reklama
Witamy się i my po masakrycznym poranku
Mały od 4 budził się co 20 min, wstaliśmy o 7.15 wow taka godzina
Surv ja bym chciała mieć taką rękę do sznupania w lumpeksach bo ja nigdy nic nie umiem znależć a jak widzę panie przy kasie obładowane zajebistymi ciuszkami to mnie skręca
Julia łoooo ale sobie wyjazd zafundowałaś, super, czekam na relacje bo to jeden z krajów na mojej liście do zwiedzenia

Madzia tyle kasy za fryzjera

pewnie dlatego że powiedziałaś że to na ślub
przynjamniej tak moja koleżanka tirdzi, że on nie mówiła że na ślub tylko na jakąś impreze i babka jej policzyła o 100zł mniej niż jak się pytałą o czesanie na ślub
Tosika a nie próbowałaś BIO C L A? mi się wydaje że one pomagają, ja schudłąm 2 kg a biore je jakiś tydzin- dwa, jakieś specjalnej diety nie trzymam tylko staram się mniej jesć
a M na Marsa wyślij w ramach wycieczki fakultatywnej
U nas leje okropnie, a dzisiaj na wieś mieliśmy jechać
pogoda okropna, do tego moja mama jutro leci do mojej siostry do Anglii
boję się tego lotu jak cholera:-(do tego siostra sobie w pracy palec złamała, ma opatrunek bo rana jest otawrta także nie wiem jak one sobie tam dadzą radę na tym lotnisku
ale z moją wiarą optymistki jakoś będzie

Miłęgo dnia!

Mały od 4 budził się co 20 min, wstaliśmy o 7.15 wow taka godzina

Surv ja bym chciała mieć taką rękę do sznupania w lumpeksach bo ja nigdy nic nie umiem znależć a jak widzę panie przy kasie obładowane zajebistymi ciuszkami to mnie skręca

Julia łoooo ale sobie wyjazd zafundowałaś, super, czekam na relacje bo to jeden z krajów na mojej liście do zwiedzenia

Madzia tyle kasy za fryzjera

Tosika a nie próbowałaś BIO C L A? mi się wydaje że one pomagają, ja schudłąm 2 kg a biore je jakiś tydzin- dwa, jakieś specjalnej diety nie trzymam tylko staram się mniej jesć

U nas leje okropnie, a dzisiaj na wieś mieliśmy jechać

Miłęgo dnia!
Witam dzisiaj i ja!
U nas pogoda całkiem si. Powoli zaczyna robić się ciepło. No musi być! Dzisiaj Scorpions i Kyle Minogue!!
A dziewczyny co do dentysty to ja choruje już po nim
mam zapalenie zębodoła
ehhh troche boli ale dam rade... huh
Kartki nie ma problemu powysyłam
hyhy
Aaaa... no i wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego!!!
U nas pogoda całkiem si. Powoli zaczyna robić się ciepło. No musi być! Dzisiaj Scorpions i Kyle Minogue!!

A dziewczyny co do dentysty to ja choruje już po nim

Kartki nie ma problemu powysyłam

Aaaa... no i wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego!!!

Ja się tylko melduję bo zaspaliśmy i pewnie się spóźnię do sklepu.
Ale co do tych 5 zł to my pewnie też byśmy je wydali,ale słoik jest zaklejony na super glu więc trzeba było go rozbić, to nas motywuje do składanie, chociaż w ten sposób. Miłego dnia dziewczynki, potem się odezwę
Ale co do tych 5 zł to my pewnie też byśmy je wydali,ale słoik jest zaklejony na super glu więc trzeba było go rozbić, to nas motywuje do składanie, chociaż w ten sposób. Miłego dnia dziewczynki, potem się odezwę
pabla27
Fanka BB :)
witam i ja
dziś był dzień dobroci dla rodziców i pospaliśmy do 08:00:-) raz w tyg córka taki prezent nam robi, nie za często żebyśmy się nie rozbrykali:-)
Agnik - imię wczoraj wykasowałam bo już mnie wkurzało i ta bezzębna buzia też
Surv - to pięknie że wyjazd tak się udał dobrze!
Kicrym - moja też przed 4 zrobiła pobudkę i płakała z 15 min, ale potem zasnęła, obudziła się o 05:00 na kaszkę i jeszcze spała do 08:00, więc generalnie nie jest źle.
Tosika - ja też ostatnio usłyszałam że cały dzień przed kompem siedzę
a sprzątają, obiad gotują i córkę ogarniają krasnoludki
Ja zakupy już zrobiłam, leczo na obiad gotowe....M poszedł biegać, młoda patrzy na reklamy:-)
DLA BLU I JULI - 100 LAT
dziś był dzień dobroci dla rodziców i pospaliśmy do 08:00:-) raz w tyg córka taki prezent nam robi, nie za często żebyśmy się nie rozbrykali:-)
Agnik - imię wczoraj wykasowałam bo już mnie wkurzało i ta bezzębna buzia też

