reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, no super pomysł na prezent miałaś! Jestem pewna, że Twój M doceni i zrewanżuje się podobnie wystrzałowym prezentem!
Izabelka, nonono, ależ Twój M ma dobrze...czy aby zasłużył?
:-)
Mój ma za rok 40-tkę, i też by się coś wystrzałowego przydało, ale przy jego zainteresowaniach to nic niżej modelu łodzi podwodnej w skali 1:1 nie wchodzi w grę...
Ja się chwilę przespałam, bo mała poszła z tatą na spacer, a teraz wracam do roboty, choć nie chce mi się okrutnie, bo przez ten upał nadal serce tyka na zwolnionych obrotach
No nic prezenty na roczek do kupienia czekają, trzeba się zmotywować:-)

Izabelka, nonono, ależ Twój M ma dobrze...czy aby zasłużył?

Mój ma za rok 40-tkę, i też by się coś wystrzałowego przydało, ale przy jego zainteresowaniach to nic niżej modelu łodzi podwodnej w skali 1:1 nie wchodzi w grę...

Ja się chwilę przespałam, bo mała poszła z tatą na spacer, a teraz wracam do roboty, choć nie chce mi się okrutnie, bo przez ten upał nadal serce tyka na zwolnionych obrotach

Andula
Fanka BB :)
Pabla super ze masz juz prezent Moj M bizutereii nie lubi a szkoda bo duzo pomyslow bylo by na prezenty.
M ma 20 lipca 30 tke ,28 lipca rocznica a pomyslu na prezent nie mam .Jakby grala jakas Metallica lub inny tego typu zespol kupila bym bilet M bylby przeszczesliwy
M ma 20 lipca 30 tke ,28 lipca rocznica a pomyslu na prezent nie mam .Jakby grala jakas Metallica lub inny tego typu zespol kupila bym bilet M bylby przeszczesliwy

Izabelka
Oski i Wercia
tak myslalam,ze Dominika 
hehe
Surv moj m w ogole nie zasluzyl...poki co
musi sie porzadnie zmotywowac
bylismy na dworze, mala maruda ze hej
wyszedl jej 3 ząbek
dalam paracetamol i padla po 17; ciekawe o ktorej pojdzie na noc spac hmmm
maz wrocil juz i po kolacji jestemy; grzanki zrobilam
dieta taaaa
milego wieczorku

Surv moj m w ogole nie zasluzyl...poki co

bylismy na dworze, mala maruda ze hej

maz wrocil juz i po kolacji jestemy; grzanki zrobilam

milego wieczorku
i ja się witam przelotem.
Padnięta i wkurzona jestem na maksa.Od 9 po mieście lataliśmy i to z małym,a to żadna atrakcja,bo jeszcze jako tako w wózku jedzie,ale już postój w sklepie jest głośno oprotestowany
,a my dzisiaj za garniturem łaziliśmy.Wprawdzie kupiliśmy,ale się dokładnie nie miałam jak przyjrzeć,bo dzidziuch był nieznośny,a jego ojciec jeszcze bardziej w swoich wybrzydzaniach
Już mnie tak wkurza,że brak słow.Jeszcze obrączki mieliśmy zamówić,ale normalnie szlag mnie trafił,bo K stwierdził,że jak już garnitur załatwony i tyle czasu na mieście (aż 4 godz
) to on już głowy nie ma i musi odpocząć,a wszędzie nam mówią,że to ostatni moment na zmówienie obrączek,bo minimum 2 tyg trzeba czekać

Dotego pobudkę mieliśmy my i sąsiedzi o 4 ,bo dziecko się wyspało i wyło.
Dobra już wam nie truję więcej
Pabla super prezent wybrałaś
Survivor cieszę się,że wizyta u reh lepiej niż ostatnio:-)
No i tyle z mojego pisania i czytania,bo terrorysta już jęczy,idę robić kaszkę.
Padnięta i wkurzona jestem na maksa.Od 9 po mieście lataliśmy i to z małym,a to żadna atrakcja,bo jeszcze jako tako w wózku jedzie,ale już postój w sklepie jest głośno oprotestowany

no i jeszcze to samo u nas wychodzi i szczerze mówiąc mam już wszystkiego dość,a ślubu nie będzie jak nie będę miała obrączki takiej jak mi sie podoba a nie z przymusu wybranej na ostatnią chwilę......w ogóle szlag mnie trafia, ze wszystko sama, jak samotna matkaJa się snuję po tych wszystkch przychodniach, walczę, zamartwiam się a M nawet nie pamięta, że nasze dziecko ma w ogóle jakąś rehabilitację, jakie leki mała bierze, na co jest uczulona etc.
Jeślibym miała kogoś z dzieckiem do lekarza wysłać, to myślę, że moja siostra lepiej by potrafiła o niej opowiedzieć, niż on....no ale ten typ tak ma i obiektywnie patrząc, ma jednakowoż jakieś zalety także, więc trudno, coś za coś
![]()

