Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) 
u nas też tragedia narodowa:-( człowiek się smuci się ale z drugiej strony powtarza sobie w myśli-dobrze, że to nie nas spotkało- jest to zapewne egoistyczne, ale prawdziwe.....
Andula- relaksowac sie bedziecie powiadaszMy wlasnie wrocilismy ze spacerku pogoda bombowa Beaa chyba troszke slonka nam przeslalas;-)Na placu zabaw bylo super Mis zadowolony,starzy tez jak swieci slonko az zyc sie chce.Teraz M rozpala grilla i zasiadamy do kolacji fisiek spi amy wrescie bedziemy sie relaksowac :-)![]()

? Moze Mis za 9 miesiecy bedzie mial siostrzyczke?
Hehe Beaa piszac to sama zauwazylam ze brzmi dwuznacznie ;-)Andula- relaksowac sie bedziecie powiadasz? Moze Mis za 9 miesiecy bedzie mial siostrzyczke?
Pogode oczywiscie wam przeslalam ze Slough tak wiec milego grilowania.

dzisiaj mąż prrowadzil 
i nareszcie u moich rodzicow,bylo fajnie

:-
i non stop wszystko w buzi. Więc może do roku jednak jakiś ząb wyskoczy:-) Nocka z soboty na niedzielę okropna, młoda budziła się z płaczem chyba z 8-10 razy

z niedzieli na poniedziałek dałam ibufen na noc i obudziła się dopiero o 06:00 rano:-):-)
Cały czas trzeba ja mieć na oku, bo to co zakazane jest the best

Jakbym czytala o mojej Zainab;-). Ona do tego jeszcze zbiera smieci z podlogi, bardzo dokladnie oglada ze wszystkich stron i na koncu wklada do buziOlga raczkuje jak stara i wspina się i staje wszędzie gdzie się daCały czas trzeba ja mieć na oku, bo to co zakazane jest the best
![]()
. Staram sie, aby podlogi byly czyste, jednak zawsze sie cos trafi.