Surv - to pięknie że wyjazd tak się udał dobrze!
Kicrym - moja też przed 4 zrobiła pobudkę i płakała z 15 min, ale potem zasnęła, obudziła się o 05:00 na kaszkę i jeszcze spała do 08:00, więc generalnie nie jest źle.
Tosika - ja też ostatnio usłyszałam że cały dzień przed kompem siedzę

Ja zakupy już zrobiłam, leczo na obiad gotowe....M poszedł biegać, młoda patrzy na reklamy:-)
DLA BLU I JULI - 100 LAT
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
i my się witamy
U nas zimno i leje:-):-):-) czaaad
Oddamy się zatem błogiemu nicnierobieniu no bo co mozna robić w taką pogodę:-):-):-):-)
Miłego dnia
acha
Pabla....ty napewno masz jakieś turbo....ja tu sniadanie dopiero skończyłam a Ty piszesz że obiad już gotowy

...
Tosika..a nie da się tak Taty na 2-3 dni zostawić w ciągu dnia z córą i jeszcze żeby pranie zrobił koniecznie i obiad

, no i posprzątał a Ty jedź i załatwiaj te wszystkie sprawy sklepowe

..myślę że wtedy nie będzie mu potrzebna wycieczka na Marsa:-):-):-)
Kate...mam nadzieję że u Ciebie nie leje bo jak ty z tym rowerem kobieto w ten deszcz:-
-
-(.. ale i tak dzielna kobitka z Ciebie a jak facet wyjedzie to sama będziesz
..no ale jak Ty się cieszysz z jego wyjazdu to my też:-):-):-):-)
surv....ttta WIEM patologię:-):-)
..nam do pełnego widoku patologicznej rodziny brakuje jeszcze flaszki pod pachą i peta w ustach, no i małzonka na melinie...a właściwie lepiej by było gdyby się konkubentem zwał:-)

no ale nie wiem co na to małż...no a i mi wódka jakoś teraz nie podchodzi
co najwyżej mogłabym piwo oooooo tak na piwko to ja mam ostatnio ochotę

sto lat solenizantom

U nas zimno i leje:-):-):-) czaaad
Oddamy się zatem błogiemu nicnierobieniu no bo co mozna robić w taką pogodę:-):-):-):-)
Miłego dnia
acha
Pabla....ty napewno masz jakieś turbo....ja tu sniadanie dopiero skończyłam a Ty piszesz że obiad już gotowy

Tosika..a nie da się tak Taty na 2-3 dni zostawić w ciągu dnia z córą i jeszcze żeby pranie zrobił koniecznie i obiad

Kate...mam nadzieję że u Ciebie nie leje bo jak ty z tym rowerem kobieto w ten deszcz:-

surv....ttta WIEM patologię:-):-)

sto lat solenizantom

Julcia i Blanka 100 lat!
Tosika to mnie równiez pocieszyłas tym co w ulotce wyczytałas,bo ja tez 164 cm ale chyba juz anoreksja hehe
,choc jakoś tego nie widać
.No ale powodzenia przy diecie,ja też tyle ważyłam jak skończyłam karmić,teraz 55 kg,ale to wszystko sparawka Meridii,a nie mojej silnej woli,ale co tam i tak jestem zadowolona
Ale mnie dziewczyny zdołowałyście tym fryzjerem
ja trochę nie w temacie,bo w Pl juz dawno w żadnym salonie nie byłam,więc sie troche cenowo nie orientuję,a jak byłam to płaciłam 130 z pasemkami na długie wlosy,ale to było ze 3 lata temu,a z tego co piszecie,to tym razem niezła przesada cenowa
No trudno,więcej do niego nie pójdę,a na uczesanie jeszcze sie zastanawiam,bo nie chce mi sie juz nowego fryzjera szukac,więc chyba będę musiała iść do niego,ale więcej moja noga tam nie postanie
Właśnie mam zamiar umyć głowę,więc ocenię faktyczny stan moich włosów,ale mam nadzieję,ze dużo nie obciął,narazie loki to nie widać.
Pogoda mnie dobija,a jak patrze na prognozy na sobotę,to juz w ogóle załamka,ale cóz zrobić,będzie co ma być
Zbieram się zaraz po suknię,chociaż ona mi humor poprawia,bo mi sie bardzo podoba.
Tosika to mnie równiez pocieszyłas tym co w ulotce wyczytałas,bo ja tez 164 cm ale chyba juz anoreksja hehe