Dotego pobudkę mieliśmy my i sąsiedzi o 4 ,bo dziecko się wyspało i wyło.
Dobra już wam nie truję więcej
Pabla super prezent wybrałaś

Survivor cieszę się,że wizyta u reh lepiej niż ostatnio:-)
No i tyle z mojego pisania i czytania,bo terrorysta już jęczy,idę robić kaszkę.
Andula
Fanka BB :)
Madziu trzymam kciuki aby wszystko poszlo po Twojej mysli aby dalo rade wszysciutko zapiac na ostatni guzik
Moze sprobujcie na czas zalatwiania Malego dac po opieke rodzicom gdyz z dzieckiem rzeczywiscie ciezko formalnosci zalatwic.Bedzie dobrze kochana zobaczysz ,jak bedzie po wszystkich bedziesz sie z tego wszystkiego smiac choc pewnie dzisiaj do smiechu Ci nie jest co rozumiem bardzo dobrze

Moze sprobujcie na czas zalatwiania Malego dac po opieke rodzicom gdyz z dzieckiem rzeczywiscie ciezko formalnosci zalatwic.Bedzie dobrze kochana zobaczysz ,jak bedzie po wszystkich bedziesz sie z tego wszystkiego smiac choc pewnie dzisiaj do smiechu Ci nie jest co rozumiem bardzo dobrze

Witajcie Dziewczynkki
ale popisalyscie
ja normalnie nie nadazam za Wami, te skoki myslowe i wogole;-)
Surv brawo dla Flory ze powiedziala pani co o niej mysli;-)rozbawilas mnie ta lodzia podwodna ale moj M tez taki w statkach zakochany i juz powiedzialam ze na urodziny to niech sie zapisuje na ten swoj wymarzony kurs zeglarski;-)
Pabla super prezent, moj M tez lubi takie ladne rzeczy ale gustuje w zegarkach ktorych ma chyba z 5 jak nie wiecej. na kazda okazje inny
Andula wez M na U2 albo opener Festival napewno mu sie spodoba i sobie spedzicie mile chwile we dwoje;-)
Madzia wspolczuje kochana bieganiny ale juz niedlugo i staniesz na slubnym kobiercu i napewno bedzie tak jak sobie wymarzylas. tryzmam kciuki
Post mnie sie Łucjan podoba najbardziej
ja chcailam Szymona nazwac Franciszek lub Macius i caly czas na niego Maciek mowilismy a Szymon przyszedl dopiero w szpitalu i to przez Simon
ale popisalyscie

ja normalnie nie nadazam za Wami, te skoki myslowe i wogole;-)
Surv brawo dla Flory ze powiedziala pani co o niej mysli;-)rozbawilas mnie ta lodzia podwodna ale moj M tez taki w statkach zakochany i juz powiedzialam ze na urodziny to niech sie zapisuje na ten swoj wymarzony kurs zeglarski;-)
Pabla super prezent, moj M tez lubi takie ladne rzeczy ale gustuje w zegarkach ktorych ma chyba z 5 jak nie wiecej. na kazda okazje inny

Andula wez M na U2 albo opener Festival napewno mu sie spodoba i sobie spedzicie mile chwile we dwoje;-)
Madzia wspolczuje kochana bieganiny ale juz niedlugo i staniesz na slubnym kobiercu i napewno bedzie tak jak sobie wymarzylas. tryzmam kciuki

Post mnie sie Łucjan podoba najbardziej

Madzia, Andula dobrze pisze
Teraz to dodatkowe nerwy i stres i pewnie szybciej się irytujesz. A faceci generalnie nie lubią zakupów
Będzie dobrze, zobaczysz!
Bilet na jakiś koncert to świetny prezent
Sączę malinowego Reds'a przegryzając serkiem pleśniowym - mniaaam

Bilet na jakiś koncert to świetny prezent

Sączę malinowego Reds'a przegryzając serkiem pleśniowym - mniaaam
reklama