reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv, w takim razie dobrze, że kończę jak na razie przygodę z dentystą (dziś ostatnia wizyta), to nie będę Was wirtualnie "zarażać".
Florcia w podróży spisała się na medal - super!

U nas nieustająco zimno:confused2:

reklama
Witamy się i my po masakrycznym poranku:sorry:
Mały od 4 budził się co 20 min, wstaliśmy o 7.15 wow taka godzina:-p
Surv ja bym chciała mieć taką rękę do sznupania w lumpeksach bo ja nigdy nic nie umiem znależć a jak widzę panie przy kasie obładowane zajebistymi ciuszkami to mnie skręca:-D
Julia łoooo ale sobie wyjazd zafundowałaś, super, czekam na relacje bo to jeden z krajów na mojej liście do zwiedzenia:tak::tak::tak:
Madzia tyle kasy za fryzjera:szok::szok::szok::szok:pewnie dlatego że powiedziałaś że to na ślub:sorry:przynjamniej tak moja koleżanka tirdzi, że on nie mówiła że na ślub tylko na jakąś impreze i babka jej policzyła o 100zł mniej niż jak się pytałą o czesanie na ślub:sorry:
Tosika a nie próbowałaś BIO C L A? mi się wydaje że one pomagają, ja schudłąm 2 kg a biore je jakiś tydzin- dwa, jakieś specjalnej diety nie trzymam tylko staram się mniej jesć:tak:a M na Marsa wyślij w ramach wycieczki fakultatywnej:-p
U nas leje okropnie, a dzisiaj na wieś mieliśmy jechać:sorry:pogoda okropna, do tego moja mama jutro leci do mojej siostry do Anglii:baffled:boję się tego lotu jak cholera:-(do tego siostra sobie w pracy palec złamała, ma opatrunek bo rana jest otawrta także nie wiem jak one sobie tam dadzą radę na tym lotnisku:baffled:ale z moją wiarą optymistki jakoś będzie:-p:-p:-p:-p
Miłęgo dnia!

Witam dzisiaj i ja!

U nas pogoda całkiem si. Powoli zaczyna robić się ciepło. No musi być! Dzisiaj Scorpions i Kyle Minogue!! :-D

A dziewczyny co do dentysty to ja choruje już po nim :confused2: mam zapalenie zębodoła :angry:ehhh troche boli ale dam rade... huh

Kartki nie ma problemu powysyłam :-D hyhy

Aaaa... no i wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego!!! :-D

Ja się tylko melduję bo zaspaliśmy i pewnie się spóźnię do sklepu.
Ale co do tych 5 zł to my pewnie też byśmy je wydali,ale słoik jest zaklejony na super glu więc trzeba było go rozbić, to nas motywuje do składanie, chociaż w ten sposób. Miłego dnia dziewczynki, potem się odezwę

witam i ja
dziś był dzień dobroci dla rodziców i pospaliśmy do 08:00:-) raz w tyg córka taki prezent nam robi, nie za często żebyśmy się nie rozbrykali:-)
Agnik - imię wczoraj wykasowałam bo już mnie wkurzało i ta bezzębna buzia też:tak:
Surv - to pięknie że wyjazd tak się udał dobrze!
Kicrym - moja też przed 4 zrobiła pobudkę i płakała z 15 min, ale potem zasnęła, obudziła się o 05:00 na kaszkę i jeszcze spała do 08:00, więc generalnie nie jest źle.
Tosika - ja też ostatnio usłyszałam że cały dzień przed kompem siedzę:szok::wściekła/y: a sprzątają, obiad gotują i córkę ogarniają krasnoludki:crazy:
Ja zakupy już zrobiłam, leczo na obiad gotowe....M poszedł biegać, młoda patrzy na reklamy:-)
DLA BLU I JULI - 100 LAT

Witajcie :-)
Wpadam na kilka chwil:tak:Misiek spi a ja ide sie szykowac i jedziemy do kuzynki i miesiecznego brzdaca:tak:Pozniej moze nad jakies jeziorko na spcaerek jak pogoda dopisze:tak:Po poludniui przeczytam co u Was:tak:
Milego dnia

i my się witamy
U nas zimno i leje:-):-):-) czaaad
Oddamy się zatem błogiemu nicnierobieniu no bo co mozna robić w taką pogodę:-):-):-):-)
Miłego dnia

