i ja się witam ze slonecznego Olsztyna:-) jest wietrznie dzisiaj u nas, aczkolwiek w domu to powietrze stoi
a ja tak się cieszylam, że Tosia latając po podlodze omijała moja kompozycje podlogowe typu świeczuszki, posążki no i dzisiaj dorwala się dziewczyna do świeczek
chyba cościk nie podobal się wystroj mamy
Andula Ty nas nie nerwuj tymi przecenami w NY
Kasiu czekamy, czekamy:-) aczkolwiek mi juz ślinka cieknie;-)
Werciu, Florciu duuuużo zdrówka dziewuszki, pogońcie te choróbska w cholerę
Mondzi i jak tu dzieciom nie wierzyć, co?
następnym razem sluchaj Tymcia

no a Julcia niezaprzeczalnie fantazję ułańską ma
Post moja wystarczy, ze do tatusia zrobii aaaaa a on już się rozpływa

ja nieiwem co tte tatusia tak wpatrzone w te córki;-) i rzeczywiscie u mnie widać ten podział, nie powiem, ze Kornelka kocha ponad wszystko ale Tosia niezaprzeczalnie jest i będzie jego i tylko jego

Surv trzymam kciukasy za M

tylko niedoczytałam dlaczego ci się chlop idzie kroić??
a ja tatusia wyslalam na spacerek, później mam po nich jechać, bo planują iść na drugi koniec miasta, a po co?? do salonu samochodowego;-) ale nie , nie tatuś jeszcze córuni nie kupuje samochodu

tylko mamusiu
niewiem czy pisalam Wam, ze sprzedalam swoje auto:-(, ale ostatnimi czasy miałam takie przemyślenia, że może i fajny mam samochodzik, ale biorąc pod uwagę iż niedlugo stuknie mi 34 latka, dwoje dzieci w dowodzie a ja w tym samochodzi wygladam jak "zawód córka' oczywiście z daleka

no i znalazłam odpowiedniego do wieku i dzieciorków - prawie ciężarówka 

(na zamkniętym Wam pokażę
)
a dzisiaj wieczorem przyjeżdża do nas M brat z narzeczoną, więc musze cościk wykombinować do żarelka
oki uciekam trochę oporządzić chalupkę:-)

a ja tak się cieszylam, że Tosia latając po podlodze omijała moja kompozycje podlogowe typu świeczuszki, posążki no i dzisiaj dorwala się dziewczyna do świeczek

Andula Ty nas nie nerwuj tymi przecenami w NY

Kasiu czekamy, czekamy:-) aczkolwiek mi juz ślinka cieknie;-)
Werciu, Florciu duuuużo zdrówka dziewuszki, pogońcie te choróbska w cholerę

Mondzi i jak tu dzieciom nie wierzyć, co?

Post moja wystarczy, ze do tatusia zrobii aaaaa a on już się rozpływa

Surv trzymam kciukasy za M

a ja tatusia wyslalam na spacerek, później mam po nich jechać, bo planują iść na drugi koniec miasta, a po co?? do salonu samochodowego;-) ale nie , nie tatuś jeszcze córuni nie kupuje samochodu

a dzisiaj wieczorem przyjeżdża do nas M brat z narzeczoną, więc musze cościk wykombinować do żarelka

oki uciekam trochę oporządzić chalupkę:-)