Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podjęliśmy decyzje co do zakupu mieszkania. W bloku, 4 pokoje, znacznie taniej niż to piętrowe. Już jesteśmy po wstępnych rozmowach, dogadani
Nie wiem tylko, czy jestem zadowolona... W bloku moich rodziców. Ale to nie problem, zawsze będzie komu podrzucić maleństwo

Oby Lenka szybko zasnęła
Może powinnam sprawić sobie laptopa i pracować z nią na dworze? ale na razie zmieniliśmy komputer stacjonarny, więc nei wszystko naraz. Jutro M przywiezie, ale ma zakaz odpalania do przyszłego tygodnia, bo ja muszę swoje licencje poodnajdywać, zaktualizować, prace pozapisywać itp. - nienawidzę reinstalów

brat zaniesie rano do przedszkola
ale sobie pogadalismy i bylo milo 

ale mi sie chce hhhhhmmmm a jutro 4 klasy pisza, kiedy do sprawdze
jutro
dobra ide niech ktos za mnie porobi
i zaraz i tak będę musiala na chwilę przerwać bo małego muszę spytać jeszcze
a normalnie tak mi się chce pisać i czytać Was, że szok
pojechałam na poprawkę brwi (bo ogolnie zawsze robi się z dwie, trzy poprawwki a co by efekt był zadowalający
no i leżę ja sobie na tym łóżku i tak sobie gadamy, ze może kiedyś sobie kreskę na oku też strzelę, ale słyszałam, ze to boli, więc na razie podziękuje i tak czuje jak ona kładzie mi henne na rzęsy więc myślę spoczko ale za chwilę, poczułam taaaaaki potworny ból, że miałam ochotę wiązankę póścić
no i co się okazalo, pani kosmetyczka mówi do mnie:Zaczęłam robić bez pytania, bo pani by się nigdy nie zgodziła, oprocz tego tą samą igłą zrobię co brwi, to pani taniej wyjdzie (no ja myślę, bo już w myslach kalulacje robiłam, co mam opylić z szafy
) no i teraz w sumie to się cieszę,bo jakoś takie fajniejsze oko się zrobilo (tylko teraz na razie napuchnięte
) ale ja to ja ale jak moja mama z tymi ustami wyglada

normalnie jak lampucera
i ma nią podobno być do końca tygodnia a póxniej ma być już spoczko
(starsznie mi się usta pernamentne podobają, tzn kontur, chyba zacznę też odkładać;-))
) i tak z dwa razy mała w nim była, bo niewygodny jak cholera
i teraz chyba na allegro go wystawię

a co do szaf, to rzeczywiście nie raz niesamowite skarby ukrywają;-)
Ja poszłam na łatwiznę i wzięłam od siebie ze sklepu bluzeczkę i kupiłam czekoladki (moje ulubione bo moja mam na diecie
)
no to ja Ciebie podziwiam, a masz mamę blisko??

) no i oczywiście wziął ze sobą sponsora;-) no i wiecie co sobie kupiłam- różowe szpileeeeee o których tak bardzo marzyłam;-) ja wiem, ze to trochę bezsensu, bo teraz to bardziej mi kapcie się przydają do mykania wozkiem, ale dla tych paru kroczków do samochodu i na parę imprez typu wesele się przydadzą

a dodam, ze u nas bylo dzisiaj 25stop , był wiaterek ale bylo fajnie i mała miaala bodziaka na krótki rękaw, sukieneczke na ramiączka i skarpetki
oczywiscie mój M od razu wypalił- Komentarze proszę zostawić dla siebie
i olal babsztyla, i wiecie co najlepsze w tym, że to bylo bardzo mlode małżeństwo, dzieciaka ubanego mieli prawie w kaftan bezpieczeństwa a sami w spodenkach i bluzeczkach cieniutkich
no szkoda, ze mnie przy tym nie bylo, bo bym

wrrrrr......

Pogoda paskudna, leje jak z cebra, ale nie narzekam, bo w końcu chłodno
Dziś miałyśmy iść do pedagoga, ale jak będzie nadal tak lać, to chyba przełożymy - dziecku im później się dowie, że jest zaniedbane także pedagogicznie, tym lepiej:-) No i mam nadzieję, że wczorajszy potwór obudzi się dziś słodkim aniołkiem

spojrzala na Miska i pokrecila glowa a ja zaczelam sie smiac bo szkoda slow i nerwow

chyba maiało mała saune bo ja myślałam że się rozpłynę

narazie nie pada więc mogłoby tak zostać. My w weekend się wybieramy w góry bez małego a tu zapowiadają deszcze