Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
troszke mnie to przerasta
jutro do fryzjera ide,wiec tez mnie nie bedzie; musze konspekt przygotowac na hospitacje w poniedzialek
myslalam,ze mnie ominie w tym roku
no i dostane wychowawstwo
pierwszy raz

on za to zajął się jej zabawkami
Ale jak dla mnie - idealny kandydat na zięcia ;-)

tylko że za taką cene to powinnaś zachwycona wyjść a nie...
On jest dokałdnie taki sam, w tamtym roku wziął sobie quada bez mojej zgody na raty, ja byłam temu przeciwna, teraz oczywiście spłacamy to razem,w dodatku mu nawalił i i teraz za naprawe trzeba zapłacić 500 zł,kaząłm mu go w cholere sprzedać, kolega z pracy jest zainteresowany. No i ten drugi samochód teraz sprzedajemy, więc może wreszcie wyjdziemy na prostą. Trzymajcie kciuki oby jak najszybcciej go sprzedać.mój tez jest rozrzutny...pieniądze moment jak sie rozchodzą i ja sobie nei chcę za bardzo nic kupować bo to dwa wesela w tym miesiącu i mój wyjazd i kasy od cholery na to pójdzie a mój kupuje sobie karnet na siłownie + spodenki (150 zł) no i jakieś coś tam do laptopa... a to wszstko takie ważne było, że oj...![]()

Ja chyba 2 lata temu zaplacilam 50zl, wlosy farbowala mi kolezanka wiec za darmo
Wiec daze do taj 60kg, ale jeszcze dluga droga przedemna. Teraz mam 85kg prawie tyle co Post w 7 miesiacu ciazy

Trzymam kciuki zebys uzyskala wage z jaka bedziesz sie dobrze czula

. Ja tez sie wybieram i nie moge dojsc
Odpoczniesz sobie(choc przy dwojce dzieci ciezko) a potem do ciezkiej pracy
Ale chyba za dobra nie jestem