Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ale coż, mam przynajmniej trochę czasu na BB;-):-)
:-)

tyle kaszki
Kuba je połowe

bylam nieprzytomna po tragicznej nocce
Wczoraj caly dzien na dworzu Maly nie spal od 9 rano do 19 masakra skad on ma tyle sily i energii

Przede wszystkim duuuuuuuużo zdrówka dla naszych szkrabów - TOSI i KUBUSIA

:-);-)
my załadowani, z dzieckiem, leje jak cholera a samochód nie chce jechać. wezwaliśmy pomoc, po 40 min przyjechali a M właśnie udało się odpalić auto....więc pojechaliśmy. Sobota, około 11:00 przed południem a wawa zapchana jak cholera, korki okropne....potem wypadek na trasie i znów stoimy. Potem roboty drogowe 15 km od domu i znów stoimy. I jak dojechaliśmy pod blok mamy to taki grad spadł że z 20 min nie moglismy z auta wysiąść
wszystko pod górę.....
wczoraj już Wam nie chcialam smecić, ale tak mnie wnerwił M, ze mialam ochotę, go żywcem zakopać
kurcze on nie raz ma odloty i zachowuje się jak rozkapryszona dziewica
moim zdaniem wyłazi z niego nie raz charakterek jedynaka (ma brata ale duużo mlodszego) i wiecie co w tym najgorsze, on był całe życie ubóstwiany
przez babcie, rodziców
Może to wynikać z tego, ze on byl wtedy jedynym wnukiem (rodzina mojego jest bardzo mała, mój teść miał tylko siostrę, która nie mogla mieć dzieci) i u niego wszystko bylo naj i on był naj i w ogole on wszystko robil naj
i w związku z tym ma nie raz jakieś dziwne fochy i odloty
normalnie aż sie boje o Kornela brrrrr.... czy on nie będzie taki rozkapryszony
no ale ja mam charakter, że mi szybko przechodzi więc już dałam luz;-)
i do 7.30 jeszcze sobie podrzemalam, a co;-)
lepiej chuchać na zimne

ja to wierzę w sny
no i łaskawość Lenki była godna pochwały
;-)
niee no już chyba nie mają tematów sensownych
) mała śpi, aczkolwiek od wczoraj jest maruda okropna, ale wydaje mi się że jej górna jedynka idzie
jak wstanie to mykamy do ludzia;-)