Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
No nic prezenty na roczek do kupienia czekają, trzeba się zmotywować:-)
hehe
musi sie porzadnie zmotywowac
wyszedl jej 3 ząbek
dalam paracetamol i padla po 17; ciekawe o ktorej pojdzie na noc spac hmmm
dieta taaaa
,a my dzisiaj za garniturem łaziliśmy.Wprawdzie kupiliśmy,ale się dokładnie nie miałam jak przyjrzeć,bo dzidziuch był nieznośny,a jego ojciec jeszcze bardziej w swoich wybrzydzaniach
Już mnie tak wkurza,że brak słow.Jeszcze obrączki mieliśmy zamówić,ale normalnie szlag mnie trafił,bo K stwierdził,że jak już garnitur załatwony i tyle czasu na mieście (aż 4 godz
) to on już głowy nie ma i musi odpocząć,a wszędzie nam mówią,że to ostatni moment na zmówienie obrączek,bo minimum 2 tyg trzeba czekać
no i jeszcze to samo u nas wychodzi i szczerze mówiąc mam już wszystkiego dość,a ślubu nie będzie jak nie będę miała obrączki takiej jak mi sie podoba a nie z przymusu wybranej na ostatnią chwilę......w ogóle szlag mnie trafia, ze wszystko sama, jak samotna matkaJa się snuję po tych wszystkch przychodniach, walczę, zamartwiam się a M nawet nie pamięta, że nasze dziecko ma w ogóle jakąś rehabilitację, jakie leki mała bierze, na co jest uczulona etc.
Jeślibym miała kogoś z dzieckiem do lekarza wysłać, to myślę, że moja siostra lepiej by potrafiła o niej opowiedzieć, niż on....no ale ten typ tak ma i obiektywnie patrząc, ma jednakowoż jakieś zalety także, więc trudno, coś za coś
![]()

ja chcailam Szymona nazwac Franciszek lub Macius i caly czas na niego Maciek mowilismy a Szymon przyszedl dopiero w szpitalu i to przez Simon