reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla wszystkiego dobrego jeszcze raz w dniu urodzin!:tak:

I wszytskim mamom zycze samych pieknych dni i duzo sily i energii!!!
Buziaki!!!

U nas dzisiaj tez sie jakis upal zapowiada. Dzidzia sie na razie plytami zajela, w sumie nie dawno wstalismy. Szymon od tygodnia budzi sie dokladnie o 3 w nocy, najpierw toczylam walke a teraz mi sie nie chce...daje cyca, pociamka chwilke i spi do rana. nie wiem o co chodzi z ta 3:eek:

Andula nie martw sie kochana i nie miej wyrzutow ze nagadalas na Misia. kazdy ma czasem gorszy dzien i oczywiscie masz prawo do irrytacji..ja tez czasami wychodze bo juz mi nerwy puszczaja i jestem tak zla na Malego ze wrrr....
Kate dobrze ze sie wyjasnilo co Prezesowi dolega no i szybkiego powrotu do zdrowka:tak:

reklama
Witam i ja
U nas gorąco masakrycznie:sorry:my cały dzień na dworze, teraz mama go wzięła, ja powinnam sprzątać ale nie chce mi się okrutnie więc leże z laptopem i BB:-p
Andula ja też czasami mam Kuby dość:tak:
KATE dobrze ze Antoś już lepiej się czuje:tak:
Izabelka współczuje tego końca roku, te wypisywanie itd to masakra:baffled:
Renia udanych wakacji:tak:
PAbla wszystkiego najlepszego!zdrówka i pociechy z Lenki i Męża

Dzieki Dziewczyny:tak:
Dzis Misiek zaskoczyl mnie bardzo :tak:Balam sie ze bedzie powtorka z rozrywki a Misiek okazal sie nieprzewidywalny jak jego tatus;-)Jakbym dziecka nie miala ,raz tylko sie poplakal na 3 min a caly czas aniolek .Ze 3h bawil sie sam na podlodze,usnal bez jekniecia :szok::szok::szok:Oby tak juz zostalo ..;-):tak:

Surv wiem co czujesz najgozej ze masz jeszcze robote na glowie:baffled:M przyjdzie z pracy to odciazy Cie napewno ,zycze cierpliwosci ,ktorej mi niestety brakuje:tak:

Prezesie,dobrze ze sie wyjasnilo,zuch chlopak:tak:
Izabelka milego pieczenia:tak:
Ja musze zrobic kolacje dla mamy kupilam winko posiedzimy sobie i pogadamy wieczorkiem:tak:

Pabla- wszystkiego dobrego z okazji urodzin, spelnienia wszystkich marzen!

Andula- nie jestes sama, czasami, a ostatnio codziennie, mam ochote wystawic ja za drzwi bo jest niemozliwa. No, ale zaraz lapie sie na tym, ze przeciez to niemowle i ona sama nie wie czego chce.

Renia- udanych wakacji!

Surv- oby robota poszla jak po masle, podziwiam cie, ze pracujesz opiekujac siedzieckiem w tym samym momencie. Ja mialam od marca zaczac to to robilam wczesniej, jednak na razie jest to niemozliwe ze wzgledu na mala.

Kate- zdrowka dla prezesa.

Dzisiaj zrobilismy zakupy spozywcze, a pozniej byla u mnie kolezanka z synkiem w wieku Zainab. Dzieciaki bardzo ladnie sie ze soba bawily, tj. maly zachwycal sie falbankami na skarpetkach Zainab, podczas, gdy ona podziwiala autka na jego spodniach.

Zainab juz jest zdrowa jak ryba i nabrala wilczego apetytu, zjada duzo wiecej niz przed choroba- pewnie nadrabia zaleglosci.

Ostatnia edycja:
Pearl jakby narzekanie pomoglo moge to robic codziennie:tak:
Beaa super ze dzieciaczki sie pobawily mam nadzieje ze kolega Zainab nam nie odbil;-)Wczoraj bylam u kumpeli ktora ma core o 2tyg mlodsza od Misia ale Maly byl zainteresowany tylko jej smoczkiem:tak: jak chcial jej zabrac ona tak smiesznie na niego krzyczala :-D:-D

My tez czesto spotykamy sie ze znajomymi (kociatymi) ktorzy maja dwa tygodnie mlodsza Viki ale Szymon jest bardziej zainteresowany jej straszym bratem:szok:coraz powazniej mysle o oddaniu Szymona do zlobka po powrocie do Polski. on uwielbia dzieci, po prostu wariuje jak moze sie z kims pobawic:tak:

hej,
Kate - dobrze że z Antosiem wiadomo co i jak,
Surv - oj, moja Lena też potrafi dać do wiwatu!! oby nocka była spokojna i jutrzejszy dzień lepszy!!
Andula - takie są te nasze dzieciaki, raz aniołki, raz diabły wcielone.....i mnie czasami szlag trafia...
My po spacerku, teraz szykujemy młodą do kąpieli.
a, M się postarał, dostałam kwiaty, wino, kupon na pedicure i perfumy Lolita Lempicka - piękne są:-)
z bransolety bardzo zadowolony więc prezenty nam się udały:-)
raz jeszcze dziekuję Wam za pamięć!!!

Pabla M sie spisal ,super prezenty ,zycze Wam udanego wieczoru i oczywiscie milych "rozmow noca";-)

Michal spi ja zaraz zabieram sie za kolacje dla Matyldy ;-)
Milego wieczoru dziewczeta:-)

reklama
Witam wieczorkiem
Zuzka śpi a ja jednym okiem na film drugim na komputer:-p
Dają w kość czasem te Maluchy:zawstydzona/y: ja na razie ciesze się spokojem bo pewnie w okolicy czwartku Zuzia będzie już nie do wytrzymania:sorry: Jak m dzwoni to daje jej telefon a ona go odwraca żeby zobaczyc gdzie ten tatuś :rofl2: bo jak to słyszy a nie widzi :-D

Kate – zdrówka dla Antosia
Pabla - najważniejsze że m się spisał :tak:no i chyba intuicja Cię nie zawiodła co do prezentu;-) Miłego świętowania :-)

Do góry