reklama
Izabelka
Oski i Wercia
hej
zyje,ale mala zabkuje i wymiekam; synek nie wiem co sie dzieje,ale chodzi spac kolo 22
troszke mnie to przerasta
juz mam oceny z glowy
jutro do fryzjera ide,wiec tez mnie nie bedzie; musze konspekt przygotowac na hospitacje w poniedzialek
myslalam,ze mnie ominie w tym roku
no i dostane wychowawstwo
pierwszy raz
poczytam co u was, mam nadzieje ze wszystko dobrze ;-)
zyje,ale mala zabkuje i wymiekam; synek nie wiem co sie dzieje,ale chodzi spac kolo 22

juz mam oceny z glowy

poczytam co u was, mam nadzieje ze wszystko dobrze ;-)
agnik84
Zaangażowana w BB
Witam . dziś to chyba jednak ja jestem ostatnia 

Niedawno pojechała kolezanka. Jej synek cudny niebieskie duze oczka i blad czuprynka:-) :-)a moje dziecię interesowaly tylko jego buty
on za to zajął się jej zabawkami
Ale jak dla mnie - idealny kandydat na zięcia ;-)

Kamu – ja zawsze farbuje włosy mamie ale pociągów do fryzjerstwa raczej nie maiłam w dzieciństwie wszystkie lalki na łyso obcinałam
Andula – Ty koniecznie idź do tego lekarza bo ile można się tak męczyć
Madzia – no fryzjer nieźle sobie policzył
tylko że za taką cene to powinnaś zachwycona wyjść a nie...
Izabelka – to pewnie więcej pracy teraz będziesz miała no i więcej na głowie

Niedawno pojechała kolezanka. Jej synek cudny niebieskie duze oczka i blad czuprynka:-) :-)a moje dziecię interesowaly tylko jego buty

Kamu – ja zawsze farbuje włosy mamie ale pociągów do fryzjerstwa raczej nie maiłam w dzieciństwie wszystkie lalki na łyso obcinałam

Andula – Ty koniecznie idź do tego lekarza bo ile można się tak męczyć

Madzia – no fryzjer nieźle sobie policzył

Izabelka – to pewnie więcej pracy teraz będziesz miała no i więcej na głowie
On jest dokałdnie taki sam, w tamtym roku wziął sobie quada bez mojej zgody na raty, ja byłam temu przeciwna, teraz oczywiście spłacamy to razem,w dodatku mu nawalił i i teraz za naprawe trzeba zapłacić 500 zł,kaząłm mu go w cholere sprzedać, kolega z pracy jest zainteresowany. No i ten drugi samochód teraz sprzedajemy, więc może wreszcie wyjdziemy na prostą. Trzymajcie kciuki oby jak najszybcciej go sprzedać.mój tez jest rozrzutny...pieniądze moment jak sie rozchodzą i ja sobie nei chcę za bardzo nic kupować bo to dwa wesela w tym miesiącu i mój wyjazd i kasy od cholery na to pójdzie a mój kupuje sobie karnet na siłownie + spodenki (150 zł) no i jakieś coś tam do laptopa... a to wszstko takie ważne było, że oj...![]()
Ja też oszczędzam, staram się jak mogę, a ten mój to ile by miał tyle by wydał.
Niestety chyba to z domu wyniósł. Bardzo lubie moich teściów ale oni też nie potrafią odkładać.
My teraz odkładamy 5 złotówki do słoika, jak mamy to je wkłądamy, czasem wrzucimy kilka jednego dnia, czasem wcale, ale i tak już się tam sporo uzbierało.
Trzeba być dobrej myśli, ale ten mój sklep mnie czasem dobija, wcześneij odkładałam kasę na bierzac a teraz co dziennie biorę i a to na to idzie to na to i się rozchodzi.
Zaraz przyjeżdża chrzestny Maksa na spóźniony dzień dziecka. Jednak chłopaki idą na piłkę a ja z jego żonką będę siedzieć. Jkoś nie mam nastroju do rozmów z nią. Wolałabym tu z wami poplotkować
Witam
u nas szaro i buro choc czasami wyjzalo slonko
Madzia tyle kasy
Ja chyba 2 lata temu zaplacilam 50zl, wlosy farbowala mi kolezanka wiec za darmo
Tosika na pewno przesadzili kiedys sprawdzalam ja mam 164cm wzrostu powinnam wazyc najwiecaj ok 60kg, naj mniej 51kg
Wiec daze do taj 60kg, ale jeszcze dluga droga przedemna. Teraz mam 85kg prawie tyle co Post w 7 miesiacu ciazy

Trzymam kciuki zebys uzyskala wage z jaka bedziesz sie dobrze czula
Tosika,Pabla a jak tam brzuszki? Ja jeszcze robie choc czasem mam dzien, dwa przerwy
Andula idz do tego lekarza, moze cos poradzi
. Ja tez sie wybieram i nie moge dojsc
Izabelka najpierw wakacje a potem martw sie o wychowawstwo
Odpoczniesz sobie(choc przy dwojce dzieci ciezko) a potem do ciezkiej pracy
Kamu ja tez farbuje wlosy. Farbowalam siostra,mamie, kolezance
Ale chyba za dobra nie jestem
Julia ale ci zazdroszcze
Survi trzymam kciuki zeby znalazla sie osoba ktora Ci pomoze
A ja jutro mam wolne ,wiec chyba pojde z siostra na piwko:-)
u nas szaro i buro choc czasami wyjzalo slonko

