reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam wszystkich! My już po wczasach:nerd: Bylo super, mala się wybawiła, a podróż zniosła bardzo dobrze:tak: Wczoraj, przez korki wracaliśmy 12 godzin:szok: Wyjechalismy w południe i tuz przed północą byliśmy w domu!
Napiszę więcej, ale póki co muszę choć trochę nadrobić i poczytać, co u was:-D

reklama
Andula ty mnie nie strasz,ze lata nie bedzie :no: na dobre sie nie zaczelo hehehehe
mojej przeszla poki co sama goraczka- to mozliwe w ogole?? teraz sie bawi :tak:
moj ma byc o 9, na bank nie bedzie na czas :confused2:

moj ma byc o 9, na bank nie bedzie na czas :confused2:
heheh moj bedzie ale TYLKO dlatego ze przed 10 ma byc w szkole jazdy aby mu godziny podbili:baffled::tak::tak::tak: inaczej by pewnie blizej 12 sie laskawie zjawil!
Kaja fajnie ze juz jestes z tego co mi wiadoma masz juz dostep do zamknietego wiec czekamy na foto relacje:tak:
Izabelka dobrze ze goraczka poszla precz!

Heja!
Moja siostra się śmiała, że wierzę w prognozy, jak wahałam się czy robić grila czy imprezę w domu... Stwierdziła, że w dzisiejszych czasach to jak horoskop.
No i mamy kupę mięsa na grila :wściekła/y: Pewnie skończy się na tym, że M będzie stał na polu, a ja będę się uwijać przy herbatkach... Ech zła jestem. Pierwszy raz zdecydowaliśmy się na imprezę ogrodową i taka lipa.

NO nic, jajecznica czeka, chłop nawołuje, zatem idę...

Dzieki Surv rzeczywiscie nie wyglada tragicznie 1 sierpnia ciekwy nie bedzie ale zawsze moge zrobic drugiego wypada w niedziele wiec tez ok :-)Juz mi lzej:tak:

Kaja witaj :tak: czekamy na foty
Andula aha :-p moj sie cieszy ze 8 ryb zlowil :-p niby za pol godz zjezdza
Mondzi bedzie dobrze :tak:

reklama
Izabelka moj juz przyszedl przywiozl ryby tzn rybki sztuk 6 ale takie tyci tyci:tak::-) ale dumny z siebie jakby conajmniej szczupaka zlowil:-D:-D

Do góry