reklama

Lipiec 2008

Izabelka- wspołczuję konfliktu z mężem:no: Powinniscie może jasno określić swoje obowiązki;-)
Mój M. w zasadzie bez szemrania robi to, o co go poproszę... Problem czasem tkwi w tym, że odkłada na poźniej! Ale ja mam często wyrzuty i zamiast go wykorzystywać na maksa, sama dużo robię:-D A prawda jest taka, że robię lepiej i szybciej;-)
Najczęściej ja wstaję rano do małej, bo i tak spać nie mogę, nawet gdy M. zabiera ją do dużego pokoju. Jak się już obudzę to koniec:baffled:, więc zabieram mała, by przynajmniej M. się wyspał. Ale to na weekend, bo w tygodniu wstaję o 5:30:wściekła/y:
Impreza komunijna udana... Mała szalała, nas wymęczyła... Dobrze, że co jakiś czas ktoś się nia zajmował, bo padlibysmy... Nowe miejsce, wszystko ją interesowalo:tak: Weszla po 8 schodach (oczywiście z asekuracją, choć nie tracila równowagi), otwierała szuflady, wspinała sie gdzie tylko mogła... Urwalismy się koło 19. Powiedzielismy, że dziecko bardzo zmęczone, a Zosia w tym momencie uciekła na przedpokój, potem zademonstrowała ładnie brawo, brawo, powiedziałam bach, więc za mna powtórzyła ba i rzucila butelka (z 2 metry), poraczkowała do kontaktu, zrobiła awanturę, gdy jej zabronilam, a gdy wzięłam ją pod paszki jak szalona machała nóżkami i raczkami... Na zmeczone dziecko to nie wygladalo:-D Zero współpracy:wściekła/y: Ale z M. stwierdziliśmy, że czeka nas, oj czeka, wycisk gdy mała zacznie chodzić! Ale może schudnę:-D Ciągle mam przed oczami moją kuzynkę, która nawet na minute nie mogła usiąść:no: Jej synek biegał ja opetany, nie patrzył gdzie i po co. Ale jaka ona chuda:tak:

reklama
Helo babeczki:-)
dzisiaj pierwsza po masakrycznej nocy:wściekła/y::wściekła/y:Myślałam że jak dziecko zmęczone to będzie spało a tu co??!!!guzik budził się jak nigdy chyba co godzinę i nie umiał zasnąć:-(przyplątał się znowu jakiś katar i kaszel tez słyszałam rano:baffled:dopiero co skonczył brać leki i jako tako był zdrowy:-(
Izabelka ja nie oglądałam eurowizji rzeczywiście piosenka fajna wpada w ucho:tak:
KATE, Beaa, Izabelka, Kasia no niby dobrze że jest taka czepliwa tylko jest też roztrzepana i nie potrafi usiąść i od 1 do ostatniej strony mi tego sprawdzić bo zawsze coś ją goni:angry:już jej powiedziałam że w środę wchodzę pierwsza i chce to już mieć sprawdzone:tak:mi samej się wydaje że są tam błędy więc wiadome dlaczego mi tak zależy:dry:
Izabelka ja też zmieniałam temat:-Dpromotora nie bo nie miałam odwagi:zawstydzona/y:ale przynajmniej piszę o czymś mało oklepanym:tak:

Dzień dobry:tak: U nas nocka niby dobra, ale ja się co rusz budzę przez to wędrowanie Florki po łóżku... znowu ją znalazłam w nogach łóżka:baffled: Teraz śpi w jakiejś karkołomnej pozycji, a jak wstanie to zaczynamy naszą ulubioną zabawę w sikanie do pojemniczka:-p Chciałabym się szybko uwinąć, bo na dziś jakieś deszcze i burze zapowiadają, więc żebyśmy zdążyły obrócić do laboratorium.

Kicrym, no to wygląda na to, że będziesz mieć najbardziej dopracowaną pracę w PL:-p Trzeba chyba rzeczywiście wymusić na promotorce porządne sprawdzenie raz a dobrze:tak: No i zdrówka dla Kubusia!

Izabelka, ale ciekawy temat pracy miałaś! nie dziwię się, że jesteś z niej dumna:tak: A moja mama ma 55 lat, więc czasu na robienie kariery naukowej jeszcze jej zostało:-) Ja po traumatycznych przeżyciach szkolnych mam wszelkiej zorganizowanej nauki dość na długie lata, ale kto wie, może pójdę w ślady mamy i po 50-tce mnie natchnie do nauki?;-)

Kaja, no niezłego speeda ma Zosia:-D Ale skoro mówisz, że po takim lataniu za dzieckiem się chudnie, to są jakieś korzyści;-)

Beaa, może dobrze, żeby małą raz jeszcze lekarz zobaczył? Wygląda na to, że wirus żołądkowy wyjątkowo zjadliwy ją dopadł:baffled:

Antosiu, nasz kochany Prezesie, z okazji 10 miesiaca życzymy Ci, żebyś zawsze miał powód do promiennego uśmiechu!:-)

Surv mama zdolniacha ,moja na studiach poklocila sie z wykladowca na egazminie i olala uczelnie dzis zaluje ale co ..uniosla sie duma i dupa :baffled:

Beaa idzcie moze do lekarza biedna Zainab cholerstwo powrocilo oby jak najszybciej doszla do siebie:tak:

Kicrym trzymam kciuki aby to juz byle ostatnie poprawki:tak:Kicrym kiedys czytalam ze zmeczone dziecko spi duzo gozej u nas to sie sprawdza:tak:

Kate powodzenia w pracy:tak:
Reniu zdrowka dla dziadka,oby szybko mastapila poprawa:tak:

U nas nocka Ok ale Mis wstal o 6;10 a mi sie juz tak dobrze spalo do 8;-):-DDzis na 11 ide do kumpeli ze studium na ploty mam nadzieje ze Misiek da pogadac:tak:
Pogoda paskudna wiec ze spacerku nici dobrze ze kolezanka wynajmuje mieszkanko w klatce obok:tak:
Milego dzionka:-)

Prezesso 100 lat !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jejku, znów popisałyście....
ja jeszcze nieprzytomna, wprawdzie przeczytałam ale nic nie pamiętam:zawstydzona/y:
Kicrym - nic się nie martw, z pracą będzie ok!
Moja do 05:00 spała super, potem już wstała o 06:30, M ją zabrał a ja do 08:00 poleżałam sobie.
Dziś jedziemy do pdiatry prywatnie, chcę żeby obejrzała młodą, pogadam z nia o tym słabym przybieraniu na wadze.....

oj już tyle??
A ja dopiero oko otwieram
młoda dopiero się budzi....
no nic
czytam dalej a jak obudzę się zupełnie t może dopiero kumanie wróci bo jakaś nietomna jestem:szok:

Cześć!
Trzecia noc przespana bez pobudek - jupiiii;-):-D
Izabelka, nie oglądałam Eurowizji, a ten zespół/pisenka kojarzy mi się z Zakopower:-D
Biedna Zainab:-( Beaa, lepiej idź z nią do lekarza
Surv, powodzenia w łapaniu siuśków:tak:
Pabla, daj znać co pwiedział podeitra
Kicrym, jeszcze troche i będzie po!

Muszę pochwalić mojego m:-p Wczoraj w rozmowie powiedział mi (całkiem nieświadomie;-)), że nie mam czego zrzucać (chodzi o kg):szok:;-):tak::-D Ale to było mile:sorry2:

Oho Lipcowe mamy zaczynają się budzić:-D
Post ja tu patrez jak oko dopiero przymknąć a ty dopiero otwierasz:-D
Surv powodzenia oby siuśki poszły dzisiaj do laboratorium:tak:
Kasia zazdroszcze nocki, a M spisał się na medal:tak:fajnie że tak myśli:tak:
Beaa może przejdź się do lekarki niech mała zobaczy, bo może to jakiś wirus:confused:
Pabla powowdzenia u pediatry, daj znać co ona twierdzi o wadze Lenki:tak:
Kuba nie chce się zdrzemnąć więc i ja nie zmruże już oka, zaraz zrobie jakieś śniadanko i lece na sklepy:-)niestety tylko po płyty CD, ale zobaczymy....:-D:-D:-D
Antosiu wszystkiego co najlepsze!

Izabelka, nie oglądałam Eurowizji, a ten zespół/pisenka kojarzy mi się z Zakopower:-D

Muszę pochwalić mojego m:-p Wczoraj w rozmowie powiedział mi (całkiem nieświadomie;-)), że nie mam czego zrzucać (chodzi o kg):szok:;-):tak::-D Ale to było mile:sorry2:
Kasiu mialam takie samo skojarzenie:-)
Kasiu ogladajac Twoje zdjecia nie zauwazylam nawet 0.5 nadprogramowego kilograma:tak:
Misiek spi ja pomalowalam oko aby kupeli nie przestraszyc;-)
Ciekawe co sie dzieje z Madzia:confused::confused:

Aha wiecie co dziewczyny wczoraj po 22 przyszla do mnia sasiadka starsza o rok i mowi abym kurki w lazience pozakrecala bo telewizji ogladac nie moze albo inaczej wode do wanny puszczala:szok::szok: Najlpesze ze wszytsko bylo pozakrecene...

Ostatnia edycja:
reklama
i ja się witam:-) U nas jak na razie śliczne sloneczko i podobno ma być 26 stop:szok:
Julia, Wiktoria spóźnione życzonka pięknym kwiatuszkom!!!
Prezesie rośnij zdrowo i kolorowo :-):-):-):-)
Surv jestem pod wrażeniem Twojej mamy:tak: Aż mi się głupio zrobilo, bo ja zaczęłam doktorat i po dwoch latach przerwałam:baffled: znalazły się rzeczy "ważniejsze" i troszkę lenistwo się wkradło:dry: i wiecie, że cały czas mam do siebie o to pretensje:-(:zawstydzona/y: i możliwe, że w wieku mamy Surv wkoncu dorobię się przed nazwiskiem dr:-p
Renia zdróweczka dla dziadka!! Wszystko będzie dobrze:tak:
Izabelka nie ogladałam eurowizji ale rzeczywiscie jestem pod wrażeniem piosenki i piosenkarza:-p
Kicrym nie daj się i rzeczywiście walcz w środę, trzymamy kciuki:tak: i zdrówka dla Kubusia!!!
Andula ale masz temperamentną mamę;-) no i fajnie, ze masz z kim na psióty chodzić:-p
Pabla trzymam kciuki u lekarza:tak: I jak ja Ciebie doskonale rozumiem:tak: obydwie na tym samym wózku jedziemy:-(
Kasiu to fajosko!! A u mnie odkąd mała cycuje od wielkiego dzwonu to tez nocki sie poprawily:tak: wstaje tylko raz na soczek:szok: no i M jaki dyplomata, zresztą ma rację- ja niewiem z czego ty byś chciala sie odchudzać??:confused:

dziewczyny powiedzcie mi czy ja bym mogla z malą wyjsć na spacerek jak jest dzisiaj tak ładnie?? mój M mówi, zebym dzisiaj poczekala, bo w końcu w piątek dr stwierdziła zapalenie oskrzeli, bierze antybiotyk i kaszle. Ale z drugiej strony nie ma gorączki:confused: więc niewiem co zrobić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry