A ja wczoraj tak się kawą nabuzowałam, że zasnęłam dopiero po pierwszej

W związku z tym nie było szans wstania o 6 i zabawy w łapanie moczu:-) Dziś idziemy na bilans, to spytam lekarki co sądzi o tym badaniu moczu, czy naprawdę potrzebne...
A niedługo maszerujemy do znienawidzonego ośrodka na masaże stópek; znając Młodą stópek też sobie dotknąć nie da, więc być może nas karnie wywalą z całej tej rehabilitacji
Madzia, spokojnie to już tylko parę dni, a po ślubie odetchniesz z ulgą

Z zamawianiem obrączek to różnie, my mieliśmy w tydzień, więc na pewno zdążycie
Renia, bardzo mi przykro z powodu dziadka, ale bądź dobrej myśli, może jeszcze tym razem się z choroby podniesie

Z moim też coraz gorzej, ma teraz transfuzje już co 2 tygodnie i coraz mniej działają, ale w sumie i tak mocno walczy, bo lekarze dawali mu tylko kilka tygodni życia:-(
Kaja, ale duże mieszkanie się szykuje! Ty się nie martw, tylko już myśl, jak je urządzić

A skoro M będzie myślał, ze to jego decyzja to tym bardziej zechce finansowo zadbać o to, żeby było je za co kupić;-)
Tosika, a Wasz dom jak - coś się wyjaśniło?
Kicrym, no to będziesz mieć najlepiej przejrzaną pracę w historii

A promotorka nie ma jakiegoś terminu, do którego musi Ci ją zatwierdzić?
Andula, to może się w Gdynii spotkamy, bo my na ten zlot żaglowców jedziemy wtedy właśnie, kiedy jest Opener...też bym w sumie wolała koncert, no ale niech M też ma coś z życia....chociaż dalej niedobry

Bym z nim porozmawiała, o co chodzi, bo chyba o coś więcej niż zwykłą obrazę, ale się boję własnego charakteru, i tego że zamiast ostrożnie spytać, pogorszę sprawę awanturą

No nic zobaczymy, wzorca babci wolałabym jednak nei powielać
Idę małą oporządzić, bo słyszę że wstała. Miłego dnia!