reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzień dobry!
Pobudka o 7, więc bez tragedii. Dzieci się bawią, pranie nastawione, mąż pojechał na zakupy. Wczoraj posprzątałam, więc dzis się byczę:-p
Robię dziś sałatkę z kiełków soi - jak będzie dobra, to sprzedam przepis.

reklama
Dzień dobry;-) Widzę, ze klub weekendowych leniuchów działa i wszystkie śpią?:-D My na nogach od siódmej, i tak nieźle, zważywszy, że się mała z 10 razy w nocy budziła...znowu chyba gorączka idzie, ale na razie jeszcze nei mierzę, zeby się nie denerwować:-p Izabelka, a Wercia jak, przeszło jej?

U nas dziś miało być w końcu chłodno...ale mało obiecująco to wściekłe słońce za oknem wygląda...pewnie znowu będzie tysiąc stopni w cieniu:baffled: Do jutra wieczora siedzimy u nas, bo muszę trochę dom ogarnąć i walizkę przepakować, a potem z powrotem do mamy, żeby móc komuś dziecko upchnąć jak bedę do szpitala jeździć.... kiepsko to sobie wyobrażam, bo szpital w miejscu słabo skomunikowanym jest...niby miałam autem jeździć, no ale chyba za bardzo się boję - może strach minie, jak się pogotuję dwie godziny w śmierdzących autobusach:-p

No nic, nie narzekam, jak mawiał mój dziadek "gorzej bywało, i chwalili":tak::tak:

Magdzik, no niezłe masz przeboje z Julą...pewnie będzie z tych dziewczynek, co z anielskim uśmiechem na ustach latają po drzewach, strzelają z procy i tłuką się z chłopakami:-) Ale chyba wolałabym taką córeczkę niż awanturnicę, jaka mi się trafiła...wczoraj jej się ubzdurało, że Laura jest be i był sajgon - wrzeszczała na nią, jak tylko mała sie pojawiła, mało tego usiłowała ją gonić i spuścić bęcki za samą chęć do życia...mam nadzieję, ze to tylko skutki gorączki a nie wredny charakter:baffled:

Antosiu, nasz Prezesie, sto lat z okazji roczku! I udanej imprezki!

hej
no wlasnie jej nie pzreszlo...mysle,ze to 3 dniowka; w nocy znowu placz i temp; to jest tak noc, dzien kolo 12, po poludniu i noc; teraz ma 37.8 po pobudce- ale je i sie bawi,dlatego nie ide narazie do lekarza bo po co
tylko mialam jechac zze znajomymi nad jezioro i sie wacham; nic zobacze
jestem padnieta odwyklam od pobudek w nocy :eek:
Surv zdrowka dla malej
ale wam maluszki daja czadu hihi
wczoraj bylismy na dzialce, zobilismy grila i poodlewalam kwiatki,bo mamie obiecalam; maluchy przynajmniej byly zadowolona; znajomy z maluchami byl ;-)
milego dnia
ide szykowac nas, najwyzej nie wyjedziemy

Antosiu - dużo słoneczka i uśmiechu z okazji 1 urodzin!!

U nas pobudka o 08:00 - ależ ja lubię takie ranki:-):-)
oczywiście żarówa już za oknem ogromna, znów się będziemy smażyć:baffled:
Dziś nocka minęła fajnie, uznaliśmy z M że w naszej malutkiej sypialence po prostu jest za gorąco i duszno jak śpią 3 osoby i dziś M spał w drugim pokoju, pewnie niedługo i ja się wyniosę....przynajmniej na czas ogromnych upałów.
Biorę się za obiadek, zaraz na chwilkę wpadną znajomi, a jak M wróci z pracy to ja jadę do przyjaciółki na plotki.

Witajacie:-)
Nocka nareszcie super Michal spal od 7:3- do 7:30 a wiec wyspana jestem ,maly od razu ma lepszt humor chyba juz zeby nie dokuczaja:tak:Wczoraj zalatwialam badania w zwiazku z podjeciem pracy:tak: Pierwszy dyzur mam juz 3 sierpnia ,co drugi dzien 12h ale wole prace na zmiany bo mimo wszytsko bede wiecej z Misiem niz jakbym pracowala na osemki:tak:m odkazd zdal ma lepszy humor ale ja ciagle na dystans jakos nie umiem juz przejsc do porzadku dziennego po tych wszytskich jazdach.

