reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny ja tak dlugo spalam bo jestem po nocy:tak: Normalnie juz tak dlugo nie spie:-D
Andula widze ze m pomalu sie rehablilituje:tak:I fajna niespodzianke zrobila Ci siostra:tak:
Agnik :szok::szok::szok: Ale Twoj m to farciarz:tak: Jak zdalam egzamin na prawko kat.B to tez moglam chociarz w Totka zagrac:-DMoze bym teraz byla milionerka:cool2:
Tosika ale Kornel ma talent:szok: Seba jakas laurke przygotuje ale za wiersze sie nie bierze.
Beaa mam nadzieje ze czesciej bedziecie sie spotykac z nowymi kolezankami:tak:
Izabelka super ze Wercia juz zdrowa:tak: Wspolczuje bolu glowy oby szybko przeszlo:tak:
Pabla do wszystkich:szok: Fajnie:tak:
Mala poszla z tata na spacer a ja zaraz sie szykuje do pracy. U nas caly czas ladnie , choc wieje wiatr.
Milego dzionka i wieczorku zycze:tak:

reklama
czesc Dzieweczyny
u nas dziasiaj pikenie htylko M pojechal samochodem do pracy i wzial ze soba wozio i nosidlo wiec ze spaceru nici, bo Szymon co prawda za raczke juz ladnie chodzi ale jednak za duze to dystanse dla niego:tak:
Surv kochana, przykro mi bardzo:-(
Tosika, Pabla super ze sie spotykacie:tak:zazdroszcze:tak:no i Pabla gratulacje ze zlobkow:tak:Tosika mam nadzije ze moj syn kiedys tez takie piekne wiersze bedzie pisal dla ojca:tak:
Andula kochana wszytskiego dobrego, a przede wszytskim bezproblemowego zycia:tak:
To Ci sie zlozyly urodziny w dzien ojca:tak:fajnie:tak:a kielbase na M zawsze mozesz w lodowce trzymac, nie zaszkodzi;-)
Dorka ale pospalas, jak ja Ci zazdroszcze:-)

Surv - trzymaj się, ciężkie chwile przed Wami:no:
Tosika - super wierszyk i super prezencik dla tatusia:tak:
Ja dziś powywieszałam na drzwiach kartki z życzeniami od Zosi dla taty! Bardzo sie ucieszył,a tak naprawdę poszłam do sklepu wieczorem, a sklep był zamkniety:baffled: i nie wiedziałam jak uczcić dzień taty, więc powywieszałam te życzenia i deklaracje wielkiej miłości córeczki do tatusia;-) Miałam zrobić też jakieś pyszne sniadanko, ale M. wstał pierwszy i zrobił jajecznicę. A teraz biedny tłucze się pociągami do Poznania na koncert nine inch nails i wróci rano o 9! Sam biedny jedzie, już się martwię tym powrotem nocą:no:
Agnik - ale fajnie z tą kamerą:tak: Pewnie przyda się wam, bo fajnie nagrać malucha! kurcze ja nigdy nic nie wygrałam. Dwa razy trójkę:tak:
Andula - wszystkiego naj, naj, najleeeepszego!!!

Kaja - fajny pomysł z tymi deklaracjami dla Taty:-)
Tosika - piękny wierszyk Seba ułożył! możesz byc z niego dumna! do zobaczenia jutro:-):-)
Beaa - super są takie spotkania z mamami z dziećmi! ja bardzo lubię na takie chodzić, Lena się zawsze wyszaleje!
Agnik - no to niezłego farta miał Twój M z tą wygraną!! no i gratulacje zdanego egzaminu!
Andula - pochwal się niespodzianką!
Iza - super że dzieci zdrowe!
My po obiadku pojechaliśmy do centrum wymienić spodnie dla M , bo kupiłam za duże, potem do smyka kupić matę w prezencie dla koleżanki i dla Lenki prezent - w końcu wybrałam coś z zabawek Smiki - jak znajdę w necie to wkleję.
I coraz bardziej myślę że jednak kupię jej ten pchacz jeździk, bo robi sobie pchacz z kostki edukacyjnej i chodzi tak po całym mieskaniu. Jutro ją wkleję na zamknięty.
Potem byliśmy na spacerku, ale deszcz nas złapał i poszliśmy do znajomych. Tam Lena wybawiła się z psem, potem już okrutnie marudziła bo tylko godzinę dziś spała i własnie wykąpana, zjadła 250 ml kaszki:szok: i od razu padła.
M poszedł do piwko i pizzę:-) i znów się będziemy obżerać na noc:sorry2:

I do nas dotarły pierwsze karteczki!!! Od Wikusi i Werci. Bardzo dziękujemy:tak::tak::tak:Na razie sama oglądam i dam Olgusi w niedzielę:-)Mam nadzieję że nie zje;-)

Tosika, lecimy do Turcji na wakacje:tak:A synka masz wspaniałego. Puchłabym z dumy, naprawdę.

A propos synka, to mój dzis rzucił tekstem jak zobaczył muchę: cześć mucho, jak masz na imię?:sorry2:

Agnik, ale masz męża farciarza! Super:tak:
Pabla, ale obżarstwo ;-) Ja za chwilkę wanna, książka i muesli do przegryzania:-)

Wiecie co najbardziej ucieszyla mnie moja kumpela ,kiedys sie przyjaznilysmy a od jakiegos czasu zerowy kontakt .Przyjechala do mniez pieknym slonecznikiem ,specjalnym kubeczkiem do rozrabiana super pachnacego pudru do kapieli.Bardo bylo mi milo:-)

M wszedl z tortem z palaca sie fontanna z 26 rozami i winkiem.Dal kupon do jednego z lepszych tatuatorow w Pl a najlepszego w szczecinie na tatuaz:tak:Pierwsze terminy maja na listopad nie wiem jakim cudem mnie wcisnal siedze i wzor wymyslam hehe:-):-)

Miki jest najlepszy heheh
Agnika ale szczeciarz z M:tak:

Ostatnia edycja:
Andula ale super prezent dostałaś
teraz czekamy na dzieło na ciele:-)
Dorka super, że udało Ci się wyspać po nocce - my tu chyba wszystkie zazdrościmy a ty bidula po nocce
Mikołaj przyjaciel much;-) ale dzieci mają cudną wrażliwość
Angik niech mąż zagra w totka:-D
Pabla pchaczyk super sprawa Tymi popitala jak szalony na nim, a za jedną rączkę nie chce - woli na kolanka:baffled:

Andula - talon na tatoo:szok::szok::tak::tak: super prezent, może i ja podpowiem mojemu coś takiego na przyszły rok...ja kupię jemu, on mi i zrobimy sobie razem:-)
Renia - moja też przy kostce chodzi, za dwie rączki też ale za jedną nie chce, też od razu na kolana. Widocznie nie gotowa jeszcze dziewczyna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry