Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkich! My już po wczasach Bylo super, mala się wybawiła, a podróż zniosła bardzo dobrze Wczoraj, przez korki wracaliśmy 12 godzin Wyjechalismy w południe i tuz przed północą byliśmy w domu!
Napiszę więcej, ale póki co muszę choć trochę nadrobić i poczytać, co u was
Andula ty mnie nie strasz,ze lata nie bedzie na dobre sie nie zaczelo hehehehe mojej przeszla poki co sama goraczka- to mozliwe w ogole?? teraz sie bawi moj ma byc o 9, na bank nie bedzie na czas
heheh moj bedzie ale TYLKO dlatego ze przed 10 ma byc w szkole jazdy aby mu godziny podbili inaczej by pewnie blizej 12 sie laskawie zjawil!
Kaja fajnie ze juz jestes z tego co mi wiadoma masz juz dostep do zamknietego wiec czekamy na foto relacje
Izabelka dobrze ze goraczka poszla precz!
Heja!
Moja siostra się śmiała, że wierzę w prognozy, jak wahałam się czy robić grila czy imprezę w domu... Stwierdziła, że w dzisiejszych czasach to jak horoskop.
No i mamy kupę mięsa na grila Pewnie skończy się na tym, że M będzie stał na polu, a ja będę się uwijać przy herbatkach... Ech zła jestem. Pierwszy raz zdecydowaliśmy się na imprezę ogrodową i taka lipa.
NO nic, jajecznica czeka, chłop nawołuje, zatem idę...
Izabelka, to wygląda na to, że nasze dziewczyny obie miały podobnie...tak się zaczęłam zastanawiać, czy to nie zęby, bo to niejedzenie, grzebanie w buzi + gorączka? Niestety nie mam jak małej do paszczy zajrzeć
Dzieki Surv rzeczywiscie nie wyglada tragicznie 1 sierpnia ciekwy nie bedzie ale zawsze moge zrobic drugiego wypada w niedziele wiec tez ok :-)Juz mi lzej