Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to siadam odrabiać dzisiejsze malutkie szaleństwa lumpeksowe
Poczytałam co u Was, widzę, że w miarę dobrze, a poodpisuję jutro. Miłego wieczoru!

ja za próbę nic nie płaciłam, a za samą fryzurę zapłaciłam 50 zł, w sumie nie było nic specjalnego, ale mi się podobało;-)
ja tak marzę o górach, że szok

super, że wyjazd udany i pracy przybyło;-)
Mały dziś był z Teściami i jutro też zostaje, jednak widzę, że dają sobie jakoś radę, więc jestem nieco spokojniejsza
jutro mam szkolenie w sprawie tej cholernej komisji, więc wrócę później z pracy
najgorsze jest to, że jeżdżę do pracy rowerem i właśnie słyszę jak deszcz pada, więc pewnie jutro dostanę czadu
lecę się myć bo zaraz trzeba wskoczyć do wyrka;-) miłej nocy:-)
;-)
jestem już po kolacji, przed chwilą wciągnęłam michę popcornu i myśle co by tu jeszcze zjeść
Moja mama też tak robi jak po krótkim czasie sprawdziła to miała już 400 zł
i zamiast kupić coś dla siebie to już myśli co by tu Zuzi wybrać 

) Tak to zapamiętał że jak teraz widzi mnie przy komputerze pyta się „Jak tam Lenka? Co u Lenki? ”itp

A tu imie zniknęło ;-)

a daleko masz do pracy?Kto ogląda YCD (Kicrym) dzis finał jest o innej porze niz zwykle, czyli 20.50

no za późno przeczytałam i włączyłam dopiero przed 22 a tu już końcówka
może powtórkę obejrze
M rozrzytny, ja przy nim też taka się zrobiłam niby coś znieramy do skarbonki ale potem wyciągamy
narazie z 1 pensji żyjemy bo ja na wychowawczym ale rata za auto jest najgorsza
ale dajemy radę od września do pracy więc mam nadzieję że bedzie spoko

3 cyfrowe banknoty w kieszeni toż to luksus

najpierw zajełam się koprem-koleżanka przywiozła mi go od cholery z działki i część zamrozilam a część szuszę, no i M mnie też "uszczęśliwił" 5kg truskawek
które zmiksowałam i zamroziłam. Oprócz tego jakoś tak dziwwnie się czuje i niewiem czy to nie jest jakaś siła sugestii?? Wczoraj czytając ulotkę Alli to od cholery bylo napisane o ewentualnych skutkach ubocznych
no i chyba sobie cościk zaczzynam wmawiać
No ale toaliet zaliczylam dzisiaj już pare razy
) a powinnam wkońcu mieć już wszystko dograne w zwiazku z tym nowym sklepem
Jego chyba nosi jak widzi, ze ja nic nie robię
w cholerę te chlopy trzeba wysłać
albo nie stamtąd to jeszcze mogę wrocić, lepiej na Marsa ich
zzsie mnie jak diabli
ale będę twarda...chyba
;-)dobrze ze synek mi nie choruje ja z mężem teraz będziemy obchodzili 2 rocznicę ślubu a nasz synek 20 lipca będzie miałroczek jak ten czas szybko leci.cześć wszystkim szczęśliwym mamusiom jak dopisuje wam zdrówko ja teraz trochę ze zdrowiem cięko jak na lato a co z wami:-confused2:

Mojego M od wczoraj tak bolą, że dziś w trybie pilnym gna do dentysty, choć zwykle preferuje metodę na przeczekiwanie bólu i omijanie lekarza szerokim łukiem
A i mnie już coś zaczyna ciągnąc, więc chyba też w końcu pójdę...
Pomysł z 5-złotówkami bardzo fajny, choć u nas nie wyszedł, bo mając świadomość, że w domu leżą (i się marnują
) pieniądze, nei byłam w stanie ich nie wydać...bo u nas to ja jestem ta rozrzutna:-)
Mimo to daj znać, jak zadziałały, bo moje lustro jednak mówi co innego

:-):-):-)

To chyba akonto ślubu sobie 100% ekstra policzył, ale oby w sobotę poszło lepiej....zwłaszcza za takie pieniądze
Zresztą widziałam Cię w sukni na zamkniętym i wyglądasz tak cudnie, że mogłabyś się i na łyso ogolić i nic by efektu nie zepsuło:-)
Ale clou wyjazdu i tak nei był pociąg, ani wizyta u cioci i Laury tylko.....odwiedziny w szmaciarni
Posadziłyśmy dziewczynki przy koszu z zabawkami i dzieci odpłynęły...wrzask był jak już trzeba było wychodzić
Co ciekawe, takie same czy podobne zabawki w domu wcale nie budzą dzikiego entuzjazmu, wiec wychodzi na to, że małe odziedziczyły po mamusiach pasję do wyszukiwania lumpeksowych okazji
Mam tak serdecznie dość tego dreptania po przychodniach:-(