reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

i my witamy ale nie tak z rana;-)
ja chyba przykładem Pabli juz ogarnęłam cały dom, podłogi pomyte, pościel po gościach się pierze, dziecko drzemie bo nocka taka niespokojna - ciągle wrazenia wychodzą
hałas na górze bo rozwalają ściany (wybaczam bo to w moim mieszkanku, moi robotnicy;-)) Tymi dzięki temu śpi szybko i krótko:-p
ewask zapraszamy do pisania z nami
zdrówka dla chorowitków
magdzik - oj wyobrażam sobie taki słodki widok trojaczków i mamę z trzema parami rąk;-)

reklama
uhh... moge cos napisac. siedze sobie wlasnie cichutko przyczajona na parkingu obok stacji. pije goraca kawusie I juz mi troche lepiej. choc jesli pomysle, ze jeszcze 8 sklepow mnie czeka to mam dosyc. za duzo jak na poniedzialek.

przepraszamm,ze was ostatnio zaniedbalam ale naprawde zero czasu. wpadam wieczorem do domu I tak naprawde kapie ZU I klade ja spac rano wychodze jaj jeszcze spi. oj juz mI sie urlop marzy. oj taak. do tego wszystkiego kloce sie z kuku non stop I nie wiem jak to dalej bedzie. oj ale sie piorkiem po ipaqu nastukalam... jak tylko bede miala chwilke to napisze cos. buziaki dla wszystkich!

Julia, nie ma to jak technika:tak:;-):-D
Heksa, gratulacje skończonego kolejnego roku:tak:
Misia musi być domna ze starszego brata:tak:
Renia, Ty też masz turbodopalacz?;-)

Witajcie!
Kolacja sie udala ale pewnie zaowocuje 2kg do przodu:baffled::baffled:Pozniej poszlismy na piwko i drina :tak::tak:a co jak szalec to szalec ;-):tak:Misiek szybko usnal wiec nie mialam wyrzutow ze go zostawilam z babcia:tak::tak:
Dzis juz bylam w laboratorium zrobic badania czym blizej pierwszego dnia pracy tym mam wiecej stresu:tak:
Ewask witaj:-)
Julia oby wszytsko sie poukladalo i sytuacja z M bardzo szybko naprawila:tak:
Magdzik super ze impresso udane:-)
Heksa gratki:tak:
my rowerka jeszcze nie mamy ale pewnie na roczek dostaniemy;-):-)

Dorka Misia ma super brata :tak:

cuz...Wera ma zapalenie gardla :baffled: i antybiotyk :-( wczoraj mleka nie chciala i łykala wieczorem slinke, myslalam ze to wlasnie gardlo; ale dopiero od wczoraj; sioedzimy 5 dni w domu :-:)-:)-( mąż znowu poza domem, ja z marudzoncymi dziecmi i balaganem
to lubie
mam kiepski humor, odezwe sie jak mi przejdzie

Izabelka - dużo zdróweczka dla Werci. Na pewno zrobi jej się lepiej, jak zapodasz ten antybiotyk. Trzymamy mocno kciuki i czekamy na dalsze wieści.

Izabelka trzymamy kciuki za Wercię,żeby szybko doszłą do siebie!
Lenka dziękujemy za karteczkę:tak:
Renia nie szalej kobito:sorry:
Ja zdążyłam zrobić pranie i już mi nawet wyschło oraz obiad przygotowałam.Koleżanka zadzwoniła z UK i z godzinę gadałyśmy,więc trochę mi czasu uciekło jak mały właśnie spał,teraz sie obudził to już raczej nic konstruktywnego nie zdziałam:sorry:Narazie się bawi,bo pozamykałam drzwi i mi z pokoju nie ucieka,ale jak bym tylko wyszła do kuchni to on już myk i jest na dworze,albo na schodach.Tak się rozszalał z tym chdzeniem,że praktycznie już nie raczkuje,ale i tak trzeba za nim wszędzie biegać,bo on łazi coraz szybciej.

Hej, pozdrowionka dla Wszystkich

Wpadłam z podziękowaniami za karteczki od Tymusia, Lenki, Olgi, Misi, Kubusia i słodkiej Ikusi. Dziękujemy dzieciaczkom i rodzicom i rodzeństwu.

Miłego dzionka I zaległe wszystkiego Najlepszego dla naszych roczniaków.

reklama
dziekuje bardzo za wszelkie gratki

Izabelka
oby antybiotyk szybko zadziałal jak trafiony to bedzie super.

my juz tez po wizycie u lekarza jak pisalam szymek od dawna choruje dzis sie okazalo ze do kataru i kaszlu doszła inf gardla i ucha sr. to tak na gardle ropny naciek tego co zpływaz zatok, poniewaz tak długo sie ciagnie c zaatakowalo ucho. mamy antybiotyk w podwójnym stęzeniu mam nadzieje ze pomoze mamy jak nie bedzie chciał go brac to zastrzyki.

Do góry