Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pewnie dlatego że powiedziałaś że to na ślub
przynjamniej tak moja koleżanka tirdzi, że on nie mówiła że na ślub tylko na jakąś impreze i babka jej policzyła o 100zł mniej niż jak się pytałą o czesanie na ślub
a M na Marsa wyślij w ramach wycieczki fakultatywnej
pogoda okropna, do tego moja mama jutro leci do mojej siostry do Anglii
boję się tego lotu jak cholera:-(do tego siostra sobie w pracy palec złamała, ma opatrunek bo rana jest otawrta także nie wiem jak one sobie tam dadzą radę na tym lotnisku
ale z moją wiarą optymistki jakoś będzie

mam zapalenie zębodoła
ehhh troche boli ale dam rade... huh
hyhy

a sprzątają, obiad gotują i córkę ogarniają krasnoludki

...

, no i posprzątał a Ty jedź i załatwiaj te wszystkie sprawy sklepowe

..myślę że wtedy nie będzie mu potrzebna wycieczka na Marsa:-):-):-)
..no ale jak Ty się cieszysz z jego wyjazdu to my też:-):-):-):-)
..nam do pełnego widoku patologicznej rodziny brakuje jeszcze flaszki pod pachą i peta w ustach, no i małzonka na melinie...a właściwie lepiej by było gdyby się konkubentem zwał:-)

no ale nie wiem co na to małż...no a i mi wódka jakoś teraz nie podchodzi
co najwyżej mogłabym piwo oooooo tak na piwko to ja mam ostatnio ochotę

,choc jakoś tego nie widać
.No ale powodzenia przy diecie,ja też tyle ważyłam jak skończyłam karmić,teraz 55 kg,ale to wszystko sparawka Meridii,a nie mojej silnej woli,ale co tam i tak jestem zadowolona
ja trochę nie w temacie,bo w Pl juz dawno w żadnym salonie nie byłam,więc sie troche cenowo nie orientuję,a jak byłam to płaciłam 130 z pasemkami na długie wlosy,ale to było ze 3 lata temu,a z tego co piszecie,to tym razem niezła przesada cenowa
No trudno,więcej do niego nie pójdę,a na uczesanie jeszcze sie zastanawiam,bo nie chce mi sie juz nowego fryzjera szukac,więc chyba będę musiała iść do niego,ale więcej moja noga tam nie postanie
Właśnie mam zamiar umyć głowę,więc ocenię faktyczny stan moich włosów,ale mam nadzieję,ze dużo nie obciął,narazie loki to nie widać.

:-)
ja dzisiaj na obiad robie pite

Trzymam kciuki zeby u Was tez tak bylo

Szybka jestes
Na obiad to wogole nie wiem co zrobic

Biedulko w deszcze tez musisz jechac rowerem. mam nadzieje ze bedzie swiecic slonce i z przyjemnoscia wsiadzies zna rower
Ale nie jest zle. Jestem troszke nie wyspana ale kaca nie mam.