kaja1978
Fanka BB :)
Mondzi - nie daj się
Czasem w telewizji pokazują takich gdburów
Dostają pieniądze za to co robią, więc nie rozumiem skąd te nerwy i głupie gadki
JuliaK - współczuję! Oby tydzień był lekki!
Wczoraj bylismy na spacerku rowerkiem:-) Takim badziewnym, różowym, ale muszę powiedzieć, że jedną ręką sie prowadzi, ładnie skręca, jedynie przy wysokich krawężnikach problem. Mała zachwycona, choć jeszcze ciut za mała jest na ten pojazd:-) Ja też zachwycona, bo to nie wózek - w jedną rękę małą wzięłam, w drugą rowerek i juz byłam na dole
Jaki komfort... Teraz juz naprawdę czekam na rozstanie z wózkiem
Chociaż czasami!
Idę zrobić sobie kawę, bo nocka ciężka
Mała wstała przed 5 domagając się, żebym ją wzięła do łóżka, no i co chwilę się budziła
A dziś w planach mam spacerek z koleżanką i jej poł roczną córeczką!
Czasem w telewizji pokazują takich gdburów
Dostają pieniądze za to co robią, więc nie rozumiem skąd te nerwy i głupie gadki
JuliaK - współczuję! Oby tydzień był lekki!
Wczoraj bylismy na spacerku rowerkiem:-) Takim badziewnym, różowym, ale muszę powiedzieć, że jedną ręką sie prowadzi, ładnie skręca, jedynie przy wysokich krawężnikach problem. Mała zachwycona, choć jeszcze ciut za mała jest na ten pojazd:-) Ja też zachwycona, bo to nie wózek - w jedną rękę małą wzięłam, w drugą rowerek i juz byłam na dole
Jaki komfort... Teraz juz naprawdę czekam na rozstanie z wózkiem
Chociaż czasami!Idę zrobić sobie kawę, bo nocka ciężka
Mała wstała przed 5 domagając się, żebym ją wzięła do łóżka, no i co chwilę się budziła
A dziś w planach mam spacerek z koleżanką i jej poł roczną córeczką!
Ważne, że śpi. Potem śniadanko i do mamy. DZisiaj wybieram się ogarnąć moją szopę na głowie. Nie mam zbyt szeroko zakrojonych palnów. Chcę tylko lekko wyrównać i podciąć, bo już mnie wkurzają te moje włosiska
M dzisiaj wybiera się na piweczko z kolegą, więc wieczorkiem sama będę oporządzać Julindę:-)

,ale co to to nie