Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i już była wizja że nie zdążymy i się kupi jakieś na odpuście

bo ciężko coś fajnego było znaleść.
,ale to nie moj pomysl,tylko o dziwo mojego narzeczonego
Jeszcze do znajomej co ma jubilera podskoczymy,ale generalnie napalilam sie na te w Aparcie,choc nie powiem w innym jubilerze calkiem podobne dwa razy taniej,ale to juz nie ten sam polysk wg mnie

Zuza od 24 tak marudziła tzn prawie płakała przez sen że miałam już dosc wstawania co 5 min
i wzięłam ja do łóżka a tu znowu się kręciła, mruczała 

:-)
Ja linea kupuje po 18zl 60szt, w promocji 15zl tez 60szt. Bio Cla ok 60zl 90szt
Nie stac mnie na Bio Cla

A G w nocy mnial goraczke i bolalo Go gardlo:-( poszedl do pracy ale zaraz wroci Mam nadzieje ze na weekend bedzie zdrowy.
Informuję że wszystko u nas ok tylko ostatnio mieliśmy tyle spraw do załatwienia, że doba powinna trwać przynajmniej 48h
Spisaliśmy protokół u księdza a wczoraj miałam bierzmowanie, bo jakoś tak wyszło że wcześniej mnie ominęło;-)wyobraźcie sobie mnie pośród gimnazjalistów
no ale uroczystość piękna i ma już za sobą
został niecały miesiąc do ślubu
w sobotę odbieramy obrączki od złotnika mam nadzieję że ładnie zrobi
dowiedziałam się też że mój tata miał zawał o którym nawet nie wiedział że miał i wylądował w szpitalu:-(już jest ok ale oczywiście dowiedziałam się o tym ostatnia, bo niby nie chciał mnie denerwować a po tym tel to byłam bardziej wkurzona ze mi nie powiedzieli
no ale mam nadzieje że do ślubu wydobrzeje