kamu
Mamy lipcowe'08
Witajcie u nas też masakra leje i leje, szkoda gadać jak ma tak wyglądac lato to ja serdecznie dziękuję.
Nawet z dzieckiem na spacer nie można wyjść, chociaż my dziś pól godziny chodziliśmy.
Pabla no to ci lenka pospała, 4 godziny. PAzurki zrobione, fajnie, swoje też powinnam zrobić,ale mi się nie chce a na kosmetyczkę w tej chwili funduszów brak.
Surv witaj po podróży, z czemu jestescie tacy umordowani.
Pearl ja ci mogę chętnie pomóc, dle mnie pakowanie to nie problem, gorzej z rozpakowywaniem:-)
Tosika no to ciekawe co ciz tym laptopem się stało, oby to nic z monitorem
Izabelka, ja też tak mam, mówie że zostawie d z małym na dłużej a i tak nie wytrzymuje bo mi się za nim tęskni.
Andula szkoda że M nie zdał tym razem,ale dobrze że wie co i jak. Mój D jest instruktorem nauki jazdy i mówił że po zmianie tych przeisów t trudniej sie teraz zdaje. Bo to co np wcześniej było błędem teraz juz od razu oblany egzamin.
KAte zagladaj do nas częściej
Dorka czyli Miśka to mały śpioch jest
Nawet z dzieckiem na spacer nie można wyjść, chociaż my dziś pól godziny chodziliśmy.
Pabla no to ci lenka pospała, 4 godziny. PAzurki zrobione, fajnie, swoje też powinnam zrobić,ale mi się nie chce a na kosmetyczkę w tej chwili funduszów brak.
Surv witaj po podróży, z czemu jestescie tacy umordowani.
Pearl ja ci mogę chętnie pomóc, dle mnie pakowanie to nie problem, gorzej z rozpakowywaniem:-)
Tosika no to ciekawe co ciz tym laptopem się stało, oby to nic z monitorem
Izabelka, ja też tak mam, mówie że zostawie d z małym na dłużej a i tak nie wytrzymuje bo mi się za nim tęskni.
Andula szkoda że M nie zdał tym razem,ale dobrze że wie co i jak. Mój D jest instruktorem nauki jazdy i mówił że po zmianie tych przeisów t trudniej sie teraz zdaje. Bo to co np wcześniej było błędem teraz juz od razu oblany egzamin.
KAte zagladaj do nas częściej
Dorka czyli Miśka to mały śpioch jest

no jasne ze statyw, caly dzien za mna ta nazwa chodzila
posiedzielismy i mala mi wstala o 6 
a godzinki lecą
zeby przestaly chorowac, no zobaczymy