kicrym
Mamy lipcowe'08
Oj jeszcze n achwilke musiałam zajrzeć
M ogląda władce pierścieni a ja za tym nie przepadam więc siedze na allegro i szukam nosidła turystycznego dla małego
nie ma ktoś z was odsprzedać??????
Pabla pewnie że odpoczynek jest nam bardzo potrzebny

ja się cieszyłam że jedziemy gdzieś bez małego ale tęskniłam bardzo, nie zaprzeczam też że nie było fajnie i luzik jak za dawnych czasów
Kamu a co tam się bedziecie, zawsze jest czas na trochę rozrywki
Post ach ci politycy
No teraz to już chyba dobranoc
papa do jutra
M ogląda władce pierścieni a ja za tym nie przepadam więc siedze na allegro i szukam nosidła turystycznego dla małego
nie ma ktoś z was odsprzedać??????Pabla pewnie że odpoczynek jest nam bardzo potrzebny

ja się cieszyłam że jedziemy gdzieś bez małego ale tęskniłam bardzo, nie zaprzeczam też że nie było fajnie i luzik jak za dawnych czasów
Kamu a co tam się bedziecie, zawsze jest czas na trochę rozrywki

Post ach ci politycy

No teraz to już chyba dobranoc
papa do jutra
M nalega na to zebysmy na kampingu a ja go caly czas w glowe stukam jak w taki ziab z takim malym dzieciaczkiem...no i juz sie zdazylismy poklocic:-(
bo drogie to to tałatajstwo i nie wygodne
ale juz minal; wzmacniam sie kawusia, M na rybach-niech jezdzie,bo znowu spiecia u nas na calego; samochod byl w naprawie i dla niego caly swiat jakby sie poprzestawial, hmm bylo ciezej-bo fajnie tylek i zakupy przewozic,ale bez przesady,no nie? w pracy juz lepiej,bo oceny mam z glowy; w domku znowu zaczynaja sie choroby , juz Oskara nie puszcze chyba do przedszkola az do zakonczenia roku- co mu lepiej to znowu katar i kaszle okropnie
no nic oby bylo lepiej
w koncu cos mi przypasowalo
No to mam teraz argument dla M, który twierdził, że w łóżeczku jej źle...ale to u nas się z niewygody co rusz budziła, a w łóżeczku chyba w końcu się wyspała