pabla27
Fanka BB :)
Mondzi - kino dla matek z dziećmi w praktyce wygląda tak, że część dzieci przysypia,część płacze, część lata między fotelami
moja dziś około godz posiedziała w foteliku, potem już było jej nudno więc zezsłyśmy przed ekran a tam były różne maty, zabawki itp....i tam sobie latała z innymi dziećmi. my już po spacerku, mała trochę pospała, potem strasznie marudziła, wróciłyśmy do domu, położyłam ją do łóżeczka bo widzę że padnięta ale chyba nie uśnie sama
no nic, odsapnę troszki......

moja dziś około godz posiedziała w foteliku, potem już było jej nudno więc zezsłyśmy przed ekran a tam były różne maty, zabawki itp....i tam sobie latała z innymi dziećmi. my już po spacerku, mała trochę pospała, potem strasznie marudziła, wróciłyśmy do domu, położyłam ją do łóżeczka bo widzę że padnięta ale chyba nie uśnie sama
no nic, odsapnę troszki......
Kupilam mu dwie lanserskie czapki z daszkiem;-):-)Sobie upatrzylam kurtke ale kurde droga i narazie nas nie stac ale podoba mi sie bardzio.Dzis M mial rozmowe z szefem i podobno zamiast 4 wyplat w ramach odprawy ma dostac 7 jezeli tak naprawde bedzie kupuje kurtke bez zastanowienia
U Was Pabla, też była podwyżka?
na karteczki tez bylabym chetna a ze okazuje sie ze zostajemy tutaj do polowy lipca to bede wysylala stad:-)z jednej strony chcailabym juz jak najpredzej byc w Polsce a zdrugiej ciezko mi sie rozstac z M i wiem ze Malemu tez bedzie ciezko. poza tym sa Szymona urodziny wiec chcemy je spedzic razem. nawet mielsimy plan pojechac na wakacje bo M dostal bonus z pracy 2000$ wiekszy niz sie spodziewal wiec juz w zasadzie wiedzielismy co i jak ale wczoraj dostal maila od szefa ze sie pomylili

madry chlopak auto nasmarowal a z tym chlebem to wypadek przy pracy;-)