reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

i ja się witam ze slonecznego Olsztyna:-) jest wietrznie dzisiaj u nas, aczkolwiek w domu to powietrze stoi:wściekła/y:
a ja tak się cieszylam, że Tosia latając po podlodze omijała moja kompozycje podlogowe typu świeczuszki, posążki no i dzisiaj dorwala się dziewczyna do świeczek :baffled: chyba cościk nie podobal się wystroj mamy:-p
Andula Ty nas nie nerwuj tymi przecenami w NY:szok:
Kasiu czekamy, czekamy:-) aczkolwiek mi juz ślinka cieknie;-)
Werciu, Florciu duuuużo zdrówka dziewuszki, pogońcie te choróbska w cholerę:angry:
Mondzi i jak tu dzieciom nie wierzyć, co?:-pnastępnym razem sluchaj Tymcia:-D:-D:-D no a Julcia niezaprzeczalnie fantazję ułańską ma:-p
Post moja wystarczy, ze do tatusia zrobii aaaaa a on już się rozpływa:-D:-D:-D ja nieiwem co tte tatusia tak wpatrzone w te córki;-) i rzeczywiscie u mnie widać ten podział, nie powiem, ze Kornelka kocha ponad wszystko ale Tosia niezaprzeczalnie jest i będzie jego i tylko jego:-D:-D:-D:-D
Surv trzymam kciukasy za M:tak::tak::tak: tylko niedoczytałam dlaczego ci się chlop idzie kroić??:zawstydzona/y:
a ja tatusia wyslalam na spacerek, później mam po nich jechać, bo planują iść na drugi koniec miasta, a po co?? do salonu samochodowego;-) ale nie , nie tatuś jeszcze córuni nie kupuje samochodu:-D:-D:-D:-D tylko mamusiu:-p niewiem czy pisalam Wam, ze sprzedalam swoje auto:-(, ale ostatnimi czasy miałam takie przemyślenia, że może i fajny mam samochodzik, ale biorąc pod uwagę iż niedlugo stuknie mi 34 latka, dwoje dzieci w dowodzie a ja w tym samochodzi wygladam jak "zawód córka' oczywiście z daleka:-p:-p:-p no i znalazłam odpowiedniego do wieku i dzieciorków - prawie ciężarówka :-D:-D:-D(na zamkniętym Wam pokażę:-p)
a dzisiaj wieczorem przyjeżdża do nas M brat z narzeczoną, więc musze cościk wykombinować do żarelka:tak:
oki uciekam trochę oporządzić chalupkę:-)

reklama
Tosika - ten samochód co byłaś nim w wawie - super!! to ten sprzedałaś?
Moja też córunia tatunia jest, trzeba syna majstrować, ale to jeszcze chwile poczekamy.
My już byłyśmy na placu zabaw, potem przyjechali znajomi na chwilkę i młoda właśnie padła na pierwszą i jedyną drzemkę:-)
ja zaraz makaron wstawię, bo głodna jestem okrutnie już i co chwila podchodzę do kuchni i sam sos do spagetti podjadam, zaraz nie będzie do makaronu nic:zawstydzona/y:
u mnie też okna zamknięte, wentylator chodzi i jest ok.

Tosiak niestety w NY nic nie upolowalam jedynie stanik za 13.95 a wiec drogi;-);-);-):-DChwal sie autkiem chwal:tak:

Ja ugotowalam botwinke i czekam na kuzynke i malego Patryka ,kuzynka juz ma lepszy humor tzn jest spokojniejsza co mnie cieszy bardzo:tak:Maly juz dostaje leki wiec moze wszytkie bole go wreszcie opuszcza:tak:

Pabla ja zawsze tez sos wyjadam zanim jeszcze makaron ugotuje;-)
M dzis zaczyna kolejny kurs c+e mam nadzieje ze pojdzie sprawniej niz c,ma juz zalatwiona prace w dunskiej firmie tylko musi wszystko zdac :tak:aha juz sobie kupilam mundurek do pracy jak zrobie jakas fotke to Wam wkleje i ocenicie czy wygladam profesjonalnie;-);-):-D:-D:tak:

Andula koniecznie prosimy o fotki:-) już oczyma wyobraźni widzę jak pacjenci (pci męskiej:-p) czekają pod oddziałem polożniczym aby chociaż przez chwile móc nacieszyć się widokiem ślicznej siostry Ani:-);-):tak: no i kciukasy trzymane za prace M:tak:
Pabla to nie ten, aczkolwiek ten też już jest do odstrzalu:-p ponieważ oplaca nam się kupić autko i odliczyć sobie Vat (a to ma obowiązywać do konca tego roku):tak::tak::tak::tak:
ale cisza tutaj:szok::szok::szok: no tak dzisiaj połowa dziewczyn imprezuje a polowa hasa po polach:-D:-D:-D:-D a my już po spacerkach i obglądaniu auta (kurcze jak ja czymś takim zaparkuje??:baffled::szok:;-)) no i zakupy zrobione na wieczór, biorąc pod uwagę te gorąca zrobię przekaski, sałatki i na ciepło tylko makaron (dzisiaj widać królujacy na bb:-D:-D:-D:-D) ale zcwanilam się i do niego dodam gotowe już pesto:-);-)
lecę na zamkniety pokazać Wam siamochód;-) i czekam na opinie;-)