acha

Pabla....ty napewno masz jakieś turbo....ja tu sniadanie dopiero skończyłam a Ty piszesz że obiad już gotowy:szok::szok::szok:...
Tosika..a nie da się tak Taty na 2-3 dni zostawić w ciągu dnia z córą i jeszcze żeby pranie zrobił koniecznie i obiad:tak::tak::tak::tak:, no i posprzątał a Ty jedź i załatwiaj te wszystkie sprawy sklepowe:tak::tak::tak:..myślę że wtedy nie będzie mu potrzebna wycieczka na Marsa:-):-):-)
Kate...mam nadzieję że u Ciebie nie leje bo jak ty z tym rowerem kobieto w ten deszcz:-:)-:)-(.. ale i tak dzielna kobitka z Ciebie a jak facet wyjedzie to sama będziesz:szok:..no ale jak Ty się cieszysz z jego wyjazdu to my też:-):-):-):-)
surv....ttta WIEM patologię:-):-):-D..nam do pełnego widoku patologicznej rodziny brakuje jeszcze flaszki pod pachą i peta w ustach, no i małzonka na melinie...a właściwie lepiej by było gdyby się konkubentem zwał:-):-D:-D:-D:-D:-D no ale nie wiem co na to małż...no a i mi wódka jakoś teraz nie podchodzi:-D co najwyżej mogłabym piwo oooooo tak na piwko to ja mam ostatnio ochotę:tak::tak::tak::tak:

sto lat solenizantom:tak::tak::tak:

Julcia i Blanka 100 lat!

Tosika
to mnie równiez pocieszyłas tym co w ulotce wyczytałas,bo ja tez 164 cm ale chyba juz anoreksja hehe:-D,choc jakoś tego nie widać:laugh2:.No ale powodzenia przy diecie,ja też tyle ważyłam jak skończyłam karmić,teraz 55 kg,ale to wszystko sparawka Meridii,a nie mojej silnej woli,ale co tam i tak jestem zadowolona:tak:

Ale mnie dziewczyny zdołowałyście tym fryzjerem:szok: ja trochę nie w temacie,bo w Pl juz dawno w żadnym salonie nie byłam,więc sie troche cenowo nie orientuję,a jak byłam to płaciłam 130 z pasemkami na długie wlosy,ale to było ze 3 lata temu,a z tego co piszecie,to tym razem niezła przesada cenowa:wściekła/y:No trudno,więcej do niego nie pójdę,a na uczesanie jeszcze sie zastanawiam,bo nie chce mi sie juz nowego fryzjera szukac,więc chyba będę musiała iść do niego,ale więcej moja noga tam nie postanie:crazy:Właśnie mam zamiar umyć głowę,więc ocenię faktyczny stan moich włosów,ale mam nadzieję,ze dużo nie obciął,narazie loki to nie widać.

Pogoda mnie dobija,a jak patrze na prognozy na sobotę,to juz w ogóle załamka,ale cóz zrobić,będzie co ma być:eek:
Zbieram się zaraz po suknię,chociaż ona mi humor poprawia,bo mi sie bardzo podoba.

Ostatnia edycja:
Post ty to masz lajf z tą twoją córcią, tak długo spać, ach zazdorszczę....:happy:
Madzia będzie dobrze, pogoda tez musi być, nie ma innej opcji. Powiadadz tabletki pomogły, może tez takowe zakupie i jak dobije do 55 to chyba skoczę pod sufit:sorry::tak::-)
Pabla no ty to chyba masz motorek,także niech lepiej M doceni twoje ekspresowe tempo:tak::tak: ja dzisiaj na obiad robie pite:tak::-D
Andula udanej wycieczki:tak:
Julia współczuje takiej przypadłości, moja siostra tez to miała i była non stop na przeciwbólowych:baffled:
Kamu no my też mieliśmy podobny pomysł, otóż mieliśmy skarbonkę która trzeba było otworzyć otwieraczem do konserw, ale jak płacilismy podatek u notariusza to ja otwarlismy, żeby nie wybierac z karty kredytowej:sorry:
U nas troche się przejaśniło, jak mały wstanie to idziemy na spacerek.... do biblioteki:sorry::-D

reklama
Witam,
wstalysmy (z mala przerwa na mleczko) o 9:-)

Madzia przed moim slubem tez nie bylo za ladnie, a w sobote cieplo wrecz goraco i slonecznie:tak:Trzymam kciuki zeby u Was tez tak bylo:tak:

Andula zeby wyprawa sie udala:tak:

Pabla no wlasnie ja tez przed chwila sniadanie zjadlam a Ty juz masz obiad zrobiony:szok: Szybka jestes:tak: Na obiad to wogole nie wiem co zrobic:eek:

Julia trzymaj sie, mam nadzieje ze do wyjazdu zab bedzie zdrowy:tak:

Kate jeszcze raz powtorze ze jestes super kobitka ze zdecydowalas sie na taka prace:tak: Biedulko w deszcze tez musisz jechac rowerem. mam nadzieje ze bedzie swiecic slonce i z przyjemnoscia wsiadzies zna rower:tak:

Survi super ze wycieczka sie udala i ze masz prace, bedzie moze na jakis ciuszek?:-)

U nas niby slonce swieci ale nie jest za cieplo:-( Wczoraj wrocilam po pol nocy. Wypilam tylko dwa piwa bo balam sie pic wiecej. Rano wstac do malaej to by byla masakra:sorry: Ale nie jest zle. Jestem troszke nie wyspana ale kaca nie mam.

Julia,Blu sto latek

Do góry