reklama
Witam,
ramo przeczytalam Wasze posty ale jak zapomne na ktorys odpisac to przepraszam.
Survi powodzenia na rehabilitacji
Post oj biedna jestes z tymi pteszyskami:-( Ja tez nic nie poradze bo sie na tym nie znam. My mieszkamy na 4 pietrze i golebie siedza w rynnach to je staszymy kijem albo czym innym
kamu u nas tez pobudka o 7.30 ale odrazu usmiech na twarzy i wolanie taty
Andula maze faktycznie to charczenia od uderzenia, jak nie przejdzie idz do lekarza
Agnik Misia tez ma kolczyki od ok miesiaca
Tez byl placz ale teraz juz nawet chyba nie wie ze je ma
To juz 3 dziewczynki na forum maja kolczyki
Izabelka co miesiac chodzisz do frycka? Ja zamierzam tez isc pocieniowac,ale nie wiem jak bedzie z kasa
Tosika wspolczuje problemow ze zsprzedarza mieszkania. Mam nadzieje ze dom kupicie i sprzedacie innym to mieszkanie
Mowisz ze mozesz sobie juz popijac wieczorami winko
Zdrowko.
Wczoraj nie poszlam na noc do pracy, m 39stopni goroczki, lezal caly czas, gardlo go bolalo i kosci. Dzis poszedl do lekarze i ma angine. Dobrze ze mam ten dlugi weekend bo bym musiala brac wolne, a tak do poniedz sie podleczy
Nie odpisalam wczesniej na posty bo poszlam z mala na morfologie. Mialam isc predzej ale wyszlo ze dzis bylam i w srode do lekarz to mala zwaze.
ramo przeczytalam Wasze posty ale jak zapomne na ktorys odpisac to przepraszam.

Survi powodzenia na rehabilitacji

Post oj biedna jestes z tymi pteszyskami:-( Ja tez nic nie poradze bo sie na tym nie znam. My mieszkamy na 4 pietrze i golebie siedza w rynnach to je staszymy kijem albo czym innym

kamu u nas tez pobudka o 7.30 ale odrazu usmiech na twarzy i wolanie taty

Andula maze faktycznie to charczenia od uderzenia, jak nie przejdzie idz do lekarza

Agnik Misia tez ma kolczyki od ok miesiaca

Izabelka co miesiac chodzisz do frycka? Ja zamierzam tez isc pocieniowac,ale nie wiem jak bedzie z kasa

Tosika wspolczuje problemow ze zsprzedarza mieszkania. Mam nadzieje ze dom kupicie i sprzedacie innym to mieszkanie

Wczoraj nie poszlam na noc do pracy, m 39stopni goroczki, lezal caly czas, gardlo go bolalo i kosci. Dzis poszedl do lekarze i ma angine. Dobrze ze mam ten dlugi weekend bo bym musiala brac wolne, a tak do poniedz sie podleczy

Nie odpisalam wczesniej na posty bo poszlam z mala na morfologie. Mialam isc predzej ale wyszlo ze dzis bylam i w srode do lekarz to mala zwaze.

Izabelka
Oski i Wercia
Dorka cos ty chodze co 3 miesiace, bylam w marcu ;-) odosty sa,ale cuz, kasy duzo; a czemu Chaśka ma miec morfologie?
posprzatalam, pije druga kawe,bo wymiekam hehe maly bajke oglada,ale mamy sie w sklep bawic,wiec zmykam
buziole
posprzatalam, pije druga kawe,bo wymiekam hehe maly bajke oglada,ale mamy sie w sklep bawic,wiec zmykam
buziole
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
he he..dobre...wypchany kocur....powiem Zenkowi że jak jeszcze raz się zleje na klatce to go zamienię w stracha na ptaki

...kurcze..no niezłe
Właśnie z mamą stwierdziłyśmy to samo..żeby może jakiegoś kociaka na balkonie przykleić...tylkko że nasz dom zamieni się w przedszkole...ptaszki kotki...itp na szybie

...
W sumie to najgorsze były te małe ptaszki bo łamały sobie nóżki i skrzydełka i siedziały takie bidne na balkonie a ja nie wiedziałam jak im pomóc.
Większe widać bardziej zahartowane

Właśnie z mamą stwierdziłyśmy to samo..żeby może jakiegoś kociaka na balkonie przykleić...tylkko że nasz dom zamieni się w przedszkole...ptaszki kotki...itp na szybie

W sumie to najgorsze były te małe ptaszki bo łamały sobie nóżki i skrzydełka i siedziały takie bidne na balkonie a ja nie wiedziałam jak im pomóc.
Większe widać bardziej zahartowane
witam sie i ja:-)
wiecie co dziewczyny stwierdziłam teraz, że bycie z Wami działa na mnie jakoś kojąco
rano wstałam z boląco głową (po części nerw spowodowany domem, po części lampka wina
) ale poczytałam Was to mi się taki banan na buzi zrobił, a do tego jak jeszcze wgłębiłam się w perypetie Post z ptakami, to tak zaczęłam zanosić się śmiechem, że sprzątaczka spoglądała na mnie jak na lekko świrniętą
bo niby jak można śmiać się do komputerra?

