Andula
Fanka BB :)
Kasiu jak znajdziesz jakies fajne przepisy podziel sieMa być ładnie, więc impra na działce. Teraz szukam fajnych przepisów na grilla![]()
:-)Udanej zabawy do bialego rana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu jak znajdziesz jakies fajne przepisy podziel sieMa być ładnie, więc impra na działce. Teraz szukam fajnych przepisów na grilla![]()
:-)
ale załatwiłam sprawę w 5 min bo okazało się że to tylko o adres chodzi więc szybko poprawiłam u Pani w pokoju adres i po krzyku.
. Najstarsze dziecko mialo 17 miesiecy, a najmlodsze 4, wiekszosc dzieci mobilna, wiec sie dzialo.
. Moze faktycznie jest grzeczna tylko ja tak narzekam.
no ale w drodze kompromisu eksperymenty zaczynamy jak wróce z Tunezji-wiadomo wyplowiała, to lepiej kolor będzie sie ściągał
a wieciem, ze nic M nie mowię o swoim pomyśle, chcę aby to byla niespodzianka;-)jestem ciekawa jego miny?
Tosika..no pamiętaj że masz zaległe zdjęcie nadal w sukience i z brwiami:-):-):-):-)
Oj Ty też niedługo zaczniesz się pakować, nie??
Właśnie Tosika, fotkę nam jesteś dłużna
sie rozumie szefoweTosika- czekamy na fotki nowego image'u, w sumie nie nowego, ale poprawionego;-)
dzisiaj ładnie poprosie M o pstryknięcie;-)
te moje piórko zaczęło nie tyle jeść, co mówiąc kolokwialnie wpie*****
ale mnie to bardzo cieszy (rozumiecie dlaczego
) dlatego mimo, iż się chwije na nogach to w te pędy lecę kasze w nocy robić
ale tak zawsze jest, co jest nas blisko to niewidoczne golym okiem:-)
Post rewelka:-) to jak ja będę miala ten wymarzony wreszcie dom to zapraszam Ciebie na (do) grillaha grila robicie
Polecam szaszłyki z kuraka z papryką cebulką itp. (dzieciaki sobie też skubną
Zaewinięty w folię camembert -pyyyychotka
Pstrąg też mniam mniam (cebulka oliwa sól ) zawinięt w folię
Ziemniaczki z czosnkiem i masełkiem pokrojone w póltalarki zawinięte w folię:-)
Cukinia i kalarepa polana oliwą i posypana ziołami...mniam mniam
No i oczywiście kukurydza
bo ja to raczej wege wege znam przepisy:-):-):-):-)
a i pycha masło czosnkowe do chlebka przypiekanego (kostka masła+ 6-7 ząbków czosnu wyciśniętych przez praskę plus łyżeczka vegety, wszystko razem wymieszać....)
i do tego jakaś fajna sałatka np. grecka i np. z rukolą i suszonymi pomidorami
a i mam gdzieś przepis na cukinię nadziewaną fetą z grila ale muszę poszukać a jeszcze nie robiłam więc nie wiem jakie jest
będę testować też w boże ciało:-)

;-)
(a Ty Post?)
i do grilla
jak coś mi sie jeszcze przypomni to dam Ci Kasiu znać
Mały spi, ja buszuje po necie i muszę na jutro zajęcia przygotować ale mam czassss
ta cukinia mi sie podoba więc jak zanjdziesz ten przepis to poproszę
tak uśmiechnięty to on jest tylko nikt nie wie że w jego usmieszku czai sie chęć zrobienia czegoś na przkór mamusi

a do tego jeszcze mała, podziwiam cię
no a teście odjechani , poprsotu współczuje

blisko żarełka jakby co:-)

musze oscypka zakupić

2giego wylatujemy, i już zaczynam listę robić ;-) i tak sobie myślę, ze jedna walizka to będę słoiczki Tosi, woda w butelkach, soczki, kaszki, pampersy
druga walizka ubrania dzieci, akcesoria dzieciowe no i może uda nam się wcisnąć na poklad chociaż reklamówkę z naszymi ubraniami;-) normalnie zaczyna mnie to po malu przerażać
ciekaw jak tam Renia??
dobrze, ze M to dostrzega, bo wiesz jak to nie raz jest synusie wpatrzone w swoje mamusiie są i nie widzą jej wad
kurcze masakra z takimi zjeść obiad
a co mowic o sukcesywnym spotykaniu się
no muszę się chyba naprawić;-)

I właśnie tego z całego serca życzę :-)
), a mała wniebowzięta wywala płyty ze stojaka
Dziś samodzielnie pokonała drogę z pokoju do łazienki i za chiny nie dała się stamtąd wyprowadzić...normalnie Kolumb widząc Amerykę nie był chyba bardziej podekscytowany, niż Flora odkrywając, że do łazienki można sobie pójść samemu:-):-)