Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tam u góry wiedzieli co robią,że ci takie grzeczne dziecko zesłali,ja ze swoim szatanem to za 5 lat conajmniej pomyślę o dzidziusiu.

już dawno takiego słońca nie widziałam.Maciek w końcu w krótkim rękawku może na dwór wyjść.Właśnie siostra do szkoły nie poszła ,a za to z małym na spacer ją wypędziłam.
oby się udało bo najgorsze jak się człowiek napali a nic z tego nie wyjdzie 

Ja mojemu ostatnoi delikatnie zasugerowałam że Zuzka ma juz więcej kolczyków niż ja ale nie wiem czy zrozumiał aluzję okaze się niedługo bo będzie mógł się wykazaćJa bym chciala zlote kolczyki na swiete od M dostalam sliczny naszyjnik i chcialabym miec kolczyki do kompletu:-)

Madzia ja i tak Was podziwiam bo my to już na miejscu byliśmy a i tak wszystko po znajomości raczej załatwialiśmy a Wy dopiero wróciliście to i tak szybko załatwiacieNea wy ślub póżniej niż my ,a my za wami daleko w lesie
W sumie nie jest tak źle,bo juz prawie wszystko załatwione,jeszcze jutro na salę potwierdzić gości ,rozmówić się z zespołem,alkohol dokupić i chyba wsio,a no i sie okazało,że wciąz nie mamy auta do ślubu,ale to juz zostawiam K do załatwienia,ja dekorację juz zamówiłam.
Obrączki zamówione ufff.![]()
Super że macie już obrączki a mój T. jeszcze garnituru nie ma
samochodem jedziemy swoim dekoracji też brak ja to tylko sukienkę i buty mam o reszcie jeszcze nie myślałam ale pomału mam nadzieję że zdążymy;-)
zaraz bedzie po i pokarzecie nam piekne weselne zdjecia 

Juz nie mam sily, ciagle sie wkurzam jak o tym pomysle
Zobacze jeszcze jaka pensje bede miala za maj.
Dobrze ze byla inna pani i Florce sie podobalo. Survi to juz niedlugo bedziesz za mala ganiac po mieszkaniu. U nas tez byly najpierw mozolne proby raczkowania, pare raczkow i kniec, a teraz to tak popitala ze szok
Ja juz dokladnie nie pamietam ale my nie mielismy duzo do zalatwiania. Sukienke mialam juz upatrzona w styczniu, m garnitur miesiac przed, obraczki chyba 2 miesiace przed itd.
Przyszedl obudzil mala
A teraz spi, a ja zrobilam obiad i za chwile mam nadzieje ze mala bedzie chciala spac

Spalysmy do 9.30.

wiataciu się i przeczytaciu

) to ani siebie ani małej uszykować nie dałam rady
i tym sposobem znowu zatęsknię się za zięciem
no ale zrobiłyśmy szybki spacerek na pocztę i tutaj myślałam, ze padnę, bo stoję ja tu sobie przy okienku wysłam, odbieram listy i tak kątem oka patrzę, a tu jedna babeczka do Tosi podchodzi, później słyszę jak jakiś przystojny pan do niej slodkie minki robi
No i ja zerkam na tego swojego potworka a ona do całej kolejki taaaakiie miny robiła że nie dziwę się, ze jej odpowiadali
a do facetów to mowię Wam - paluszek w buzi, oczka na wpółzamkniętę, trzepot rzęs i słodkie aaaa

normalnie kokietka, pewnie po mamie
ja odkąd nie karmie (czyli od przeszło tygodnia to prawie się wysypiam, bo mala wstaje raz-dwa razy w nocy na soczka
)
my teraz mamy dwupoziomowe i bardzo sobie chwalę, bo dól to strefa dla gosci a góra prywatna i gdyby nie to, że brakuje nam jeszcze pokoju dla Tosi i miejsca na gabinet dla m to pewnie byśmy jeszcze tu pomieszkali

a co do domu to dzisiaj wieczorek podpisujemy przedstępną umowę sprzedaży a jutro rano przedwstępną kupna domu
wdzięczna bedę za kciukasy, bo mam stresa ogromniastego
a jak dostanę kluczę już od domu to nieomieszkam popstrykać Wam fotek;-) ale am pisalam mam teraz tyle dylematów, że aż głowa mi pęka:-(
dasz radę
na który my się niestety załapaliśmy:-( niby to angina ale nie do końca
Dzwoniła moja mama i też jego podłapała...od nas
a co do przygotowań to ważne że macie dziewczyny jjuż sukienki ;-)