Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uczciwie przyznając, te buty nie są zbytnio na lato, i kolor - czerwony - też nie jest specjalnie praktyczny...no ale boskie są:-) Rok koło nich chodzę teraz je przecenili, akuratnie na tyle ile mi mama dała, no i to był po prostu głos z niebios "Kup je"
Potem jeszcze zasiłek odzieżowy od M skrupulatnie puściłam na spodnie i koszulki, zostawiając sobie tylko jeszcze na sandałki, bo mnie teraz wyrzuty sumienia będą pół roku gryzły i pewnie nic sobie nie kupię
Dziś widziałam tylko pomarańczowe i czarne, więc będę szukać brązowych lub białych, ale nic ładniejszego od nich w sklepach nie widziałam.
) po wczorajszych stresach
Mała na razie śpi to szybko cyknę zdjęcia i się pochwalę

taką szmacianą...i tez mi się wydawało że czerwone niepraktyczne i prawie myślałam że grzeszę robiąc ten zakup...no bo jak tu kupić buty co to pasuję prawie do niczego...:-):-) ale się przemogłam.....i okazuje się że jeszcze się trzymają to raz, nie gniotą w ciąży to dwa a i dość często mam okazje je włożyć to trzy:-):-):-)
, normalnie ta wyobraźnia mnie zabije kiedyś....jestem świetna w pomysłach, mam wręcz czasem wizje i sny co i jak ale jak to zrobić

...babcia wymęczyła na nocniczku

(bo chyba z 5 razy siedziała) to się dziecko zmęczyło i poszło w kimę:-):-):-)

..niech sobie pogadają chwilkę a ja szybko pranie wieszam

a ja teraz myślę jak tu zrobić dziecku bolerko, normalnie ta wyobraźnia mnie zabije kiedyś....jestem świetna w pomysłach, mam wręcz czasem wizje i sny co i jak ale jak to zrobić
a jedziemy na Księdzowe wesele niedługo i młodej pasowałoby do sukienki coś zrobić takiego nie za ciepłe i nie za zimne:-)
ech
idę zrobić 25 próbkę

moja mama-malo zadowolona-ale zostaje z amluchami i smigamy
ale sie ciesze :-):-):-) wieki nie bylismy

znając Ciebie kochana to odwalisz małej takie bolerko że nam szczeny opadną

) i musze napisac konspekt na zajęcia z plastyki
oczywiście na jutro
ale co tam damy rade, mam nadzieję że nie zapeszę, ale praca skończona

:-):-):-):-)w niedzielę ide do promotorki niech sprwadzi takżę prosze trzymać kciuki żebym mogła drukowac i oprawiać