Andula
Fanka BB :)
Po takich zagrywkach ,nie mial wyjscia ;-) ale mimo wszystko w serduchu zal mam ale nie bede juz smecicAndula, to się mąż spisał na medal!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po takich zagrywkach ,nie mial wyjscia ;-) ale mimo wszystko w serduchu zal mam ale nie bede juz smecicAndula, to się mąż spisał na medal!

sam zaproponowal,zeby pojechac nad morze,bo po drodze i łaki i las
ale sie ciesze
odkad przestalam karmic przytylam 4 kg grrrr wiec mam 5 na plusie; od jutra cwicze i dietka; tata mnie namawia na bieganie; ale nienawidze tego
zobaczymy nie od razu Rzym zbudowano

Chyba nieźle M. nawywijal, skoro tak się postarał
Też bym chciała tatuaż
gdy M. kupował bilet wydawało mi się, że we dwoje nie możemy pojechać (ze wzgledu na Zosię), a dziś żałowaliśmy, bo to tylko jedna noc
Musimy nauczyc się organizować sobie wspólny czas, bo nie pamiętam kiedy my gdzieś razem byliśmy

a ja tylko spytalam i wyszedl wypil dwa piwa i wrocil .Od slowa do slowa i poszlo a dzis na silownie pposzedl bo karnet przepadnie oczywiscie przezemnie

Ja nienawidze jak facet nie umie pogadac tylko albo siedzi na fukany albo idzie po browara ot to cal historia;-)
nastepnym razem napewno babcia sie Zosienka zajmie

Jak nam coś nie wyjdzie, to sobie popłaczemy, powyklinamy złosliwy los, itd., a facet biedny za bardzo nie ma jak odreagować;-)
Jak wracałam do pracy ważyłam mniej niż teraz! Ale wtedy karmiłam! Najgorsze jest to, że kojarzy mi się jedzenie z relaksem
Kładę małą spać i po 20 zaczynam sie relaksować, czyli odlądać tv, czytać lub siedzieć przed netem i jeść
Ale znalazłam sobie koleżankę do rolek i może coś ruszy, bo po poczatkowwej euforii poszły w głab szafy
Z barku czasu przede wszystkim! Ale kolezanka jest gotowa jeździć po 20, więc Zosia już śpi, żadnych planów typu spacer, plac zabaw czy działka o tej porze;-)
i jutr ma byc gorzej, pewnie beda nici z wyjazdu nad morze grr

:-):-):-):-)

:-)Ladna pogoda sie zapowiada moe skoczymy nad jeziorko.Milego dnia