reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kicrym - nie znam się na nosidłach ,ale proponuję najpierw w sklepie wypróbować bo moze się okazać cholernie niewygodne. Ja na wyjazd do Krynicy i na spotkanie z Wami biorę manducę - nosidło ergonomiczne.
Surv - Super że Florcia noc przespała w łóżeczku...moja jak zwykle o 5:00 pobudka a potem spała do 07:30, ale trochę sie kręciła i coś mamrotała pod nosem.
My dziś znów cały dzień same, M w pracy, miał mieć potem wolne ale oczywiście mecz mu wypadł i wpadnie tylko na obiad i znów w drogę. Jejku, oby śliczna pogoda za oknem się utrzymała i żebyśmy mogły iść na spacer popołudniu bo inaczej strzelę sobie w łeb:crazy:

reklama
Witajcie, ja już po śniadanku, zaraz się biorę za pakowanie młodego i starego:-)
Ale o 11 jedziemy jeszcze na basen, niech się Maks trochę popluska.
Maks od kąd zaczął się przesuwać to buszuje i owiera szuflady.
Surv ja znowu mam przekonanie że Maksowi w łóżeczku najwygodniej i jak z nim kiedyś u teściów spała,m to miałam wrażenie że każdy mój ruch go bujdził.
Dlatego zawsze nawet jak jade na 1 noc to zabieram ze sobą łóżeczko turystyczne, chociaż D dziś nie chce wziąść ale to już jego problem.
Maks nam śpi w łożeczku o 21 do 8 rano albo nawet dłużej bez jęknięcia

Mis zrobil pobudke o 5:50 ale M wzal go ja pospalam do 9:-)Pogoda zapowiada sie Ok jest sloneczko ale najcieplej nie jest:tak:

Kicrym ja mialam chicco drogie a niewygodne bardzo sprzedalam je:tak:Ma dobre opinie ale mi bylo bardzo ciezko :tak:

Pearl jak zimno ja tez bym sie nie odwazyla pod namiot z maluchem jechac lepiej wynajmijcie domek.Podziwiam Cie ze macie plan z Szymonem pod namiotem spac ja sobie z moim Miskiem nie wyobrazam:tak:

Surv u nas tez Misiek spi w lozeczku i tam mu najwygodniej:tak:

Tosika dla siebie nie bierz duzo ciuchow pewnie stroj kapielowy bedzie najczesciej w uzyciu:tak:

Izabelka zdrowka dla Was i spokojego wypoczywania:tak:

Zaraz Mis wstaje pojedziemy nad jezioro:tak:Wiecie co musze Wam troche potruc znowu o wozkach.Misiek przestal lubic spacery mysle ze to wina wozka on w nim nie siedzi tylko jest w pozycji pol lezacej ,widze ze mu niewygodnie:baffled:Jestescie zadowolone ze swoich spacerowek??Ja musze kupic cos bo maly sie meczy :baffled:Postanowilam ze przeznacze maks 800 zl ale jak czytam opinie to wszytskie wozki maja cos nie tak:wściekła/y::wściekła/y::no:

Witam ja tylko na chwilke. Przepraszam ze nie odpisze na wszystkie posty. Z tego co pamietam
Pabla trzymam kciuki za pogode:tak:

Tosika oby pakowanie przebieglo szybko i bezbolesnie;-)

Pearl,Post udanego wyjazdu:tak:

Florka brawo za przespana w lozeczku nocke:tak:

Kircym ja Ci nie pomoge, mamy jedno nosidlo ale ja go nie uzywam bo mnie kregoslup boli:no:

Iabelka zdrowka dla dzieci i zebyscie z m sie nie klocili:tak:

Brawo jeszcze dla Toski za polubienie jedzonka:-D:laugh2::-D

Kamu
dla Ciebie taz udanego wypoczynku bez swoich chlopakow:tak:

Madzia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:-)

Ja dzis do pracy, a jutro na pierwsze urodziny do chrzesniaczki:tak:

Madziu zapomniałam że dziś wasz iwlki dzień.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Obyście zawsze byli ze sobą bardzo szczęśliwi, no i oczywiście gratuluję,mam nadzieje że wszystko się super uda!!!!