Madzia tyle kasy

Tosika na pewno przesadzili kiedys sprawdzalam ja mam 164cm wzrostu powinnam wazyc najwiecaj ok 60kg, naj mniej 51kg

Tosika,Pabla a jak tam brzuszki? Ja jeszcze robie choc czasem mam dzien, dwa przerwy

Andula idz do tego lekarza, moze cos poradzi

Izabelka najpierw wakacje a potem martw sie o wychowawstwo

Kamu ja tez farbuje wlosy. Farbowalam siostra,mamie, kolezance

Julia ale ci zazdroszcze

Survi trzymam kciuki zeby znalazla sie osoba ktora Ci pomoze

A ja jutro mam wolne ,wiec chyba pojde z siostra na piwko:-)
Kamu kciuki zatrzymane,niedługo będzie lepiej.zobaczysz.Z piątakami fajny pomysł,u nas podobnie,ja zbieram wszystkie monety,które m wywala z kieszeni (bo on tylko papierki,najlepiej trzycyfrwe uznaje) i mam z tego coś extra,niby drobne a czasem kwota konkretna.
Julia super,pozazdrościć.
Sorki,że nie odpiszę wszystkim ale takiej produkcji nie mogłam ogarnąć.
U nas też przedłużony dzień dziecka,w sumie z M mamy sześcioro chrześniaków,a i dziś u szwagra imprezka.A wczoraj starszą córę zakolczykowałam ,dzielna była, a dziś dumna jak paw.Jutro też lecę do fryzjera trza się ogarnąć przed komunią bo tam same sfery ą i ę
Julia super,pozazdrościć.
Sorki,że nie odpiszę wszystkim ale takiej produkcji nie mogłam ogarnąć.
U nas też przedłużony dzień dziecka,w sumie z M mamy sześcioro chrześniaków,a i dziś u szwagra imprezka.A wczoraj starszą córę zakolczykowałam ,dzielna była, a dziś dumna jak paw.Jutro też lecę do fryzjera trza się ogarnąć przed komunią bo tam same sfery ą i ę
pabla27
Fanka BB :)
my wróciłyśmy po 40 min spacerku. ładnie się zrobiło chociaż wiatr wciąż silny...ale młoda nie w nastroju na spacery więc musiałyśmy szybko wracać.
Kamu - my też staramy się oszczędzać, tzn ja, bo M całą kasę mi oddaje i ja prowadzę domowy budżet. Pewnie jakieś tam drobne fuchy sobie zostawia na swoje wydatki. Teraz jesteśmy na jego tylko pensji, dodatkowo jest kasa z jego sędziowania, czasem to 500 zł a czasem 1000 zł mcznie, więc bardzo wspomaga to nasz budżet miesięczny. A oszczędności w dawnych czasów mamy na raty kredytu. Tylko we wrzesniu jak wrócę do pracy to zostaniemy bez oszczędności, no ale będą 2 pensje więc znow będziemy odkładać.
Madzia - strasznie dużo kasy ten fryzjer wziął, chyba w wawie w super salonach tak się nie cenią
Dorka - z brzuszkami różnie, raz robię, raz nie....trochę straciłam zapał
Julia - super z tym wyjazdem, a na długo jedziesz? i sama zupełnie??
Kamu - my też staramy się oszczędzać, tzn ja, bo M całą kasę mi oddaje i ja prowadzę domowy budżet. Pewnie jakieś tam drobne fuchy sobie zostawia na swoje wydatki. Teraz jesteśmy na jego tylko pensji, dodatkowo jest kasa z jego sędziowania, czasem to 500 zł a czasem 1000 zł mcznie, więc bardzo wspomaga to nasz budżet miesięczny. A oszczędności w dawnych czasów mamy na raty kredytu. Tylko we wrzesniu jak wrócę do pracy to zostaniemy bez oszczędności, no ale będą 2 pensje więc znow będziemy odkładać.
Madzia - strasznie dużo kasy ten fryzjer wziął, chyba w wawie w super salonach tak się nie cenią

Dorka - z brzuszkami różnie, raz robię, raz nie....trochę straciłam zapał

Julia - super z tym wyjazdem, a na długo jedziesz? i sama zupełnie??
reklama
Co do odkładania drobnych, to mój tato tak robi - do skarbonki bilon, ale najmniejszy nominał to 1zł i tym sposobem zawsze mam na buty dla Mikusia (bo to dla niego skarbonka) i zostaje "na waciki" ;-)
Kto ogląda YCD (Kicrym) dzis finał jest o innej porze niz zwykle, czyli 20.50
Kto ogląda YCD (Kicrym) dzis finał jest o innej porze niz zwykle, czyli 20.50