reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej hej
Bry....
ależ mi się nic nie chce:-:)-:)-(
Małża wysłałam po pączki bo normalnie mnie skręci ..od dwóch dni poluję na nie:-:)-( w mojej cukierni i jakoś nie trafiam ...
Powiedziałam ze bez pączków ma nie wracać:-):-):-):-)

Tosia..zdróweczka życzę:tak::tak::tak::tak:
Wiesz ale ta moja sąsiadka to ode mnie 2 lata młodsza:szok::szok::szok::-):-):-)
Ale wywiad jest pierwszoklaśny:tak::tak::tak:
a co do bolerka to napiszę do Cię bo mam parę technicznych pytań:-).

Surv...Florka...no tak..wiedziałam że nam z kocyka uciekniesz:-D:-D:-D:-D
Miłej imprezki i zdrówka dla kota:tak::tak::tak:

Kate...to super...to ja nadal trzymam kciuki:tak::tak::tak:

a ja nie wiem co:baffled::baffled::baffled::baffled:
może pójdę spać abo co???
a może małż za chwile przyjedzie:-D:-D:-D:-D:-D....z pączusiami:-):-):-)

Łucek...będzie wyżerka:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Co za chłop mówię wam, ostatnio a to lody a to ciasteczko a to śledzika a to pizzę..normalnie nie dogodzisz mu.....się rozsmakował:-):-):-):-):-):-):-)

no dbrze idę najpierw troszkę posprzątać:-(

papa

reklama
Post, u nas też pogoda marna, siąpi, sennie i w ogóle....tylko niestety ciązy brak, żeby móc się oddać słodkiemu lenistwu:-) M tradycyjnie dostał weekendowej migreny, ale przechodzi mu szybko wobec groźby, że pojedziemy na roczek same...autem:-p no i impreza w związku tym, nie w plenerze lecz w domu,więc musiałam pośpiesznie Małej wybór kreacji zmienić:-D Idziemy do wnuka naszych chrzestnych, najlepszej partii w okolicy więc musimy się odpowiednio zaprezentować:-D

Tosika, nie przejmuj się biedaku aż tak! Tosia jest ogólnie zdrową dziewczynką, więc kilkudniowa choroba nie powinna jej zaszkodzić:tak: Florcia, wtedy co była struta, też praktycznie nic oprócz ryżu przez 5 dni nie jadła i owszem na wadze nie przybierała, ale schudła raptem 100 gram, które już odrobiła:tak:

Zmykam przepoczwarzyć umorusanego łobuza w cudną księżniczkę:-)

oj i u mnie sennie bardzo.....młoda spała z 2,5 godz, ja się na jakąś godzinkę też położyłam. Teraz wstałyśmy, ona pełna energii a ja...marzę o spaniu cały dzien.
za oknem deszcz, szaro i ponuro.....
idę małej słoiczek odgrzać bo z tego lenistwa nic do jedzenia jej nie zrobiłam. Pulpety będą jutro.

Witam,
u nas szaro i buro ale cieplo.Mam nadzieje ze nie bedzie padac:tak:

Tosika trzymam kciukiza udana tranzakcje oby Wam sposcil:tak:Ty sie martwisz o Swoja chudzinke ale ja tez sie martwilam o mojego pulpecika jak nie jadla:tak:

Survi
wspanialej imprezki, zeby Florka szampansko sie bawila i chlopca sobie "przygruchala";-):-D

Post zazdroszcze ze mozesz sie obiadac i leniuchowac.:-)

Izabelka zdrowka dla synka:tak:

Andula wspolczuje bolu zeba , mnie tez to czeka.:baffled:

Pabla 60 brzuszkow brawo!!!! Ja tez robie brzuszki ale chyba nie 60. Lepiej mi sie robi jak nie licze. I juz tyci, tyci efekty widze:tak: Jeszcze robie cwiczenia na nogi bo dwie szynki mi urosly:zawstydzona/y::dry::dry:

Kaja ale wypas dla dzieciakow:tak::-D:tak::-D

My idziemy dzis na urodziny znajomych syna. Znowu dieta na bok:-p:sorry2::zawstydzona/y:Ale juz jutro bedzie dalej(mam nadzieje)

jejku u nas tez pada i sennie; narobilam sie i nasprzatalam; dzieci mi posnely-Wera to norma-do 18 pospi,ale Oskar tez usnal-pewnie oslabiony; maz pojechal - i cale szczescie bo sie pozarlismy na amen; niech se jedzie; mam troszke luzu, odpoczne i zebiore sily na wieczor-synek pewnie polata do 22 ;-)

