reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Oj jeszcze n achwilke musiałam zajrzeć:-DM ogląda władce pierścieni a ja za tym nie przepadam więc siedze na allegro i szukam nosidła turystycznego dla małego:tak:nie ma ktoś z was odsprzedać??????
Pabla pewnie że odpoczynek jest nam bardzo potrzebny:tak::tak::tak::tak:ja się cieszyłam że jedziemy gdzieś bez małego ale tęskniłam bardzo, nie zaprzeczam też że nie było fajnie i luzik jak za dawnych czasów:tak:
Kamu a co tam się bedziecie, zawsze jest czas na trochę rozrywki:tak:
Post ach ci politycy:dry:
No teraz to już chyba dobranoc:-ppapa do jutra:happy:

reklama
kicrym moje koleżanki w górach nosily swoje dzieci w mei taiach, zresztą nad morzem też.. Zresztą ja jako maniaczka chustowo-mei-taiowa jestem przeciwna takim nosidłom turystycznym zresztą każdym innym też.
Ja nie mam takiego niosidła.

hej dziewczyny
a ja dopiero teraz sie witam a tak wogole to sie zegnam chcoiaz bardzo prawdopodobne ze pojedziemy jednak w niedziele. straszna pogoda sie zrobila i leje i zimno:baffled:M nalega na to zebysmy na kampingu a ja go caly czas w glowe stukam jak w taki ziab z takim malym dzieciaczkiem...no i juz sie zdazylismy poklocic:-(
och jak ja bym chciala byc juz w Polsce:-(
Pabla, Kamu zazdroszcze weekendow w samotnosci...ach jak mi by sie cos takiego przydalo. wczoraj takiego rozstroju nerwowego dostalam ze wypilam chyba ze trzy kubki melisy i dopieri pomoglo...
Post bawcie sie dobrze na wycieczce! chyba ukradne troche htych twoich pomyslow kulinarnych na grila:-pmniam az mi slina ciekla jak czytalam:-p
Kamu ja tez bym prosila o pomoc w pakowaniu bo tego nienawidze:wściekła/y:
Kaja no tesciowie niezle daja, ale ja mam podobnie. co prawda z tesciem juz kontakt urwany ale tesciowa tez niezly numer...Pani "ę i ą" a sloma z buta wystaje:-D

tesknic bede za Wami ale biore mojego laptopika wiec bede zagladac mam nadzije:tak:

Kamu to ja bardzo Ciebie proszę o pomoc:-p
Pearl będziemy baaaardzo tęsknily:tak::tak::tak: zagladaj do nas bom uschniemy;-) no i masz racje jak zimnica to troszku szkoda dzieciaczka po kampinagch męczyć:tak:
a ja jestem po trzech kawach i spac mi sie nie chce:baffled: co ja bedę robić?? pewnie na BB siedzieć i z Pearl pisać (bo wszystkie dziewczyny w Pl już śpia):-p a tak na marginesie Pearl która teraz u Was jest godzina?:-)

Kicrym ja mam cybexu i tak z ręką na sercu nie polecam:no: bo drogie to to tałatajstwo i nie wygodne:no:Tosia z dwa razy w nim byla i za każdym razem byl płacz, i muszę chyba na allegro to opylic (tylko przypadkiem nie licytuj tego:-p a co by na mnie nie bylo;-))

czesc kolezanki
narszcie mam sile cosik napisac, ten tydzien po prostu byl wyjety z zycia :baffled::sorry2: ale juz minal; wzmacniam sie kawusia, M na rybach-niech jezdzie,bo znowu spiecia u nas na calego; samochod byl w naprawie i dla niego caly swiat jakby sie poprzestawial, hmm bylo ciezej-bo fajnie tylek i zakupy przewozic,ale bez przesady,no nie? w pracy juz lepiej,bo oceny mam z glowy; w domku znowu zaczynaja sie choroby , juz Oskara nie puszcze chyba do przedszkola az do zakonczenia roku- co mu lepiej to znowu katar i kaszle okropnie :no: dzisiaj znowu do lekarza, cholera i ja tez-mam zapalenie gardla :dry: a w czwartek jedziemy na Kaszuby pod domek ze znajomymi,a mi sie dzieci rozpadaja :angry: no nic oby bylo lepiej
kupilam wreszcie lampe do sypialni, 2 i pol roku szukalam :happy2: w koncu cos mi przypasowalo :tak:
zaczynaja sie Dni Malborka jakby ktos mial ochote wpasc ;-) wczoraj bylam z kumpela i mama na balecie dworskim (jest u nas festiwal kultury dawnej) :tak: no super, tylko czemu tak zimno??? po godzinie poszlismy bo skostnielismy, deszcze i w ogole poszlismy na herbate i ziemniaczki do knajpy i tyż bylo milo :-p
pewnie nie ogarne wszystkiego co napisalyscie, bo dzieci mi szansy nie dadza,ale mam nadzieje ze wszystko u was dobrze
buziole

Witam i ja;-) Strasznie rozbabrana jestem, bo za długo spałam i mała obudziła mnei znienacka....bo muszę się pochwalić, że wzięłam przykład z Beaa i wrzuciłam wczoraj małą do łóżeczka na noc; przespała caluteńką bez jednego jęku:szok: No to mam teraz argument dla M, który twierdził, że w łóżeczku jej źle...ale to u nas się z niewygody co rusz budziła, a w łóżeczku chyba w końcu się wyspała:tak::tak:

Pearl, a kiełbasę na piknik bierzecie? Bo przy takiej rozbieżności zdań chyba się przyda....:-):-)

Kicrym, znajomi - zapaleni piechurzy, mają podobno bardzo dobre nosidełko turystyczne, spytam jaka to marka.

Kamu, Pabla - naprawdę bardzo polecam weekendy bez dziecka! Ja co prawda dopiero raz skorzystałam, ale warto było:tak: Zwłaszcza jak się już dochodzi do ściany i ma ochotę swojego małego słodkiego dzidziusia udusić:-p No właśnie....chyba też powinnam znowu wyjechać;-)

Izabelka, kurujcie się szybciutko! Szkoda wakacji na chorowanie:tak::tak:

Madzia, pewnie dziś nie masz głowy do kompa, ale potem sobie przeczytasz:
Życzę Ci, żeby ślub udał sie jak z bajki, a potem każdy dzień potwierdzał, że warto było go brać;-);-);-)

reklama
no wiem ze szkoda, tym bardziej ze 6 dni pracy mnie czeka i 2 miesiace laby :-)
brawo dla Florki :tak: oby tak jej zostalo; czesto tak jest,ze rodzice sie boja zmian,a dzieci bardzo szybko sie przyzwyczajaja ;-)

Do góry