Ale mnie dziewczyny zdołowałyście tym fryzjerem

Pogoda mnie dobija,a jak patrze na prognozy na sobotę,to juz w ogóle załamka,ale cóz zrobić,będzie co ma być

Zbieram się zaraz po suknię,chociaż ona mi humor poprawia,bo mi sie bardzo podoba.
Ostatnia edycja:
Post ty to masz lajf z tą twoją córcią, tak długo spać, ach zazdorszczę....
Madzia będzie dobrze, pogoda tez musi być, nie ma innej opcji. Powiadadz tabletki pomogły, może tez takowe zakupie i jak dobije do 55 to chyba skoczę pod sufit
:-)
Pabla no ty to chyba masz motorek,także niech lepiej M doceni twoje ekspresowe tempo
ja dzisiaj na obiad robie pite

Andula udanej wycieczki
Julia współczuje takiej przypadłości, moja siostra tez to miała i była non stop na przeciwbólowych
Kamu no my też mieliśmy podobny pomysł, otóż mieliśmy skarbonkę która trzeba było otworzyć otwieraczem do konserw, ale jak płacilismy podatek u notariusza to ja otwarlismy, żeby nie wybierac z karty kredytowej
U nas troche się przejaśniło, jak mały wstanie to idziemy na spacerek.... do biblioteki

Madzia będzie dobrze, pogoda tez musi być, nie ma innej opcji. Powiadadz tabletki pomogły, może tez takowe zakupie i jak dobije do 55 to chyba skoczę pod sufit

Pabla no ty to chyba masz motorek,także niech lepiej M doceni twoje ekspresowe tempo

Andula udanej wycieczki

Julia współczuje takiej przypadłości, moja siostra tez to miała i była non stop na przeciwbólowych

Kamu no my też mieliśmy podobny pomysł, otóż mieliśmy skarbonkę która trzeba było otworzyć otwieraczem do konserw, ale jak płacilismy podatek u notariusza to ja otwarlismy, żeby nie wybierac z karty kredytowej

U nas troche się przejaśniło, jak mały wstanie to idziemy na spacerek.... do biblioteki

reklama
Witam,
wstalysmy (z mala przerwa na mleczko) o 9:-)
Madzia przed moim slubem tez nie bylo za ladnie, a w sobote cieplo wrecz goraco i slonecznie
Trzymam kciuki zeby u Was tez tak bylo
Andula zeby wyprawa sie udala
Pabla no wlasnie ja tez przed chwila sniadanie zjadlam a Ty juz masz obiad zrobiony
Szybka jestes
Na obiad to wogole nie wiem co zrobic
Julia trzymaj sie, mam nadzieje ze do wyjazdu zab bedzie zdrowy
Kate jeszcze raz powtorze ze jestes super kobitka ze zdecydowalas sie na taka prace
Biedulko w deszcze tez musisz jechac rowerem. mam nadzieje ze bedzie swiecic slonce i z przyjemnoscia wsiadzies zna rower
Survi super ze wycieczka sie udala i ze masz prace, bedzie moze na jakis ciuszek?:-)
U nas niby slonce swieci ale nie jest za cieplo:-( Wczoraj wrocilam po pol nocy. Wypilam tylko dwa piwa bo balam sie pic wiecej. Rano wstac do malaej to by byla masakra
Ale nie jest zle. Jestem troszke nie wyspana ale kaca nie mam.
Julia,Blu sto latek
wstalysmy (z mala przerwa na mleczko) o 9:-)
Madzia przed moim slubem tez nie bylo za ladnie, a w sobote cieplo wrecz goraco i slonecznie

Andula zeby wyprawa sie udala

Pabla no wlasnie ja tez przed chwila sniadanie zjadlam a Ty juz masz obiad zrobiony

Julia trzymaj sie, mam nadzieje ze do wyjazdu zab bedzie zdrowy

Kate jeszcze raz powtorze ze jestes super kobitka ze zdecydowalas sie na taka prace

Survi super ze wycieczka sie udala i ze masz prace, bedzie moze na jakis ciuszek?:-)
U nas niby slonce swieci ale nie jest za cieplo:-( Wczoraj wrocilam po pol nocy. Wypilam tylko dwa piwa bo balam sie pic wiecej. Rano wstac do malaej to by byla masakra

Julia,Blu sto latek