Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to nie na tym wątku:-(
i tak to jest z naszymi pociechami, babcie nieba im przysłonią, to po co im mama?;-)
:-)A Florka na jedno posiedzenie rąbie 250-300 ml kaszy na gęstoWłaśnie pożarła i humor o niebo lepszy:-)

o Matyldo, ale Florka wmiata

no widzisz jak tatuś ładnie potrafi synkiem się zająć
chłopy tylko na pokaz są takie bezradne;-)
tylko pozazdrościć;-) moja Tosia też na gęsto 120 zjada, aczkolwiek wiecie, ze odkąd przestala wcinać cyca to ma niesamowity apetyt
no i nie chcę się chwalić, tylko informuje
- Tosia wcina już kaszę butelką:-) (w nocy jest to dla mnie duze udogodnienie
) robię tak ja Surv (dodaję do niej soczek) i dziewczyna wcina aż miło:-)

Miłego wieczoru!

pamiętam jak Zawitkowski mówił że dzieci zaczynają raczkować ( jeśli wogóle raczkują ) od 6 mca do 12 mca.....i już Ci wstaje....jak dla mnie to jest normalny rozwój.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego wieczorku:-)u nas sa pożerane te same ilości kaszy i zupkiA Florka na jedno posiedzenie rąbie 250-300 ml kaszy na gęstoWłaśnie pożarła i humor o niebo lepszy:-)

tzn .robie kaszkę z 270ml mleka i dodaje np.całego banana,więc czasem i wiecej tego wyjdzie
Julia to i tak nieźle ja wstawałam napewno 15 razy,a później juz sie w rachubie pogubiłam i pobudka tez o 7WItam i ja!
Wczoraj za bardzo pochwalilam dziecko, ze w nocy spi i wczesniej niz o 8 nie wstaje... no i sie doigralam! 6 razy wstawalam, i o 7 ostateczna pobudka... ojoj...
Mam nadzieje,ze dzisiaj i u nas i u was będzie lepiej.