reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia jutro obraczki, nie przepusc M ;-) powoli wszystko zalatwicie, najgorsze te nerwy; ja to na dzien pzred myslalam ze slubu nie bedzie :baffled:
Kaja no takie mieszkanko to bomba; mi sie zawsze marzylo pietrowe ;-)

obejrzalam komedie, fajna byla hihi i lece spac, moje dzieci zasnely az dziwo(ze tak pozno) po 21, moze pospia jutro dluzej, taa juz to widze
kolorowych

reklama
Pierwsza:-)
Michal zarzdzil pobudke o 5:40:baffled::baffled:wrrr :wściekła/y:W nocy tez jakis niespokojny chyba trojki dokuczaja:baffled:
Kaja trzymam moocno kciuki aby z mieszkankiem sie udalo:tak:Garderoba ehhh marzenie ja narazie zadowalam sie kartonami;-);-)tzn wyjscia nie mam:tak:
Wiecie co dziewczyny zaczelam sie zastanawiac nad Open'er w ramach prezentu .Na U2 raczej nie uda nam sie pojechac odleglosc przeogromna a Gdynia wcale nie tak daleko mysle ze jednodniowy wypad udaloby mi sie zorganizowac hmmm bede myslec .
Dzieki Dziewoszki za pomoc:-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
Pabla my mamy rocznice slubu 28 lipca i sa to urodziny Misiaka :-D:-Dwiec juz zawsze rocznica bedzie na drugim planie:sorry2:Jak bylismy w Uk myslalam aby mojemu M zafundowac lot balonem ale w Pl nie wiem czy takie atrakcje mozilwe:confused:

Kicrym napisz czy bio cla dziala moze sie skusze;-):tak:
Andula lot balonem jest możliwy kiedyś w walentynki pokazywali oryginalne prezenty w Dzień Dobry TVN ale nie pmiętam jak się strona www nazywała co się reklamowała.
BIO CLA biore dopiero 3 dzień:-D

U mnie biżuteria nie przeszłaby - nawet zegarka nie nosi, ale już wiem co kupię - filtry do obiektywu:tak: (mam nadzieję, że nie czyta:-p)
hehehe to identyko jak u nas też kupiłam filtry i przesłonę:tak:M był wniebowzięty:tak:

Linea jest tansza od Bio CLA:tak:
zależy w jakiej aptece u mnie jest akurat promocja na bio cla i te duże opakowanie (90 tabletek) kosztuje 43 zł

My wrocilismy z placu zabaw Mis byl bardzo grzeczny i najmlodszy zazeral piasek i zabieral zabaweczki dzieciom.Juz czas kupic cos do piasku.
skąd ja to znam, piasu moje dziecie żre tyle że za niedługo nie bedzie się gdzie bawić:-Dja kupiłam małemu zabawki do piasku ale on i tak uwilbia łopatkę i 1 samochodzik resztą bawią się inne dzieci:-D

Pabla super prezent M się na bank ucieszy:tak:
Madzia współczuje przedślubnej gonitwy, ale dacie radę i wszytstko będzie piękne i dopięte na ostatni guziczek:tak:
Tosika dobrze że z Tosią już lepiej, oby pogoda dopisała i spacerki były udane:tak:
Izabelka fajny pomysł na prezent:tak:
renia zdrówka dla dziadka, trzymaj się, ściskam:happy2:

ja po wizycie u promotorki nie bardzo zadowolona otóż znowu przede mnie się laska wcisła fakt miałyśmy po równej godz. każda ale i tak mi do końca nie sprawdziła:angry::wściekła/y:narazie ok lekkie poprawki ale nie wymagające zbyt dużego wykorzystania mojego mózgu któy jest w opłakanym stanie:-Dw piątek na zajęciach ma mi do końca sprawdzić, ale mam nadzieję że będzie ok:tak:
U nas słonko świeci, pogoda super, tylko o 6 to ja na dwór wychodzić nie będę:-D
miłęgo dnia!

A ja wczoraj tak się kawą nabuzowałam, że zasnęłam dopiero po pierwszej:baffled: W związku z tym nie było szans wstania o 6 i zabawy w łapanie moczu:-) Dziś idziemy na bilans, to spytam lekarki co sądzi o tym badaniu moczu, czy naprawdę potrzebne...