że może coś z tym domem jest nieteges i jakas opatrzność nad nami czuwa
moze i tego się trzymać?? chociaż mi się cały czas wydaje, że okazja mi z rąk ucieka
ale z druugiej strony on sprzedaje ten dom od roku, czyli może jeszcze na nas poczeka? ale z moim szczęściem... no nic, co ma być to będzie, zresztą wiecie co sobie pomyslałam, przecież my we wrześniu otwieramy nowe inwetycje, na które potrzeba kasy od groma, to może tak mialo być, ze najpierw musimy pozapinać wszystkie zawodowe rzeczy a później pomyślec o wygodach??
tylko jak sobie pomyśle, to następną inwestycje rozpoczynamy w grudniu, a później gdzieś polowie następnego roku, i tym sposobem jak wszystko pozapinamy i tym torem myślenia będę szła to dom będziemy mieli jako dziadkowie;-)
Andula ja bym też poczekala, aczkolwiek ten okres jest dla alergików bardzo niesprzyjający - wszystko pyli

kuż oczyma wyobraźni widzę Twoje okna
aczkolwiek pierwszy raz słyszę, o takim zachowaniu ptactwa
normalnie niczym jak u Hitchcocka
wiesz co wy pewnie macie w domciu jakiś wabik?? moze te twoje pyszne ciasta?? Ja tylko kiedyyś słyszałam, jak moja kuzynka na balkonie montowała takie druty a co by odstraszyć gołębie
no ale z tą skórą kota to minie Kamu zastrzeliłaś
od razu wyobrziłam sobie Nikifora
niekoniecznie od razy wygarbowanego ale np po dużej dawce jakiś środków odurzających a co by nie uciekł (czyli na haju
) i odstraszającego ptaszki u Post

Izabelka a wiesz ile ja muszę płacić u swojego fryca?? 170 (za samo farbowanie z lekkim przycieciem moich pięciu wlosków
) no ale podobno u nas "mistrza" tak się cenią
Dorka współczuje choróbska
uważajcie tylko bo to diabelsko w temie błyskawicy przechodzi na pozostalych domownikow
u nas wczoraj straaaasznie padało i grzmialo a dziś jest słoneczko od rana więc chyba spacerek uda nam się zaliczyć
(a miało niby padać caly dzień
)
wiecie co dziewczyny stwierdziłam teraz, że bycie z Wami działa na mnie jakoś kojąco

Surv moja męża to samo mówiąTosika, straszne nerwy masz z tym mieszkaniem, współczuję bardzo, ale w sumie może należy to uznać za ostrzeżenie od losu...może coś z tym domem nie tak by było i opatrzność Wam plany pokrzyżowała, żebyście się w jakieś bagno nei wpakowali?Jeśli macie go mieć, to myślę, że będziecie, ale może już za horyzontem czai się lepsza okazja?;-)

Andula ja bym też poczekala, aczkolwiek ten okres jest dla alergików bardzo niesprzyjający - wszystko pyli

no ale z tą skórą kota to minie Kamu zastrzeliłaś

Izabelka a wiesz ile ja muszę płacić u swojego fryca?? 170 (za samo farbowanie z lekkim przycieciem moich pięciu wlosków

Dorka współczuje choróbska

u nas wczoraj straaaasznie padało i grzmialo a dziś jest słoneczko od rana więc chyba spacerek uda nam się zaliczyć

agnik84
Zaangażowana w BB
Hej
Już miałam pisać same smutne rzeczy bo pogoda u nas do d… Zuza marudzi i ogólnie jest nie do zniesienia od rana a ja najchętniej usiadłabym gdzieś w kącie i sobie pobeczała :-
-(ale przeczytałam o tych wypchanych kotach i zdjęciu teściowej za oknem
i jakoś tak uśmiech mi się na twarzy pojawił :-)
Ale wiecej nie pisze bo to nic pozytywnego dziś nie bedzie
Już miałam pisać same smutne rzeczy bo pogoda u nas do d… Zuza marudzi i ogólnie jest nie do zniesienia od rana a ja najchętniej usiadłabym gdzieś w kącie i sobie pobeczała :-

Ale wiecej nie pisze bo to nic pozytywnego dziś nie bedzie

agnik84
Zaangażowana w BB
:-) tosika- dokładnie to samo oduczucie miałamwitam sie i ja:-)
wiecie co dziewczyny stwierdziłam teraz, że bycie z Wami działa na mnie jakoś kojącorano wstałam z boląco głową (po części nerw spowodowany domem, po części lampka wina
) ale poczytałam Was to mi się taki banan na buzi zrobił, a do tego jak jeszcze wgłębiłam się w perypetie Post z ptakami, to tak zaczęłam zanosić się śmiechem, że sprzątaczka spoglądała na mnie jak na lekko świrniętą
bo niby jak można śmiać się do komputerra?
![]()

reklama
Witam się i ja!
Miałam tak zakręcony tydzień,że dopiero dziś znalazłam chwilkę na neta.
Załatwialiśmy kupę biznesowej papierologii i hurtem naprawiałam uzębienie ale mam nadzieję,że jakiś czas swojej dentystki oglądać nie będę.
Tęskno za Wami było,a do domu wpadaliśmy na kąpiel i spanie,potem poczytam.
Miałam tak zakręcony tydzień,że dopiero dziś znalazłam chwilkę na neta.
Załatwialiśmy kupę biznesowej papierologii i hurtem naprawiałam uzębienie ale mam nadzieję,że jakiś czas swojej dentystki oglądać nie będę.
Tęskno za Wami było,a do domu wpadaliśmy na kąpiel i spanie,potem poczytam.