Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak cię posłuchał, że kiełbasa nie była potrezbna;-)i trzymam kciuki za pobranie moczu
fajnie ż ejuż w PL i dobrze się tu czujesz

Kuba raz wypadł mojemu M z wózka

:-)Neaa bardzo bym chciała, ale poczekamy aż Tosia ciutkę podrośnieTosika to na co czekasz ruszaj na podbój Litwy, polecam zwiedzić Wilno, Troki, Kowno no i w Palandze nad morzem też jest fajnie![]()
a wiesz, ze mój stryj (on działa w ogóle w takim stowarzyszeniu) wymyślił, ze w tym roku wynajmiemy busa i zrobimy sobie taką rodzinną wycieczkę;-) tylko nie wziął pod uwagę, ze w ciągu dwóch lat się troje dziecia w rodzinie narodzilo i chyba z roczek trzeba będzie poczekać:-( ale co się wlecze to nie uciecze

Idiota jeden oczywiście jak zwykle w koszyku wózkowym siedział, a ja zapomnialam sprawdzić... Na szczęście zdążyłam go złapać, zanim gdzieś myknął, ale impas totalny... do domu nie wrócę, bo kot pod pachą (a waży 11 kg) + wózek to trochę za dużo, do przychodni tym bardziej nie pójdę no i blada twarz Indianina... na szczęście było już po 16 wiec zadzwoniłam do M i okazało się, że stoi w korku całkiem niedaleko i po nas podjedzie....no ale trwało to jednak 20 minut podczas których resztki włosów mi na głowie osiwiały, bo Młoda oczywiście czując okazję zaczęła wyć całkiem donośnie, kot który jej ryku nie znosi zaczął mi się spod pachy wyrywać, ludzie zaczęli gromadnie psy na spacer wyprowadzać powiększając mój prywatny chaos.....masssakra... myslę, że "na dzielnicy" zapamiętają nas na długo:-)

) chyba ja będę tragażem i nianką w jednym

ale pewnie miałaś stracha
napisze to co dziewczyny pisz tą książke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

surv no ja podziwiam dziewczyny z 2 i jak tak myślimy z M o 2 dziecku to mam lekkiego pietra

u nas tez katar, oddychanie buzią ale pierdoła wszędzie włazi więc nic mu nie przeszkadza