reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witajcie u nas też masakra leje i leje, szkoda gadać jak ma tak wyglądac lato to ja serdecznie dziękuję.
Nawet z dzieckiem na spacer nie można wyjść, chociaż my dziś pól godziny chodziliśmy.
Pabla no to ci lenka pospała, 4 godziny. PAzurki zrobione, fajnie, swoje też powinnam zrobić,ale mi się nie chce a na kosmetyczkę w tej chwili funduszów brak.
Surv witaj po podróży, z czemu jestescie tacy umordowani.
Pearl ja ci mogę chętnie pomóc, dle mnie pakowanie to nie problem, gorzej z rozpakowywaniem:-)
Tosika no to ciekawe co ciz tym laptopem się stało, oby to nic z monitorem
Izabelka, ja też tak mam, mówie że zostawie d z małym na dłużej a i tak nie wytrzymuje bo mi się za nim tęskni.
Andula szkoda że M nie zdał tym razem,ale dobrze że wie co i jak. Mój D jest instruktorem nauki jazdy i mówił że po zmianie tych przeisów t trudniej sie teraz zdaje. Bo to co np wcześniej było błędem teraz juz od razu oblany egzamin.
KAte zagladaj do nas częściej
Dorka czyli Miśka to mały śpioch jest

reklama
Andula szkoda,ze nie zdal, a na czym oblal mezulek?
Pearl szybko zleci,ale mnie tez by przerazala taka rozlaka :-(
Kate to czekamy jak M wyjedzie :-p:-p:-p:-p

lece bo moja kolejka, gramy z kumplem w EUROTYSKIE ale ubaw hioihihihi

Pearl chyba stojak, albo trojnog ;-)

ufff poprasowałam kolejne stosy
normalnie nie znoszę tego - kręgisłup mi wysiada od tego stania
wow ale Lenka pospała:szok:
idę i ja w jej ślady:-)
dobrej nocki

dzien dobryyy
alem niewyspana :no: posiedzielismy i mala mi wstala o 6 :no: kawe pije,ale nic nie da raczej :dry:
ale ale...NIE PADA to juz cos :-) a maz dalej na rybach :happy2: a godzinki lecą :-p
milego dnia
dzisiaj ide z maluchami do lekarza-mala na kontrol i musze jakos zagadac co z tym moim synkiem, do alergologa czy co mam robic :confused: zeby przestaly chorowac, no zobaczymy

Izabelka.... chyba się wymieniłaś z surv dyżurem porannym:-):-D:-D:-D
Ja dopiero kawkę sobie zrobiłam i z Łuckiem śniadanko jemy:-):-):-)

Tatusiowie kochani...wszystkiego naj w dniu Waszego święta:tak::tak::tak:;-)

Izabelka...niech śpi...coby mieć siły na Swój dyżur :)
No to poczytałam
Izabelka...dobre i 3 godziny bo już się bałam że wogóle nie wyjdziesz, a swoją drogą to zawsze mnie to zastanawia co jest w tym "sporcie"...wstaje się o 3 rano, zimno ciemno i ponuro...jedzie w jakieś chaszcze żeby kija do wody zamoczyć i mantrę odprawiać godzinami:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no nie kumam... ja bym tam wolała spać...a jak małż wróci to proszę wybyć grzecznie....do Kina idź.... np... a małż jak jeszcze sam z dzieciakami posiedzi to będzie spokojniejszy:-D:-D:-D
Pearl..dużo sił do pakowania życzę:tak::tak::tak:...zawsze to żal przy takich zmianach, chociaż ciut nie?? No ale pakuj się pakuj bo my tu czekamy na Ciebie:-):-):-)
Pabla... wiesz... nawet nasz aniołek miewa ostatnio maruda day więc się nie dziwię... ale zlewam ją wtedy...i jakoś tak mniej marudzi...no chyba że babcia przyjdzie:-):-):-):-)
Kasia...no u nas też pluje żabami cały czas i chyba tak będzie do końca tygodnia a w nocy jakaś burza konkretna też była:baffled::baffled::baffled:...
Kate....no jak Twój mąż takie hasła puszcza.....żeby na BB nie siedzieć to niech jedzie:-):-):-) fakt:-D.... No wiesz Kate...prezes ma swoje prawa i marudzi też pewnie po prezesowsku...Trzymaj się i zaglądaj częściej:tak:
Och i już więcej nie pamiętam
ach Renia...nie prasuj tyle.to takie okropne zajęcie..ja nie pamiętam kiedy ostatnio coś prasowałam:-D...chyba koszulę małżowi na imprezę:tak:
Surv...gratulacje wielkie dla Mamy...no kochana...Mama postawiła poprzeczkę co??? to się zastanów co Ty zrobisz jak Florka dorośnie....a zapomniałam...idziesz w politykę:tak::-D

U nas syf jakich mało ale pozbylismy się gruzu....taaaaaaaaaa muszę wkońcu zdjęcia zgrać:-):-):-)
oki..to idę inne wąteczki szybciutko poczytać:tak:

reklama
Andula,,, urodzinki masz????:-):-):-):-) No to całuski kochana:-D:-D:-D wypij Swoje zdrowie za mnie oki???? ech ale bym się piwa napiła.....to chyba Łucek bardziej bo z Iką takich ciągot nie miałam:-D:-D:-D

Do góry