Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czekamy na foty

a co do ocen to ja jestem za tym aby dzieci nie poprawaiły ocen, cały rok sie ma pracować a nie w ostatnim tygodniu szkoły, ja jako uczennica zawsze czułam się pogrzywdzona że cały rok zakuwam a potem ktoś wryje kilka tematów na pamięc i ma ten sam stopień

A i pomysł na opanowanie Oskara mi się podoba, kurczę za jakiś rok bedziemy pisać do Ciebie o rady w kwestii niesfornych dwulatków;-)
Po południu 2 godziny lało, teraz z powrotem wyszło słońce i okropna duchota:-( Co gorsza tak ma być podobno jeszcze parę dni.... Florce Cardiol nie zaszkodził, więc chyba chlupnę następną porcję, ale też dzisiaj nei do życia jest, chyba ją też pogoda wkurza. A jeszcze na spacerze nie była, więc maruda tym większa i nawet możliwości zyskane raczkowaniem już ją nie cieszą
widzę, że już jej się nowa umiejętność opatrzyła i teraz stękając i wrzeszcząc z wściekłości usiłuje się spionizować, co oczywiście nie wychodzi ni jak... ech, byle do czwartku, jedziemy znowu do M w rodzinne strony, jej ukochanego przyszywanego dziadka co prawda nei będzie, ale może na słodką dziewczynkę upolujemy kolejnego jelenia do bawienia dziecka:-):-)
Miłego popołudnia!
ale tez dobierzemy dzien,zeby za bardzo nie wialo itp i mam mu dac obcisle majtki, bo bedzie latal z mistrzem akrobacji 

aha moja mama powiedziala,ze przy Oskarze zostane świeta, albo mu takie mantto sprawie,ze sie uspokoi; szok, jak mama tak powiedziala,to musi byc zle; ale jak do tego doszlo...

600 km i padam na pyszczek:-( no ale umowa prawie dograna, kolekcja zamowiona (powiem Wam jest piękna!!!! i dla chlopca i dziewczynki1!!!)
maam nadzieję, że dostanę dobre rabaty, bo zamowilam całą kolekcję
:-):-):-) i do tego ta dziewczyna (którą podkupiłam z dzieciowego sklepu
) to istny skarb
bez niej nie wiedziałabym jakiej rozmiarówki ile i na co
głupi to ma szczęście

Najgorsze jest to, że 23 czerwca muszę być w Wawie bo tam już mamy następną kontraktację (na wiosnę - lato 2010
)
tylko znowu jak czytam, że u Surv pada, to pewnie przed 8mą zlowieszcze chmury do nas dojdą
) no i Tymuś pokazał klasę

i tak przy okazji pozwól, ze wykorzystam Ciebie
i do 2giego będę zadawała 150 pytań
no i zaczynam pierwszą turę
: wspominałaś , ze Tunezja gorsza od Turcji
(no i tu zestresowałaś mnie
) Czy mogłaś na poklad wnieść małego soczek i butelkę?? i czy brałaś wózek na poklad, czy jako bagaż pakowałaś? i czy wózek doliczali Wam do kg bagażowych?? (na razie to tyle pytanek;-))
no ale chłopy często tak mają (szczegolnie te co mają jak pączki w maśle
) no i ten system wychowawczy - rewelacja
no i wiedzę odnosnie kredytów masz kochana ogromniastą
no i do wykorzystania

sama byłam biurwą to wiem jak to jest- normalnie paranoja
ale pomyśl, ze troszkę nerwów, stresów i za chwilę będziecie mieć przestronne , ładne mieszkanko
czekamy z wielką niecierpliwością na zdjęcia

bralam pod uwage zoopera lub per perego w razie pytan zwroce sie do Ciebie