Izabelka
Oski i Wercia
hejka
wiem ze powiecie,ze glupia jestem,ale wrocilam po 3 godzinach
nalazilam sie z kuzynka (kupilam sobie kolczyki,kredke do oczu i parasolke i pomysly mi sie skonczyly); i z chrzesniakiem bylismy na spacerze i u fryca i na placu zabaw i mi smutno bez dzieci bylo; u niej jest malowanie to pojechalysmy po jedzonko i fruuu do mnie na obiadek; niedawno poszli-dzieci szalaly przynajmniej; pogoda do d...y mielismy isc do piachu;
mąż sie zmyl pomagac przy tym remoncie
chyba juz dosc mial 
wybaczcie,ze tylko o sobie,ale synek mnie potzrebuje
zaraz zasnie przed bajka hehe
zmykam, do wieczorka
zycze sloneczka :-)
wiem ze powiecie,ze glupia jestem,ale wrocilam po 3 godzinach

nalazilam sie z kuzynka (kupilam sobie kolczyki,kredke do oczu i parasolke i pomysly mi sie skonczyly); i z chrzesniakiem bylismy na spacerze i u fryca i na placu zabaw i mi smutno bez dzieci bylo; u niej jest malowanie to pojechalysmy po jedzonko i fruuu do mnie na obiadek; niedawno poszli-dzieci szalaly przynajmniej; pogoda do d...y mielismy isc do piachu;
mąż sie zmyl pomagac przy tym remoncie
chyba juz dosc mial 
wybaczcie,ze tylko o sobie,ale synek mnie potzrebuje
zaraz zasnie przed bajka hehe
zmykam, do wieczorka
zycze sloneczka :-)
Nawet duzego dola nie ma tylko planuje wakacje hehehMi troche smutno bo juz sporo kasy poszlo i liczylam na dzisiejsze piwo;-)
). no i cieszyl sie bardzo, chociaz dziwne bo jesczez nie wyprobowal
na jedną drzemkę...zasnęła w wielkich bólach około 11:00 i wstała tuż przed 15:00:-):-)
bo ten aparat jest jakiś nienormalny
przybliżam żeby było cos widac a on nie chce pstrykać
aż mi wstyd, że tak mało się udzielam:-( mam nadzieję, że jak M pojedzie (wyjeżdża 10-15 lipca:-)) będę miała więcej czasu bo wiecznie słyszę "lepiej pogadaj ze mną niż czytasz na tym BB"