reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no i ja się witam z wieczorka:-)
my po kontroli i dr powiedziała, że lekkie charczenie jeszcze słyszy i antybiotyk do niedzieli brać, ale tak to już jest prawie ok i na spacerki możemy biegać:tak: tiiaaaa tylko od jutra mają u nas deszczowo i burzowo ma być:dry:
Surv, Pearl mój też marzy o kursie ale na sternika i zakupie motorówki:baffled: i na pewno ją kupi- szczególnie teraz:-p w dobie rozpoczętych inwestycji:-p taaaką malutką do kąpieli:rofl2:
Pabla prezent fajowy, mój też niebieżuteryjny:sorry2: szkoda...
Madziu przed takimi ważnymi uroczystościami zawsze jest taki galimatias, a uwierz mi mężczyzni o wiele bardziej stresująco do tego podchodzą niż my;-) ponieważ bądź co bądź chip moj zostanie wstawiony:-p
Dorka koniecznie proszę o recenzje tych tabletek, bo ja już też mogę brać takie specyfikki:tak::-)
a wiecie co ja chyba tak bez okazji zaraz sobie lampkę wina naleje, bo w koncu cycuchowanie się skończylo;-)
z ciekawostek to teraz żaluje, że nienoszę grzywki, bo mi strupki się zrobiły na brewkach i dziwnie to wygląda:baffled: ale moja mama mówi, ze tak ma być i nie ma co się martwić i we wtorek kosmetyczka poprawi (tiaa tylko, że ja teraz wyglądam jak cybork:baffled::sorry2:;-))
Andula a teraz na szyybko wiesz co wymyśliłam- zarezerwowałabyś pokój w hotelu, kupiła jakąś fajną bieliznę, Miska do mamy i romatyczne szmery bajery masz jak znalazł:-p

reklama
Kasia, daj powąchać Reddsa:-) Ja muszę się w końcu zmobilizować do odstawienia, ale leń wstrętny jestem, przyzwyczaiłam małą do usypiania w dzień przy cycku i nie chce mi się pałować z rykami przed zasypianiem:baffled:

Andula, ja też optuję za koncertem U2:tak::tak: Sama jednak nie pojadę, to pojedźcie Wy i opowiecie:-)

Tyle na szybko, zmykam do roboty, póki kawa trzyma:-p Miłego wieczoru!

Andula a teraz na szyybko wiesz co wymyśliłam- zarezerwowałabyś pokój w hotelu, kupiła jakąś fajną bieliznę, Miska do mamy i romatyczne szmery bajery masz jak znalazł:-p
Powie Ci Tosika ze myslalam o czyms takim tylko chcialam jechac nad morze do pensjonatu gdzie byl nasz pierwszy....powiedzmy pocalunek;-)

Madzia – ja mysle że te 4 godziny to i tak sporo jak na faceta:sorry:, a jutro szybciutko po obrączki i będzie ok :tak:uwazam tak jak Kasia że „Teraz to dodatkowe nerwy i stres i pewnie szybciej się irytujesz”:tak:
Andula – koncert- super sprawa sama chętnie bym się przeszła :tak:
I Tosika bardzo dobrze radzi :tak: szmery bajery:-D:-D:-D:-D

Zuzka padla już przed 8 więc jutro znów czeka mnie pobudka koło 6 :wściekła/y:
Ale nie ma co się martwić na zapas wiec teraz zasłużony relaks i Redsik :-)ja dla odmiany jabłkowy:-p

padnięta jestem okrutnie...
spacerek udany, najpierw dziecko musiało spalic nadmiar energii na placu zabaw a potem grzecznie jechała w wózku aż w końcu usnęła - co mnie zdziwiło bo w domu spała 3,5 h:szok::szok::-)
teraz dopiero padła na noc, a ja zaraz do niej dołączę.
Jutro jadę do koleżanki do szpitala dzidziulka zobaczyć małego:tak:
przepraszam że nikomu nie poodpisuję, przeczytałam wszystko ale ze zmęczenia nic nie pamiętam:sorry2::baffled:
spokojnej nocki Kochane i pobudki nie wcześniej niż o 08:00:-)

Madzia - spokojnie:tak: Faceci inaczej myślą, są bardziej wyluzowani i ja im tego zazdroszczę:tak:(choć mój M. sprawiał przed ślubem wrażenie wyluzowanego, a to na mnie działało jak plachta na byka:wściekła/y:) A 4 godzinne zakupy dla faceta to jak dla nas cały dzień albo i dwa:-D
;-)
Przypomniałyście mi, że w czerwcu mamy 3 rocznicę ślubu!
A gdybym zafundowała M. opener festial to by mnie ubóstwiał do końca zycia:-D Niestety, muszę znaleźć inny sposób;-) Póki co jedzie w czerwcu na Nine Inch Nails.
Też biorę linea:-D
A my dziś dzwonilismy w sprawie mieszkania... Wydaje mi się, że poza naszymi możliwościami finansowymi, ale zobaczymy... M. ciągle chce się budować (a ja się wściekam, bo kasy ciągle brak a on ma takie pomysły), ale napalił sie na to mieszkanie choć jest w bloku. Udaję, że mi nie zależy, zeby nie było, że go namawiam i żeby to była jego decyzja(tzn., żeby tak czuł:-)). No i chodzi nakręcony:tak: A mieszkanko super... Dwa poziomy, dwie łazienki, garderoba, 3 pokoje plus salon:szok: Nie wierzę, ze się uda i boję sie, że obejrzymy i ja się napalę i nie będe chciała wrócić do naszych dwóch pokoików:no: Ale gdyby sie udało to pomyslimy może o drugim dziecku i o adopcji:-)

reklama
Madzia idź jutro wybieraj obrączki żeby się tobie podobały ;-)
oj gorąca atmosfera z tymi przygotowaniami ale bedzie dobrze
Depeche Mode - kocham i też chcę na koncert
Tosika grunt ze z maleńką lepiej
Kaja fajne mieszkanie takie dwupoziomowe:-) oby się udało zrealizować marzenia
a my jutro śmigamy do domu
z dziadkiem nie najlepeij - nie kojarzy ponoć już ludzi

Do góry