reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Presesik zdrówka
Kate czekamy na wieści od lekarza
a u nas jak zwykle pakowanie na mojej głowie
normalnie te chłopy to z naszej winy takie beztroskie
jak się wkurzę (a jestem bliska eksplozji) to spakuję siebie i Tymka
oj napięty tydzień mnie czeka

reklama
Ech, cały dzień jakiś taki rozbabrany, a teraz młoda rzutem na taśmę spała od 19 do 20 w związku z czym szaleje po łóżku teraz zamiast spać. M pilnuje, ja usiłuję jednak popracować:-p

Renia, a Ty już na wakacje się pakujesz?:szok: Pozazdroscić w takim razie;-)

Pearl, fajnie, że i u Was w końcu lato!;-)

Fredka, fajny pomysł z huśtawką! My planowałyśmy mamie na obronę magisterki kupić, ale chyba trochę poczekamy, bo na razie z kasą krucho:baffled:

Beaa, Zainab już zdrowa?

Izabelka, podziwiam, że umiesz sama bańki stawiać! No i super synka masz, takiego troskliwego:tak:

Sorry za lakonicznośc, ale jak się zaraz na serio do roboty nie wezmę, to zasnę:baffled:

Cwiczenia opiuzę na stosownym wątku później albo jutro. Miłego wieczoru!:tak:

Ohhh witam wieczorkiem
u nas dzisiaj taka duchota że ledwo zyję:sorry2:
Tosika ja mam taki trochę banalny prezent ale zabieram mamę do tego sklepu zbielizną i chce jej kupić porządny stanik i majteczki:tak::-)
Surv szkoda że Florcia tak nie lubi tej rehabilitacji ale ja myślę że więcej sie nauczy w domu w swoich warunkach:tak:
Antoś zdrówka!
Wercia ty też wychodź z tej okropnej choroby:tak:
renia u nas te ż zawsze ja pakuje , bo M pewnie połowy y nie wziął:dry:
ok idę już spać bo ten upał mnie wykończy:dry:
spokojnej nocki!

Surv ciocia stawiala, ja to bym na to nie poszla; mimo,ze pare rzy juz widzialam...to nie taka prosta sprawa
mialam testy sprawdzac, narzarlam sie, obejrzalam film, i znowu na bb :confused: muszeeeee isc :baffled:

To ja chyba ostatnia dziś :zawstydzona/y:
Jak nie ma mojego m to za chiny nie mogę zasnąć:no: a raczej się położyć :-p
Dobra ide spać bo zaraz się okaże ze jestem pierwsza dnia następnego :rolleyes2::-D
A pobudka w najlepszym wypadku o 6.50 :sorry2:
Dobranoc wszystkim

To ja tradycyjnie pierwsza...ale jak tylko skończę to zlecenie, to będę spać i spać i spać...no co najmniej do 7:-)

A tymczasem....

Pabla, z okazji potrójnej okazji, ale Urodzin przede wszystkim, nie życzę Ci fajnego męża i wspaniałej córki, bo to już masz, ale tego, żebyś mogła się nimi cieszyć nawet jak jest źle, miała w nich zawsze oparcie, a przy tym miała miejsce na rozwijanie własnej indywidualności i potrzeb:tak: Sto lat!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

No i wszystkim Mamom słońca w sercu i za oknem w ich dniu:tak:

Dziewczyny sorry ze nie odpisuje Wszystkim :zawstydzona/y:czytam Was ale za chwile zapominam .Mis wczoraj dal mi tak w kosc ze ryczalam razem z nim ,siostra chciala go na noc zabrac jak widziala ze ja juz sobie nie radze:baffled::baffled:

Stekal ,spac nie chcial ciagle chcial na rece a mi juz kregoslup wysiada ,wczoraj wszytsko wybuchlo i plakalam jak bobr .Oby dzis byl lepszy dzien;-)M bedzie w piatek i mnie odciazy bo sama juz nie wyrabiam.
Wczoraj kumpela mi powiedziala ze zapisy do zlobka beda do 15 czerwca wiec zdarzymy:tak:
Pabla samych cudownosci duzo zdrowka i spelnienie wszytskich marzen!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny nam wszystkim pociechy z dzieciaczkow z okazji dnia matki!

hej
Pabla wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D spelnienia marzen :tak:
wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego w Dniu Matki :-D

Andula,aby dzisiejszy spokojny dzien byl prezentem od synka ;-)
milego dnia

Witam!

Ja już dostałam prezent od moich dzieci - calutka nic przespana bez pobudki. Nic więcej mi nie potrzeba:-)
Andula, dziś na pewno będzie lepszy dzień:tak:

Pabla, w dniu Urodzin, spełnienia marzeń, samych radosnych i pogodnych dni i miłości na codzień

reklama
Dzis mi lzej ,tylko mam wyrzuty sumienia nagadalam na Michala wczoraj siostrze az mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:Dorosla baba a sobie z wlasnym kilkumiesieczniakiem poradzic nie moze:baffled:

Nie smece, gdyz dzis nasz dzien!!:-):-)28 stopni wiec lato w pelni:tak:
Kasiula ale dzieciaczki sie spisaly:tak:

Do góry