agnik84
Zaangażowana w BB
Hej
My nie śpimy od 6 ale do 8 leżałyśmy w łóżku jakies bajki wygłupy i tak zleciało:-)
A pogoda do bani wczoraj upał a dziś pada, wieje i zimno
Kaja – to chyba fajnie że blisko mamy w razie czego zawsze pomoże no i 4 pokoje to tez już nieźle
Tosika – tak słomiana wdowa
i to już od kiedy się poznaliśmy tak było no ale widzialy gały co brały
wiec narzekać za bardzo nie mogę ale przyzwyczaić się tez do tego ciągle nie potrafię
Jak urodziła się Mała to m sobie załatwił że pracował tylko na miejscu ale teraz już nie ma wyjścia musi wyjeżdżać.
Co do mamy to troche dziwnie jest bo mieszkamy razem i raczej się dogadujemy bardzo dobrze
ale nie ma tak że ona zajmie się Małą a ja np. sobie odpocznę . Owszem jest za nią bardzo bo to pierwsza wyczekiwana wnusia itd. Ale zajmuje się nia tylko jak gdzieś muszę wyjść i nie mogę jej zabrać. Ostatnio byłam zajęta i dałam Zuzię mamie ona troche zaczęła piszczeć i już slysze z pokoju „mamusia zaraz Cie weźmie” albo ja jestem w pokoju a Mala raczkuje do kuchni (gdzie jest mama) i słyszę „chodź bo ona wstaje uważaj żeby się nie przewróciła” i wtedy to się nawet poryczałam ze złości, ze zmęczenia sama nie wiem
:-( Powiedziałam jej że chyba mam prawo na minutę sobie usiąść skoro ona ma ją na oku
Przepraszam że tak się rozpisałam ale jakoś mi lepiej
Co do ubierania to się nie przejmuj u nas też dziwnie patrzą jaj Zuzia ma kapelusik i odkryte uszka
Wczoraj też była w krótkim rękawku, krótkie spodenki i bez skarpet bo piach w piaskownicy cieplutki
:-)
Kasia – rwanie ósemki brr
Post – to Cie lekarz przestraszył
ja w ciąży mialam +20 kg to się przestraszyłam
ale spokojnie z dwójką dzieci szybko zbędne kilogramy zgubisz
chociaż przy takich aniołkach to nie wiem ;-)ale w razie czego Zuzie na tydzien podeśle i nawet nie zauważysz kiedy na wadze 42 sie pojawi 

Dorka – fajnie masz też bym chciała siostrę
My nie śpimy od 6 ale do 8 leżałyśmy w łóżku jakies bajki wygłupy i tak zleciało:-)
A pogoda do bani wczoraj upał a dziś pada, wieje i zimno

Kaja – to chyba fajnie że blisko mamy w razie czego zawsze pomoże no i 4 pokoje to tez już nieźle

Tosika – tak słomiana wdowa

Co do mamy to troche dziwnie jest bo mieszkamy razem i raczej się dogadujemy bardzo dobrze

Przepraszam że tak się rozpisałam ale jakoś mi lepiej
Co do ubierania to się nie przejmuj u nas też dziwnie patrzą jaj Zuzia ma kapelusik i odkryte uszka

Kasia – rwanie ósemki brr

Post – to Cie lekarz przestraszył

Dorka – fajnie masz też bym chciała siostrę