U nas pogoda byla do bani teraz troszku lepiej:tak:.Mis walczy ze snem:baffled: a ja siedze z rodzinka :tak:
Izablka aby po powrocie M przyszedl do Ciebie z potkulonym ogonem;-):tak:
Surv,Dorka milych imprezek:-)

dzieki Andula,ale wątpię :confused: tak naprawde pożalismy sie po wczorajszym wieczorze w kinie :baffled: i co uslyszalam dzisiaj, ze to moja wina :dry: to taki dzieciak :no: mam wrazenie,ze nigdy nie dorosnie :cool2: tylko czy ja to wytrzymam?? prosilam go lagodnym tonem,zebysmy sie nie klocili- dwa razy; szlismy na naszym osiedlu w nocy, zeby ludzie nie slyszeli; to nie- musi ględzić jak polamany; i gdy nazwal mnie "głupią" zza rogu wyszla jakas pani z psem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak poszla to mu brzydko odpowiedzialam,zeby dal mi spokoj...nie pomoglo, to mu palca pokazalam-a wiem ze to dla niego obelga,ale nie wytzrymalam :-:)-( i w sumie mi wstyd; ale ilez mozna znosić????????? powiedzialam,ze ma sie do mnie nie odzywac; nie bedzie mnie przy innych obrazal :-:)-:)-( strasznie mi z tym
a teraz pojechal gdzies kolo Pucka zawiezc kuzyna,bo nie mial kto (a on gra na weselu i spiewa) - pytal mnie czy moze pojechac; ja sama z chcecia pomagam jak moge; i pojechal; pada,kiepska widocznosc...martwie sie o tego mojego glupka :sorry2:

Izabelka dasz rade! A z mężusiem napewno wszystko okej :-)

Zu wczoraj poszła na służbe do babci a my byliśmy w kinie na Aniołach i ja jakoś zachwycona nie jestem :-p ale co kto lubi ;-)

Potem potuptaliśmy na imprezkę i o 3 wylądowaliśmy na kebabie... ojoj... ale się nabombiłam... :-D normalnie prawie byłam NIEWIDZIALNA :-D a wypiłam tylko 6 piwek :zawstydzona/y: najwazniejsze, ze wstałam bez kaca i ogólnie dobrze się czuję ... ojoj... tego mi było trzeba normalnie :-D

Julia-super że mogliście się trochę zregenerować:-) ja na Anioły chętnie bym poszła, chociaż nie spodziewam się rewelacji. Książka fajna, ale z Kodem było tak samo - książka super, a jak obejrzałam film to byłam trochę zdegustowana:baffled: jakoś tak to wszystko śmiesznie wyglądało w kinie zamiast tajemniczo, i podejrzewam że z Aniołami może być podobnie, ale z ciekawości obejrzę - chociaż nie wiem kiedy, bo nie mamy z kim młodej zostawić.
Iza - oj, faceci są beznadziejni niestety, czasami zachowują się poprostu jak głupki....a my też głupie bo jak co do czego przychodzi do się zamartiwamy o nich...ja też tak mam..
Moja też zasnęła, juz na rzęsach chodziła ale nie chciała zasnąć, w końcu na rączkach 5 min i śpi. Pewnie z pół godz pośpi i tyle, ale przynajmniej się zregeneruje na dalsze brykanie.
Mój M na tańce dziś rusza do klubu, pytał grzecznie czy może, ja oczywiście nie mam nic przeciwko, ale zaznaczylam że jutro spędzamy dzień rodzinnie, a nie on odsypia kaca i noc w łózku a ja sama z Leną - więc wie że bez pijaństwa i powrotu o 05:00 rano...zobaczymy czy tak będzie:confused::dry:

reklama
Izabelka M da sobie rade a ja Twoim miejscu zrbilabym tak samo tez czasami zdarzalo mi sie placa srodkowego pokazac i wiem ze to byla moja bezsilnosc :tak:Nie raz mialam ochote swojego walnac :baffled: Nie miej do siebie zalu licze jednak na to ze przyjdzie zrozumie i spedzicie milutko wieczor:tak:

Julia 6 piw olaboga:szok::szok::szok: ja to chyba padlabym na cycki (ktorych nie mam;-))
Ja po 3 jestem zalana ,fajnie ze sie dobrze bawilas:tak:

Pabla moj tez dzis imprezuje po powrocie do domu ma mi wyslac smsa jak nie wysle znaczy ze zalany w trupa:baffled:Ja tez nie mam nic przeciwko odbije sobie z siejka i kumpela po jego powrocie juz sie doczekac nie moge:-)

Ostatnia edycja:
Do góry