A niedługo maszerujemy do znienawidzonego ośrodka na masaże stópek; znając Młodą stópek też sobie dotknąć nie da, więc być może nas karnie wywalą z całej tej rehabilitacji:-p

Madzia, spokojnie to już tylko parę dni, a po ślubie odetchniesz z ulgą:tak::tak: Z zamawianiem obrączek to różnie, my mieliśmy w tydzień, więc na pewno zdążycie:tak:

Renia, bardzo mi przykro z powodu dziadka, ale bądź dobrej myśli, może jeszcze tym razem się z choroby podniesie:tak: Z moim też coraz gorzej, ma teraz transfuzje już co 2 tygodnie i coraz mniej działają, ale w sumie i tak mocno walczy, bo lekarze dawali mu tylko kilka tygodni życia:-(

Kaja, ale duże mieszkanie się szykuje! Ty się nie martw, tylko już myśl, jak je urządzić:tak: A skoro M będzie myślał, ze to jego decyzja to tym bardziej zechce finansowo zadbać o to, żeby było je za co kupić;-)

Tosika, a Wasz dom jak - coś się wyjaśniło?

Kicrym, no to będziesz mieć najlepiej przejrzaną pracę w historii:-D A promotorka nie ma jakiegoś terminu, do którego musi Ci ją zatwierdzić?

Andula, to może się w Gdynii spotkamy, bo my na ten zlot żaglowców jedziemy wtedy właśnie, kiedy jest Opener...też bym w sumie wolała koncert, no ale niech M też ma coś z życia....chociaż dalej niedobry:-p Bym z nim porozmawiała, o co chodzi, bo chyba o coś więcej niż zwykłą obrazę, ale się boję własnego charakteru, i tego że zamiast ostrożnie spytać, pogorszę sprawę awanturą:baffled: No nic zobaczymy, wzorca babci wolałabym jednak nei powielać:-p

Idę małą oporządzić, bo słyszę że wstała. Miłego dnia!:tak:

witam i ja znad kawy
kurcze spalam te 8 godz i wymietolona jestem, nie wiem juz o co chodzi
Kicrym najwazniejsze,ze male poprawki ;-)

u nas pochmurno narazie, planow nie mam, jak wiadomo ogarnac burdelik i wytarmosic maluchy,zeby sie zmeczyly :happy2: poki co sama musze stanac na nogi
milego dzionka

Kicrym dzieki za info z tym balonem poczytam na necie:tak:
Surv z przyjemnoscia ja myslalam o 5 lipca, gdyz sa zespoly ktore obydwoje lubimy:tak: Narazie sie napalilam i wiem ze M bylby szczesliwy zobaczymy jak pojdzie z realizacja;-)Surv powodzenia w parszywej przychodni aby sie zrehabilitowali i zaczeli normalnie zachowywac:tak:Z M chyba lepiej pogadac widac ze Ciebie to gnebi jego napewno tez Po rozmowie kazdemu z Was bedzie lzej na serduchu:tak:

witam i ja..
u nas pobudka o 07:00 niestety....M jeszcze poleguje a ja już się krzątambo jadę do koleżanki zobaczyć dzidziulka....u nas też pochmurno:-(
Renia - współczuję z powodu dziadka!
Surv - widzę że M zacięty:-)
Andula - fajny pomysł z tym koncertem, napewno M ucieszy się!
Kicrym - dobrze że malutko poprawek, szybko pójdzie i zaraz obrona i po sparwie:-)
Madzia - współczuję zamętu przedślubnego, to najgorsze jest. Zawsze sie myśli że o czymś się zapomni.
Co do prezentu - to mój M najbardziej cieszyłby sie z jakiegos prezentu do sędziowania, nowego stroju sędziowskiego itp...ale ja postanowilam że to ma być ewidentnie pamiątka i tyle. W dzień ślubu dostał ode mnie zegarek Fossila, rok temu byliśmy w Krakowie z okazji 1 rocznicy ślubu a teraz dostanie bransoletę:-)
a ciekawe co mi kupił bo jakis taki podjarany chodzi tym prezentem, cieszy się strasznie - już sie pytałam czy to dla niego czy dla mnie ten prezent.

I ja się witam!
Oczywiście pobudka o 5.40:baffled:

Kicrym, coraz bliżej koniec. Za niedługo odetchniesz:tak:
Surv, powodzenia w ośrodku ;-)
Renia, zdrowia dla Dziadka!

U nas piękna pogoda, słoneczko świeci i ma być bardzo ciepło:tak:A ja w pracy:sorry2:

reklama
Izabelka super pomysly na prezenty ,tylko oczywiscie w szczecinie nie dostepne:baffled::baffled:
Pabla mile to bardzo ze M taki szczesliwy ze sprawi Ci radosc:tak:O zegarku tez myslalam i jeszcze nie skreslilam tego pomyslu z listy;-)

Do góry