reklama

Lipiec 2008

hejka
Surv biedna malutka,mecza ja;ale to dla jej zdrowka,przywyczai sie,oby szybko,bo mamusia nerwowa bedzie przez to
Kate kurcze, zdrowka dla maluszka

Haszi, Kubuś i Tosia wszystkiego najjjlepszego :tak::-D
ja mojej mamuie dalam juz przywieszke i bardzo sie ucieszyla :tak:
mojej Werci stawiamy dzisiaj banki, z katarem lepiej,ale kaszel paskudny; Oskarek dzisiaj na kontroli byl,bo strasznie dusil mi sie w nocy :no: zmiany dalej sa w oskrzelach,ale jak bedzie poprawa to jutro go puszcze do przedszkola,maja proby a ja bardzo bym chciala uslyszec ten wierszyk dla nas na przedstawieniu w srode, pierwszy raz :tak: zawsze jak sie cos dzieje to jest chory :-( oby mu leki pomogly,zeby poszedl :tak:

kurcze musze sie cofnac,zeby przeczytac jeszcze mialam napisac :sorry2:

Pabla to przejscia mieliscie,nie zazdroszcze wcale
Tosika zycze aby synek nie wdal sie w tate-oczywiscie pod niektorymi wzglegami:)
zmykam bo robimy zaproszenia na roczek Werci wlasnorecznie-z Oskarem :) moze nie beda to arcydziela,ale jestem dumna,ze maly chce i na dodatek wpadl na pomysl,zeby nianie zaprosic:) sam mowi-to zaproszenie dla cioci Wandy,kochany urwis:)

Ostatnia edycja:
reklama
Izabelka zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka dla Twoich szkrabów!!!!! no i fajny ten Twoj Oski, widać że będzie bardzo serdecznym i cieplutkim facecikiem:-)
dziękowac jeszcze raziu za życzonka:-)
no moja wreszcie padła, a ja chyba za tosamo uczynię, bo maly na angielskim, tatuś gdzieś za dwie godz. dojedzie zresztą z moją mamą na pokładzie (jadąc ze spotkan zajechał do teściow-bo miał już niedaleko i stwierdził, że po co jutro teściowa ma pociągami się wozić, jak osobisty zieć może ja dziś wziąć:-p) a my jutro z mamą na poprawkę tego makijażu idziemy i moja mama tak się rozszalała, ze jutro jeszcze usta sobie strzeli:szok: (ja to jeszcze poczekam- czyt. uzbieram;-))

Ja na chwilkę między obiadkiem ,a spacerkiem.
Kate zdrówka dla Antosia.
Agnik ale zazdroszczę też bym taki prezent chciała.
Surv moja też robiła sajgon przy ćwiczeniach,(dobrze że nie mam sąsiadów),był pot i łzy obustronne.
Mojej mamci sprezentowałam dawno obiecaną huśtawkę do ogródka.

Witam,
Toska, Kubus buziaki i wszystkiego naj.
Haszi sto lat

Survi cwiczcie, cwiczcie a na zlocie mala nie bedzie na kocyku siedziec:tak:
Antos biedulku zdrowka:tak:
Agnik ale corka Ci zrobila prezent:tak:
Izabelka zdrowka dla dzieci:tak:Widzisz nie dawno pisalas ze Osik niegrzeczny a dzis aniolek:-DFajnie ze Ci pomaga:tak:
Tosika wspolczuje fochow M ale chyba prawie kazdy facet ma swoje humory:tak:
Pabla ale mieliscie przygody:shocked2: Ale niedziela udana :tak:
Kasia powodzenia u lekarza:tak:

Ja dzis po pracy,szybko zlecialo:tak:Jeszcze jutro i na dwa dni spokoj:-)

surv wytrwałości na rehabilitacji
mi się przypomniało jak byłam u mojego ginka na wizycie poporodowej z Tymim i zagadałam, że jeszcze do neurologa kontrolnie muszę się wybrać
a on pyta czy cos się dzieje i czy pediatra wysyła
a ja na to że nie ale tak na wszelki wypadek
więc powiedział mi, że ma serdecznych kolegów neurologów ale odradza takich wizyt bo oni zawsze coś zajdują i później to tylko męka do podstawówki albo dłużej
więc zróbcie te badania co macie zrobic i pewnie będzie wiadomo o co chodzi
tule mocno i ślemy całuski dla Florci
Tosieńko Kubusiu wszystkiego najsłodszego
Haszi spóźnione buziaki urodzinowe:))))

Tosia, Kubus i Haszi- moc buziakow!

Kate- daj znac jak po wizycie u lekarza, jesli jest to rota to chyba bylyby jeszcze silne wymioty?
Surv- wytrwalosc w rehabilitacji, wg. mnie jednak Florka to okaz zdrowia i urody(te jej boski niebieskie oczeta:cool2:).
Tosika- wszyscy faceci sa jacys dziwni i nie tylko jedynacy. Mojemu juz blisko do 40-stki i czasami mysle, ze wkracza z kryzys wieku sredniego bo inaczej sie nie da wytlumaczyc jego zachowania.
Izabelka- zdrowka dla twoich pociech!

Czesc Dziewczynki
o nas tez tutaj troche nie bylo.
spoznione zyczonka dla solenizantow i buziaki i ciumaki dla Tosi, Kubusia i Haszi!!!
u nas sie w koncu lato zrobilo wiec caly weekned podrozowalismy. kupilam to babyergo dla Szymona i wczoraj pojechalismy do muzeum Indian i troche wyprobowalam. jest rewelacyjne, bardzo wygodne i dla mnie i dla Szymona. nawet zasnal w tym:tak::tak:
poza tym problemy problemy problemy...ale co tam nie bede nudzic.
ja mojej mamaie wysylam jutro kawiaty bo bidulka chora na angine:-(
Kate zdrowka dla prezesa!
Surv ja tez bym chcaila poznac tajemnice cwiczen na raczki. bo u nas wszytsko ku temu zmierza ale jak tak ciagle Szymon tych nozek prawidlowo ulozyc nie moze.

reklama
a moje dziecię po tych bankach i placzu jaki towarzyszyl spi :-( plakala i zawodzila az sie serce krajalo; Oski jakos inaczej podchodzil do tego, dalo rade go rozbawic,a tu ni w ząb; nawet nie patrzyla
mam sporo pracy na dzisiaj,wiec dobranoc :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry