reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja:happy2:
Kasia mnie te obudził deszcz i burza:wściekła/y:a mały całą noc spał co mu sie rzadko zdarza:tak:obudził sie przed 6 dałam mu się napić i spał do 7.30:tak:
Kamu no do Szwecji na ryby to ja bym pojechała:tak::tak::tak:
Fredka ja jestem przeciwna chodzikóm dla mnie lepiej pchacz albo rowerek w którym mozna dziecko wozić:tak:u nas na najwiekszą marude rowerek działa:tak:
Andula wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu i samych szczęśliwych dni z Misiakiem i M:tak:
u nas nada leje i nie przestaje:angry:więc kolejny dzień siedzimy w domu na d***:angry:jak M przyjdzie z pracy to jedziemy gdzies do sklepu bo oszlajeje:dry:
SŁONECZNEGO dnia!!!!

reklama
Andula wszystkiego najlepszego
Pociechy z Misia i męża (oby odrobił wkurzenie żonki i zasłużył na łaskę):-)
Tatuśki kochane wszystkiego dobrego w dniu Waszego święta
ale pogoda - oj nic się nie chce
nawet nie wiem co miałam napisać - idę po kolejną kawkę
miłego dnia
aaaa Beaa a kiedy wyprzedaże Nextowe?

Witajcie dziewczynki!
My nad jeziorem i jest upiornie :wściekła/y: Dzisiaj trochę słoneczko ale ogólnie maskara.
No i do razu w ramach przeprosin do Werci udarzamy że nie wysłalismy kartki ale jestem na końcu świata a tu nawet nie ma poczty. Ale wyślemy z poślizgiem jak dotrzemy do cywilizacji :happy2: Myślę ze smutkiem że to samo się tyczy innych czerwcowych dzieciaczków ( Lenki, Zainab , Olgi i Szymka)ale może uda mi się uciec stąd na jakiś czas to wtedy powysyłam. Jeszcze raz przepraszamy ...:-:)zawstydzona/y:

Andula wszystkiego naj.....

Dobra lecę bo zbankrutuje na internecie komórkowym.

U nas pogoda chyba Ok :tak:M wychodzi na silownie ja siedze ze scisnietym zoladkiem:baffled::baffled:Tosika do ciebie speszial prosba chce nowego meza ;-);-)

Dziekuje jeszcze raz za zyczenia od razu mi lepiej:tak::tak:

Zaraz przychodzi siostra wiec posiedzimy z gownarzeria moze na dwor skoczymy dopuki slonko swieci:tak:

u mnie wciąż słońce i cieplutko na dworzu!
Dziś jdnak chyba na żaden spacer się nie wybierzemy, bo jak M wróci z pracy to jedziemy do hm wymienić mu spodnie a potem do smyka kupić prezent dla Lenki i dla synka mojej koleżanki. Ja sobie powybieram a M i młoda pójdą do smykolandii, chociaż się młoda wybawi.
Teraz zasnęła znów z płaczem:baffled: ale śpi na szczęscie.
Ja gotuję zupkę dla niej i zaraz legnę na kanapie z jakąś prasówką.
Liwus - wysyłam Ci słoneczko i ładną pogodę!!
Tosika - my się jutro widzimy??!!!! mam nadzieję że tak:-) fajnie byłoby jakby udało Ci się tak przed 11:00 wpaść, to młoda jesscze nie będzie spała, ale oczywiście zapraszam o każdej godzinie:-):-) na zamkniętym masz do mnie tel to sobie zapisz i może napisz mi na pw do Ciebie tel, co?

U nas wstrętnie nadal, adekwatnie do sytuacji jak się okazało:-( M zwolnił się z pracy i właśnie jedzie z moją mamą i siostrą do dziadka - lekarze twierdzą, że raczej nocy nie przeżyje:-( Niby wiadomo było od lutego, że jest źle, a mimo to strasznie przykro... siedzę i się zadręczam, że ciągle odkładałam telefon do niego, a teraz nie ma już po co dzwonić:-( Mam nadzieję, że jest jakaś druga strona, po której będziemy mogli sobie wyjaśnić, to czego nie zdążyliśmy tutaj.
Idę do jakiejś roboty, żeby głowę zająć i Wam nie smędzić.

Witam,
ja sobie pospalam do 11.30, z krodka przerwa na malej mleczko, apotem Seba ja zabral do duzego pokoju a ja dalej w kime:-)
Pabla ale masz fajnie ze spodkasz sie z Tosika:tak:
Andula sto lat z okazji urodzin:tak:
Liwus szkoda ze macie taka pogode, jutro moze bedzie lepiej:tak:
Kasia mowisz ze sierpien bedzie ladny, mam nadzieje ze tak:tak:
Kate witaj. Dobrze ze sie odzywasz, moj m tez marudzi ze ja na BB ale dopoki Was nie poczytam to nieraguje:-D
Renia przestan tyle prasowac:-D
Kircym szkoda ze u Was leje, bo u nas piekne sloneczko i ze 20stopni(tyle ze ja znowu do pracy:baffled:, mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie:tak:)
Pear ja tez moge Cie spakowac,ale rozpakowac musisz sie sama, bo ja tego nienawidze:sorry2:
Ja ide po mlalu robic obiad i lulu Robie spagetti, dla malej klops gotowany:tak:
Milego dnia:tak:

reklama
Do góry