Andula
Fanka BB :)
Kasiu ja juz po dentyscie dalam rade ale doktorek napawde fajny wiec nawet nic nie czulam
Kolejna wizyta ale tylko kontrolna w srode .Kciuki trzymam za Twoja wizyte
Agnik a wiec nerwy pojda precz jak swojego M przytulisz moj wraca za tydzien
:-)
Dorka zdrowka dla M abyscie nie zalapali paskudnej anginy
Kicrym oby praca szybko do druku poszla
Pabla jestem przekonana ze lencia da rade zdolna jest i bardzo szybko sie rozwija nie musisz sie martwic
Kolejna wizyta ale tylko kontrolna w srode .Kciuki trzymam za Twoja wizyte
Agnik a wiec nerwy pojda precz jak swojego M przytulisz moj wraca za tydzien
:-)Dorka zdrowka dla M abyscie nie zalapali paskudnej anginy

Kicrym oby praca szybko do druku poszla

Pabla jestem przekonana ze lencia da rade zdolna jest i bardzo szybko sie rozwija nie musisz sie martwic

ja dzis dzownilam do mojego dziekanatu na studia i sie dowiedzialma ze specjalnosc ktora by mnie najbardziej interesowala nie zostanie otwarta w tym roku:-(no nic bede musiala cos innego wybrac:-(podjarana jestem tym powrotem na uczelnie a z drugiej strony boje sie jak cholra. no i jakos tak staro sie chyba bede czuc wsrod studenciakow
Może masz za czyste okna
O ile dostaniemy. Idę w poniedziałek do banku, żeby określić ratę i do wtorku musimy podjąć decyzje. Najgorsze jest to, że to okazja i szkoda będzie nie kupić. A zmienić chyba musimy... No cóż, bardzo trudna decyzja przed nami
Boję się takiego kredytu i tego, że w fajnym mieszkaniu ciągle będziemy martwić się kasą. A może nie dostaniemy kredytu, wtedy nie będzie dylematu;-)