Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oskar szukal pierwszy raz jajek czekoladowych na ogrodku,ale szczesliwy byl
mala grzeczna,nawet zasnela w domu w wozku-1 raz u kogos,martwilam sie jak to bedzie
Oskar wstal o 23.30 i do 2.30 nie spal
w koncu poscielilam w salonie i razem sie meczylismy
ale nie wyspana jestem; mala o 6 juz sie wyspala,cale szczcie maz wstal-skacowany
wyspal sie,bo padl o 19,30 szybciej niz dzieci
zaszalal,w koncu zona ma juz prawko 
zaraz jedziemy do tesciowej, po obiedzie do moich; wiec u nas jeszcze nie po swietach ;-) milego dnia
Jeszcze nie zostalam zmoczona mamnadziejee ze juz nie bede ;-)
Milego dnia
).
.Beaa niby tak blisko siebie jestemy a pogoda skrajnie rozna przyslij nam troszke slonka pierwsza klasa poprosze;-)U nas pogoda waspaniala, slonko swieci wiec zaraz wyruszamy na spacerek i rundke po sklepach. Mam nadzieje, ze nie nadciagna chmury (od Anduli).
Dziasiaj juz mam lepszy humor pomimo, iz maz zaraz idzie do pracy i znowu samotny dzien, no ale skoro tak ma byc to niech bedzie. Dziasiaj juz wszystko jest otwarte na miescie, wiec sobie jakos poradze z ta samotnoscia.
Wczoraj dowiedzialam sie, ze moja bliska kolezanka, ktora mieszka we Wloszech stracila wszystko podczas trzesienia domu. Dwie minuty przed zawaleniem sie domu wybiegla na ulice w samej pizamie. Tak wiec jak stala- tak zostala, wszystko straciala. Dobrze, ze uszla z zyciem.

)