Andula
Fanka BB :)
My dopiero wrocilismy do siostry mialam isc na kilka h a zostalam caly dzien.Misiek w ramach obiadu zjadl kanapki w konfitura malinowa gdyz nie wzielam dla niego zupki
mam nadzieje ze w nocy brzuszek czadu nie da
Bylismy na placyku teraz dzidziuch padl jak kawka:-)
Dziewczyny przepraszam ze tak w skrocie ale malo co pamietam i padam na pysk chyba przedawkowalam tlen;-)
Tosika licze na to ze wszystko pouklada i uda sie sprzedac mieszkanku ,napewno czujesz sie rozczarowana oby tylko chwilowa gorka ktora szybciutko przeskoczycie
Madzia,Nea trzymam kciuki za organizacje Waszych slubow aby wszytsko poszlo tak jak sobie wymarzylyscie :-)
Z tymi zabawkami to roznie napawde ja dzis kupilam wiaderko i foremki do piachu i jest napisane powyzej 3 lat a mimo to dalam Michalowi, gdyz na moj chlopski rozum zabawka jest bezpieczna
Milego wieczorku
mam nadzieje ze w nocy brzuszek czadu nie da
Bylismy na placyku teraz dzidziuch padl jak kawka:-)Dziewczyny przepraszam ze tak w skrocie ale malo co pamietam i padam na pysk chyba przedawkowalam tlen;-)

Tosika licze na to ze wszystko pouklada i uda sie sprzedac mieszkanku ,napewno czujesz sie rozczarowana oby tylko chwilowa gorka ktora szybciutko przeskoczycie

Madzia,Nea trzymam kciuki za organizacje Waszych slubow aby wszytsko poszlo tak jak sobie wymarzylyscie :-)
Z tymi zabawkami to roznie napawde ja dzis kupilam wiaderko i foremki do piachu i jest napisane powyzej 3 lat a mimo to dalam Michalowi, gdyz na moj chlopski rozum zabawka jest bezpieczna

Milego wieczorku

:-) ale dam radę.....na weekand jedziemy do rodzinki to będzie mi łatwiej
) i chyba ma ochotę na nocne Polaków rozmowy, ale ja się absolutnie nie nadaję:-) Idę sobie paść bez życia
M. mówi, że ledwo co widac, ale z nerów nie mogłam spać... Dziś od rana wydzwaniałam do stomatologów i umówiłam się jutro na rano do faceta, który jedyny miał wolny termin
) a wiecie co najgorsze w tym?? ludziska mieli zadzwonić wieczorem i na spokojnie pogadać i nie zadzwonili