Chłopaki już pojechali, ja siedzę już sama i czuje się tak jakoś dziwnie.
Na basenie było fajnie mały się popluskał, jak zwyke wierzgał tymi nogami, D nie mógł go utrzymać.
Miłego popołudnia życzę wszystkim

Madzia- mam nadzieje, ze pogoda wam sie udala! Zycze duzo szczecia i milosci na nowej drodze zycia.

Izabelka gratuluje zakupu lampy!

Surv- nie taki diabel straszny, prawda? Fajnie, ze Florka przespala noc w lozeczku, prawde mowiac myslalam, ze z Zainab bedzie trudniej, jednak poszlo jak po masle.

pabla- ja zawsze spedzam samotne niedziele bo M pracuje, no i tak jakos dziewnie bo wiekszosc rodzin wlasnie niedziele spedza razem. Jak wychodze do parku to mi tak jakos dziwnie

Andula- Misiowi nie jest wygodnie w tej parasolce? Niebawem zacznie pewnie chodzic i juz nie bedzie chcial w ogole siedziec we wozku, wiec czy warto wydawac tyle kasy na kolejny wozek?
Milego pobytu na jeziorem, jaka macie pogode?

Ja o 14 wrocilam ze szkoly, byl jakis biskup wiec bylo troche zamieszania, ale i dobry lunch. Dyrektorka powiedziala, ze od wrzesnia bede miala przedszkole- wiec sie bardzo ciesze bo lubie takie male szkraby.
Pogoda beznadziejna, leje i leje, wiec pozostaje siedzenie w domu.

Ostatnia edycja:
czesc Dziewczyny
nie jedziemy dzisiaj bo ....uwaga....pada snieg:szok::szok::szok::szok:
popieprzony ten kraj jak nie wiem:wściekła/y:
przelozyliismy wyjazd na jutro ale i tak chyba skonczy sie na hotelach bo ja sie nie chce obudzic a zaspie:-D co prawda tam gdzie jedziemy jest duzo cieplej ale wciaz takie warunki na czerwiec?:szok::szok:
Maly tez spi w lozeczku ale dzisiaj sie buzil kilka razy:baffled:chyba kolejne zeby ida bpo jakis taki nie spokojny. no i uwielbia spac z nami....:-(no ale teraz to nam nawet na reke bo na wyjezdzie bedzie spal z nami, lozeczka turystycznego nie nawidzi i raz wzielam ale i tak spal ze mna bo bylo mu chyba nie wygodnine w tym llozeczku:-(

Madzia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia, duzo szczescia i pomyslnosci. No i zeby weselicho sie udalo i wodki nie zabraklo;-);-)

Beaa moj m mowi ze nie warto kolejnego wozka ale mysle ze dziecko jezdzi w wozie do okolo 2 lat wiec ja bym byla za zakupem choc jeszcze przemysle sprawe:tak:Pogoda sloneczna dosc choc tylko 16 stopni ale nad jeziorem bylo ok zjedlismy gofry pomoczylismy nogi w wodzie:tak:Beaa super ze bedziesz sie opiekowac takimi szkrabami.
Pearl oby pogoda dopisala :tak:

Ide z siostra dzis na balety a co;-) wlasnie zaczynam sie szykowac:tak: musze wlosy wyprostowac i paznokcie pomalowac.

Madziu oby wszytsko bylo tak jak sobie to wymarzylas ,wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:-)

Ostatnia edycja:
pabla wlasnie zobaczylam ze ta manduca to podobna do mojego ergo baby. w zasadzie to samo...jak Ci sie uzywa? dla mnie rewaelacja, nawet biore na droge do polski zebym sie nie musiala meczyc z wozkiem w samolocie.

reklama
Pearl- snieg w czerwcu:szok:? Czy macie jakis miesiac w roku, kiedy nie ma sniegu? Przy takiej pogodzie to chyba hotel bedzie najlepszym wyjsciem.

Andula- moja sasiadka ma 14 miesiecznego syna, oczywiscie juz chodzi, no i we wozku nie chce w ogole siedziec. Nawet na spacery juz chodza bez wozka.
Zycze udanej imprezki, rozumiem, ze tatus zostaje z Miskiem w domu? Zrob sobie zdjecie z wyprostowanymi wlosami bo jakos nie moge sobie wyobrazic jak wygladasz.

Do góry