reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Julia ale ci dobrze:tak:udanego odpoczynku.

a no troche duzo sobie mistrzunio policzył:crazy: i jeszcze ta fryzura pożal sie boże:wściekła/y:
Kilka fotek w sukni juz wkleiłam.

hej
zyje,ale mala zabkuje i wymiekam; synek nie wiem co sie dzieje,ale chodzi spac kolo 22 :baffled: troszke mnie to przerasta
juz mam oceny z glowy :tak: jutro do fryzjera ide,wiec tez mnie nie bedzie; musze konspekt przygotowac na hospitacje w poniedzialek :nerd: myslalam,ze mnie ominie w tym roku :happy: no i dostane wychowawstwo :eek: pierwszy raz
poczytam co u was, mam nadzieje ze wszystko dobrze ;-)

Witam . dziś to chyba jednak ja jestem ostatnia :-p:-D
Niedawno pojechała kolezanka. Jej synek cudny niebieskie duze oczka i blad czuprynka:-) :-)a moje dziecię interesowaly tylko jego buty:sorry: on za to zajął się jej zabawkami:-D Ale jak dla mnie - idealny kandydat na zięcia ;-):-D:-D:-D:-D
Kamu – ja zawsze farbuje włosy mamie ale pociągów do fryzjerstwa raczej nie maiłam w dzieciństwie wszystkie lalki na łyso obcinałam:-p :-D
Andula – Ty koniecznie idź do tego lekarza bo ile można się tak męczyć :szok:
Madzia – no fryzjer nieźle sobie policzył:szok: tylko że za taką cene to powinnaś zachwycona wyjść a nie...:no:
Izabelka – to pewnie więcej pracy teraz będziesz miała no i więcej na głowie

mój tez jest rozrzutny...pieniądze moment jak sie rozchodzą i ja sobie nei chcę za bardzo nic kupować bo to dwa wesela w tym miesiącu i mój wyjazd i kasy od cholery na to pójdzie a mój kupuje sobie karnet na siłownie + spodenki (150 zł) no i jakieś coś tam do laptopa... a to wszstko takie ważne było, że oj... :baffled:
On jest dokałdnie taki sam, w tamtym roku wziął sobie quada bez mojej zgody na raty, ja byłam temu przeciwna, teraz oczywiście spłacamy to razem,w dodatku mu nawalił i i teraz za naprawe trzeba zapłacić 500 zł,kaząłm mu go w cholere sprzedać, kolega z pracy jest zainteresowany. No i ten drugi samochód teraz sprzedajemy, więc może wreszcie wyjdziemy na prostą. Trzymajcie kciuki oby jak najszybcciej go sprzedać.
Ja też oszczędzam, staram się jak mogę, a ten mój to ile by miał tyle by wydał.
Niestety chyba to z domu wyniósł. Bardzo lubie moich teściów ale oni też nie potrafią odkładać.
My teraz odkładamy 5 złotówki do słoika, jak mamy to je wkłądamy, czasem wrzucimy kilka jednego dnia, czasem wcale, ale i tak już się tam sporo uzbierało.
Trzeba być dobrej myśli, ale ten mój sklep mnie czasem dobija, wcześneij odkładałam kasę na bierzac a teraz co dziennie biorę i a to na to idzie to na to i się rozchodzi.
Zaraz przyjeżdża chrzestny Maksa na spóźniony dzień dziecka. Jednak chłopaki idą na piłkę a ja z jego żonką będę siedzieć. Jkoś nie mam nastroju do rozmów z nią. Wolałabym tu z wami poplotkować

Witam
u nas szaro i buro choc czasami wyjzalo slonko:tak:
Madzia tyle kasy:szok: Ja chyba 2 lata temu zaplacilam 50zl, wlosy farbowala mi kolezanka wiec za darmo:tak:
Tosika na pewno przesadzili kiedys sprawdzalam ja mam 164cm wzrostu powinnam wazyc najwiecaj ok 60kg, naj mniej 51kg:tak:Wiec daze do taj 60kg, ale jeszcze dluga droga przedemna. Teraz mam 85kg prawie tyle co Post w 7 miesiacu ciazy:baffled::eek::eek::eek:Trzymam kciuki zebys uzyskala wage z jaka bedziesz sie dobrze czula:tak:

Tosika,Pabla a jak tam brzuszki? Ja jeszcze robie choc czasem mam dzien, dwa przerwy:tak:

Andula idz do tego lekarza, moze cos poradzi:tak:. Ja tez sie wybieram i nie moge dojsc:baffled:

Izabelka
najpierw wakacje a potem martw sie o wychowawstwo:tak:Odpoczniesz sobie(choc przy dwojce dzieci ciezko) a potem do ciezkiej pracy:tak:

Kamu ja tez farbuje wlosy. Farbowalam siostra,mamie, kolezance:tak:Ale chyba za dobra nie jestem:baffled:

Julia ale ci zazdroszcze:tak:

Survi trzymam kciuki zeby znalazla sie osoba ktora Ci pomoze:tak:

A ja jutro mam wolne ,wiec chyba pojde z siostra na piwko:-)

Kamu kciuki zatrzymane,niedługo będzie lepiej.zobaczysz.Z piątakami fajny pomysł,u nas podobnie,ja zbieram wszystkie monety,które m wywala z kieszeni (bo on tylko papierki,najlepiej trzycyfrwe uznaje) i mam z tego coś extra,niby drobne a czasem kwota konkretna.
Julia super,pozazdrościć.
Sorki,że nie odpiszę wszystkim ale takiej produkcji nie mogłam ogarnąć.
U nas też przedłużony dzień dziecka,w sumie z M mamy sześcioro chrześniaków,a i dziś u szwagra imprezka.A wczoraj starszą córę zakolczykowałam ,dzielna była, a dziś dumna jak paw.Jutro też lecę do fryzjera trza się ogarnąć przed komunią bo tam same sfery ą i ę

my wróciłyśmy po 40 min spacerku. ładnie się zrobiło chociaż wiatr wciąż silny...ale młoda nie w nastroju na spacery więc musiałyśmy szybko wracać.
Kamu - my też staramy się oszczędzać, tzn ja, bo M całą kasę mi oddaje i ja prowadzę domowy budżet. Pewnie jakieś tam drobne fuchy sobie zostawia na swoje wydatki. Teraz jesteśmy na jego tylko pensji, dodatkowo jest kasa z jego sędziowania, czasem to 500 zł a czasem 1000 zł mcznie, więc bardzo wspomaga to nasz budżet miesięczny. A oszczędności w dawnych czasów mamy na raty kredytu. Tylko we wrzesniu jak wrócę do pracy to zostaniemy bez oszczędności, no ale będą 2 pensje więc znow będziemy odkładać.
Madzia - strasznie dużo kasy ten fryzjer wziął, chyba w wawie w super salonach tak się nie cenią:szok:
Dorka - z brzuszkami różnie, raz robię, raz nie....trochę straciłam zapał:zawstydzona/y:
Julia - super z tym wyjazdem, a na długo jedziesz? i sama zupełnie??

reklama
Co do odkładania drobnych, to mój tato tak robi - do skarbonki bilon, ale najmniejszy nominał to 1zł i tym sposobem zawsze mam na buty dla Mikusia (bo to dla niego skarbonka) i zostaje "na waciki" ;-)

Kto ogląda YCD (Kicrym) dzis finał jest o innej porze niz zwykle, czyli 20.50

Do góry