Dzis pogoda do niczego pochmurno i duzo chlodniej ale przyda sie kilka dni oddechu:tak::-)

Surv zycze duzo zdrowka oby Flora szybciutko wyzdrowiala Werciu Tobie rowniez przesylam duuuzo zdrowka :tak:
Magdzik ale Jula rozbrykana ,ja lubie zywe dzieci choc czasami ciezko za nimi nadazyc:tak:
Milego dnia!
Antosiu 100 lat !!
Tymus przepraszamy za poslizg wszystkiego najlepszego!!

Hej hej

Antonio..prezesie....sto lat i udanej imprezki:tak::tak::tak:
My dzisiaj też przygotowań moc...impra dzisiaj się zapowiada...w upale...no cóż..damy radę:tak::tak::tak:
torcik już zrobiony..choć przeboje były, mięsko się maceruje:-):-):-):-)..teraz czas na resztę:tak::tak:
młoda mleczko dopija uradowana że Tatuś obok dosypia:-):-):-) . Jak ona słodko się cieszy...normalnie też bym się rozpłynęła na miejscu m.:tak:

Witamy się i my:-):-):-)

ANTONIO NASZ PREZESIE, 100 LAT

Na nogach jesteśmy od okolic godziny 7, więc zupełnie ok. Julcia poszalała i 15 minut temu znowu padła. Dlatego mam chwilkę na kawusię i bb:tak::tak::tak: Dzisiaj czeka nas basen, potem ja do pracy, a tatuś z młodzieżą na imprezkę do post:-D:-D:-D Ale im fajnie:rofl2::rofl2::rofl2:

Poza tym nocka na szczęście zupełnie spokojna, więc zaliczam się (przynajmniej dzisiaj) do kategorii "wyspanej":-):-):-) Andula - gratulacje. Może Fisielek już się uspokoił na dobre??? Korzystaj póki możesz:tak: U nas co miało wyjść, to już wyszło, więc jest względny spokój. Spodziewam się nowej zębowej inwazji w niedługim czasie, dlatego łapię każdą spokojną noc za nogi:rofl2:

Miłego dzionka!!!

Straszna szkoda, że tak się dzieciaczki pochorowały. Najgorsze pewnie jest to, że w takie upały. Florciu, Werciu - trzymamy mocno kciukasy za szybkie wypędzenie baksyli

Prezesie wszystkiego naj najlepszego i superaśnej imprezki.

Ja wczoraj z koleżanką popiłam winka aczkolwiek więcejona piła niż ja. Niedługo się zbieramy i jedziemy nad jezioro Dadaj urządzać drugą turę urodzin Adasia.
M dzisiaj wrócił o 6:00 ja położyłam się przed 2:00 więc spałam 4 h ale jakoś tragicznie nie jest. Wyczłapałam się z łóżka po 7:00 , Adaś obudził się o 7:30 zjdł owsiankę a teraz dokazuje w łóżku żeby mamusia w spokoju mogła chwilę posiedzieć na BB.

Dziwczyny zycze super imprezek maluchowych:tak:

ja ide do NY moze znowu uda mi sie kupic jakas bluzke za zawrotne 3.95 ;-)

reklama
Ja mam ciszę i spokój. Chlopaki pojechali na działkę a my z Olgą w mieszkaniu - żaluzje zaciągnięte, okna pozamykane (jakieś lufciki uchylone, żeby powietrze dochodziło) - da się żyć. A że młoda śpi, to sałatkę zrobiłam i relaksuję się przed kompem.

Surv, normalnie boki zrywam, jak Cię czytam:-D:-D:-D Florcia, wygoń bakcyla!
Wercia, Ty też się nie daj!
Post, impra bedzie na pewno bardzo udana. Czekamy na relację foto:tak:
Liwus i Wam udanej imprezki.
Andula, Magdzik, fajnie tak sie wyspać, no nie?:tak:Olga dziś miała pobudke o północy. Na szczęście w miarę szybko zasnęła i pospaliśmy do rana

Jak Wy tak imprezujecie, to my też - mini urodzinki częśc druga;-)

Do góry