdzie jak nie to płakać nie będę... a może i jakiś grosz wpadnie :-p
Ja tez mam mase ciuchow w ktorych nie chodze tylko ja taka glupia ze mi wszystkiego szkoda:sorry2: .Mysle sobie ze jak za duze to przydadza sie na kolejna ciaze;-) a jak za male to moze kiedys wreszcie schudne:-D i wszystkiego zal mi sie pozbyc:tak:
W uk w jednym pokoju mielismy trzy wielkie szafy i wszytskie zapchane moimi szmatami Mniej wiecej 60 % nigdy juz nie zaloze ale jakos zal mi wyrzucic .
Postaram sie po przyjezdzie zmobilizowac i odgruzowac garderobe :tak:

Andula to dokładnie tak jak u mnie!!!

Wszystkiego żal i szkoda... a to schudne a to pewnie przytyje i tak w kółko!!! hehe... dzisiaj już powiedziałam basta!! Mam dwa wory :-p jeden do wyrzutki a jeden do allegro... tylko komu się teraz chce robić foty... ojoj... może dam rade :-D

A nie wspomnę co się dzieje w szafie Zu :-D

reklama
jeden do wyrzutki a jeden do allegro... tylko komu się teraz chce robić foty... ojoj... może dam rade :-D

A nie wspomnę co się dzieje w szafie Zu :-D
No wlasnie allegro to fajna sprawa ale trzeba sie troche narobic mimo wszystko ..a pytania od potencjalnych kupujacych czasami poprostu mnie rzucaja na lopatki;-)
Mam jeszcze troche rzeczy do wystawienia ale najnormalniej w swiecie mi sie nie chce choc fajnie by bylo aby czesc kasy sie zwrocila:tak:

Do góry