Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnie, że raczki coraz lepiej idą:-)
poszłam, wzięłam na ręce, uspokoiła się i zasnęła mi na rękach. Ale cały czas bardzo ciężko oddychała i tak jakby łkała
w końcu i ja padłam i zasnełam na łóżku z nią na rękach i wstałyśmy 14:50
.

przed chwilą zadzwonił facet (który ma od nas kupić mieszkanie), ze osoba, która od nich miala kupić mieszkanie-zrezygnowała

i oni teraz nie wiedzą co robić, bo są zdecydowani ale nie mogą się pchać w tak wielki kredyt
No dobra ale my też mamy transakcje wiązaną- sprzedajemy-kupujemy
no rzesz k*** jego mać, tylko się pochlastać
Ale jeśli mogę radzić, skoro masz klienta zdecydowanego, to może umówcie się, że poczekacie dłużej aż on swoje sprzeda? Dobrze jest zawrzeć umowę przedwstępną, wtedy jakby znowu nie wyszło, to macie jakąś rekompensatę finansową za stracony czas.
, a ja wrócviłam do pracy 
cały czas w pozycji zgiętej no bo przecież moje dziecko musi chodzić
do tego tatus kupił jej taka mała zjeżdżalnie no i w kółko podnies zjechać podnieś zjechać
szkoda że w zestawie masażysty nie było

no niby nie ich wina ale co Was to 
i teraz głowię się co tu zrobić??
szczególnie, ze jestem strasznie napalona na ten dom:-( bo naprawdę mamy go w dobrej cenie
i teraz czekam jak zadzwoni, to troszeczkę wykorzystam swoje techniki NLP
a co.... szczególnie, że goście troszkę jakby tu kręcą
bo wczoraj jak dzwonili i umawiali się na kwotę w umowie przedwstępnej to chcieli tylko 5tys nam zaplacić (gdzie za dom pan chciał 100tys
) bo oni się niby bali, ze kredytu nie dostaną na 100% nieruchomości....a dzisiaj mi ten gość gada, że im się klient wycofał na ich mieszkanie
to po co chcieli kredyt na 100% nieruchomości?????? szczegolnie, że mamy takie mieszkanie, że tylko ewentualnie pomalować, bo wszystko zostawiamy, łącznie z sypialnią i Kornela pokojem
Kurcze a najbardziej mi glupio znowu dzwonić do tego goscia od domu, bo wczoraj dzwoniliśmy, że nie damy mu 100tys a 10tys (bo mamy obawy, czy sprzedamy nasze mieszkanie) a nie będziemy się pakować w jakiś niebotyczny kredyt i tak mamy inne biznesowe teraz zobowiązania
a teraz mam znowu zadzwonić, że jutro jednak nie podpiszemy umowy przedwstępnej
kurcze wychodzimy na niewiarygodnych partnerów
tak sie znerwicowaliśmy, ze wystawiliśmy przed chwilą znowu mieszkanie (z obniżoną kwotą- taką jaką oni utargowali
) na gratce....kurcze a nóż widelec
normalnie niewiem czy nie przesadzamy, i niedługo za bezcen oddamy

no i gratulacje za te raczki, moj Szymon jest odrobinke za Flora bo jesczez nie umie jednej nogi do raczkow ulozyc i teaz troche wyglada jak Antos Kate;-)
zdasz mi relacje jak bylo bo my bardzooo chcielismy jechac zwlaszcza ze moj Brat w Gdyni mieszka no ale w Polsce jesczez nas nie bedzie
tutaj chcialam pojsc na coldplay, ale okazalo sie ze wtedy jestesmy na wakacjach i tez d... blada
no ale teraz nad ranem jest spokoj i spimy do 8-9 przynajmniej
pycha:-)