Antonio 100 lat!!!
Florcia,Wercia zdrówka życzymy!!!
Kasia ale robisz smaka:-pDawaj przepis!
Tosika no no fiu fiu,oj kiedy mój pomyśli,żeby mi autko sprezentować:confused: Albo sobie niech jakiegoś piździka kupi,bo mi się tym naszym dobrze jeżdzi,aczkolwiek teściu cały czas się nadziwić nie może,że taka mała a takim autem jeździ,co jej zza kierownicy nie widać:baffled:Pochwal sie nowym nabytkiem:tak:
Pabla rośnie ci mała pogroimczyni placów zabaw ,co niebawem wszystkich Wietnamczyków pogoni:-D
Ika dziękujemy za piękną karteczkę,super pmysł,MAćkowi się cały czas micha cieszy jak na Ciebie na karteczce patrzy:tak:

Właśnie dzisiaj powiesiłam nasze karteczki,jak się uda to fotkę wkleję,ale super wyglądaja.:tak:
Ach u nas ciągle szopki z tym netem,ale czekam cierpliwie:sorry:
Maciek od dwóch dni w baseniku na podwórku siedzi,ale w przerwach i tak po dziadka polonezie łazi z babcią,co mnie sie zbytnio nie podoba,bo dziecko później czarne jak murzyn,ale chociaz mam chwilę spokoju jak się babcia zajmuje,więc już nic nie gadam.
Burza u nas straszna :szok:.My sie na urodziny do kumpla wybieramy,a mały zostaje z teściową,ale plan jest żeby przed 24 wrócić.

bylam nad jeziorkiem z maluchami, po 1,5 godz jechalismy na sygnale, mala znowu goraczka i dreszcze; niczego takiego nigdy nie bylo :-( wyspala sie i szaleje...
Andula koniecznie pokarz sie :tak:
Tosika my mamy Forda Focusa kombi i czasami ciezko zaparkowac ;-) ale za to ile sie miesci hihi

kochany Prezesie nasz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-D:-D:-D

Dzieciaki śpią i mam relaksik. Ale wietrzysko sie zerwało:szok:Czuje, że poleje
Wracając do kolorów (róż i niebieski), wiedziałam, że są takie dla dziewczynek i chłopców, ale nie wiedziałam skąd sie to bierze:zawstydzona/y:
Izabelka, ile to już dni ta gorączka? Biedna Wercia :-(
Madzia, nie dawaj Rav-ki nikomu, bo fajowa jest!

Ciekawe jak imprezki. Aha sałatka wyszła pycha, zaraz wrzucę na "kulinarny":tak:

My po leniwym dniu padamy już lekko, ale mała przeciwnie:baffled: Gorączka rpzeszła, to odrabia straty w wieczornych szaleństwach:-p Na roczek mimo wszystko nie poszliśmy, bo nie jestem pewna, czy nie zaraża, poza tym brzuszek chyba nadal nei halo, a może zęby, bo je połowę tego co zwykle co do niej niepodobne.
W ramach weekendu dobroci dla M, który jest świecie przekonany, że śmiertelność w przypadku operacji przegród nosowych wynosi 100%:-p, poszliśmy do rynku na ciacho lekceważąc prognozy o załamaniu pogody, no i wracaliśmy w nawałnicy takiej, że nas dosłownie do majtek przelało:-)
Jutro M jedzie z Małą pożegnać się z rodzicami (oraz odebrać nasz zwrot podatku, ponieważ nie dowierza im, że mi w ramach masy spadkowej przekażą:-)) więc spokojnie przyszykuję wszystko do przeprowadzki do mamy, a może nawet uda sie na zapas odpocząć?;-)

Mykam na zamknięty obejrzeć auta Tosiki:-) I czekamy na relację z roczkowych imprez:tak::tak: Miłego wieczoru!

Kasiu 3 dzien, przed snem miala 39.3 to juz nie jest smieszne :-( jutro ide do lekarza; mielismy isc dzisiaj-na dworze spotkalismy znajomych, okazuje sie,ze dyzur ma konowal,ktorego nie cierpie-dziecko zawsze zdrowe :no:
ale mi jej szkoda...
spokojnej nocy zycze

reklama
Do góry