no i dopiero dotarłam, jak wszystkie pewnie już śpicie:-(;-)
a ja dzisiaj miałam biegający dzień, najpierw moje dziecko mnie zadziwiło, bo wstalo o 6tej, więc koleją rzeczy, jak zawsze polożyłam ją o 8mej, a tu klops, wstawanie w lóżeczku, jęczenie (i tak na okrągło przez 1,5h

) no i w końcu skapitulowalam i wzięłam ją o 10tej z tego łóżeczka, oczywiście dziewczyna wyglądala jak młody bóg

to przyszykowałam nas i pojechaliśmy w koncu wyrobić paszport dla małej;-), później zajechaliśmy do galerii, małego do kina zaprowadziliśmy (na Noc w Muzeum), M pojechał zalatwiać sprawy, a ja poszłam na obgląd interesu i na spacer od razu poszlam wokól galerii (kółeczka robiłam niezłe, bo u nas też dzisiaj sloneczko-deszcz i tak na zmianę

No i tym sposobem dopiero dziecko usnęlo, ale była to godzina 14ta

czyli w sumie mała miala dzisiaj tylko jedną drzemkę

, później pojechałam z małym do krawcowej, na przeróbę spodni, a wieczorem usiadłam i pisałam zaproszenia na zjazd absolwentów, dla rektorra i dziekanow. Doslownie wiedziałam, ze tak będzie, bo to nie ja przygotowuje ten zjazd ale oczywiscie kolega, ktory jest za to odpowiedzialmy, najpierw tel konsultowal co i jak, a dzisiaj zadzwonil z tekstem"Monia a moze byś skrobnęla malutkie zaproszenia?"

w sumie to nie mam co robić, nie?

a jutro zaliczam fryzjera o 9tej i wiecie co, sprobuję znowu ponegcjować o blond;-)
Surv no to Ci Florka sie rozbrykała

moja to jeszcze raczki uprawia tak zachowawczo, tylko na placyku zabaw (czyli puzlach) i jak rącza umsknię jej na kafelki, to slyszę takie eeee (czyli to nie mój już rewir

) śmiesznie to wygląda, bo chodzi po nich jak kotek w klatce

Kicrym pani w aptece polecila te alli (może dlatego, ze najdroższe

) ale powiem Wam, ze wziąlam jak na razie dwie tabletki (niby powinno sie brać trzy na dobę, ale wtedy kiedy je się tłuste rzeczy, a ja śniadania jem bardzo lekkie, kolacji nie jadam-odkąd przestałam karmić, i biorę tylko przed obiadem, no i muszę stwierdzić, że w toalecie chyba zamontuje sobie maly telewizorek, bo jestem tam baaardzo często

(chyba to dobrze, nie?);-)
I nie martw się lotem, wszystko będzie ok

samoloty to najbezpieczniejszy środek lokomocji

(powiedziała, ta co ostatnio schizy miała

) ale wiecie o co wtedy mi poszlo, nie?
och Post tata przecież ciężko pracuje

no oczywiście, ze zostaje nie raz z córeczką, obiad to ugotuje nie powiem, ale pranie?

sprzątanie?

ciekawe czy wie gdzie pralka, albo żelazko u nas stoi?
Kate ja juz też pisałam kiedyś jesteś niesamowita kobita

dzielna, zaradna, wygadana, samodzielna, zgrabna laska, matka Polka - normalnie ideał:-)
Madziu a no właśnie Ty zażywałaś preparat Merida. tak?? O co w nnim biegało?? I czy u nas w Pl mozna go nabyć??(pytam tak na zaś, w razie czego

) a co fryzjera, to się nie przejmuj i z drugiej strony, to ty masz tych wlosow troszke, i do tego długaśne, i jeszcze do tego fryzjera wykorzystują moment przedslubny, czyli wszystko ma być naj lepsze i najpięknięjsze i najdroższe, bo w tych momentach panny mlode nie patrzą na ceny;-) ale tak w sumie, jak ja mam 1/4 twoich wlosów i placę za kolor 140-160 to moze troszke Ciebie tylko naciągnął?

Beaa mnie też krew zalewa jka widzę kobitę w ciąży z petem w buzi

i do tego dodam, ze ja byłam wcześniej zagorzałą palaczką

mało tego palilam sporo (alle wicie, rozumicie w zwiazku z tym co robilam, to nerwów zawsze full bylo;-)) i jak się zdecydowaliśmy z M na dzidziusia drugiego (bo z Kornim nie paliłam jeszcze

) to moj M dał mi warunek, że rzucam, bo moj organizm ma się oczyścić i takie tam

oczywiście , ze nie rzucilam, a popalalam po cichaczu, i nawet po pierwszym strzale, jeszcze popalalam (bo nie wierzyłam, ze za pierszym razem mogę zaciążyć

) ale jak zrobiłam sobie test (dosyć szybko) to momentalnie kategorycznie przestałam

i tak jest do dziś i mam nadzieję, że już nie wróccę do tego nalogu, zresztą nie czuje już jakiejś potrzeby
Pearl to opuszczasz nas na dwa tygodnie?:-( dobrze, dobrze wybyczysz sie za nas wszystkie

prosimu tylko o szczegółowe sprawozdanie;-) no i rzeczywiście masz rozpieszczone to swoje dziecko

olej takie komentarze
Pabla nawet nie wiesz ile razy ja chcialam oddac Kornela w dobre ręcę i jeszcze doplacić do tego interesu

z Tosią pare razy nerw był, ale pewnie jeszcze przede mną "tanio oddam";-)

dlatego nie myśł że jesteś zła

jesteś dobrą, kochającą mamą, która nie raz nie ma siły i czuje się wyeksploatowana, tak?

dlatego relaksik jak najbardziej wskazany
Julcia, Blu 100 lat laleczki:-):-):-):-)