się wita do Was pewien rudzielec
;-)
otóz kochane moje nie tylko Magdzik siedzial na fotelu fryzjerskim
:-) ale opisze po kolei
ranek mialam ciężki
- mała wstała z temp. więc M pojechał i nas zarejestrowal no i dr powiedział, że infekcja się pogłębiła:-( mamy już zainfekwane gardełko
dała do noska dicortinef i antybiotyk- zinat:-( no i mamy problem następny, bo dwa razy dawaliśmy jej ten zinat i dwa razy zwymiotowała momentalnie go:-(w związku z tym będę musiala pojecchać jutro do dr i zmienić lek
daliśmy jej później calpol i temp przeszła, później M został z Tonią a ja pojechałam na szalenstwo wlosowe
no i wyobraźcie sobie fryzjer w końcu zadecydował, ze moje wlosy są już gotowe na ekstremalne podboje
no i zaczęli mi zdejmowac kolor:-) no i jak zobaczyłam siebie po tym dekoloryzatorze to się załamałam
miałam żółte wlosy

no ale fryc mowi, że spoczko tak ma być, bo przecież za jednym zamachem nie zejdzie się z ciemnego brązu do blondu
no i zaproponowal mi rudy (kiedyś miałam) no i wybrałam taką żarówę

no i w sumie nie jest źle, gdyby jeszcze mi te brwi troszkę zbledły to byloby ok (bo teraz to troszkę konicznie wygląda
;-)) wyobraźcie sobie taką wiewiórę z hebanowymi brwiami
Zaszedł dzisiaj do nas na chwilę kolega i jak mnie zobaczyl (a widzieliśmy się też wczoraj) to zrobił minę z reklamy Danio

no ale dyplomatycznie stwirdzil, że ladnie wygladam
tiaaaa
Dorka ale słodko:-) masz bardzo dobre dzieci, tzn. dobrze chowane
napewno na serduszku cieplo Ci się zrobilo jak Seba dawał prezencik Misi, co?
Renia no nieźle dzisiaj popitalasz

a co za remoncik robicie???
Izabelka, Heksa zdrówka dla dzieciaczków
Iza nie jesteś niedobrą matką
po prostu maly jeszcze nie rozumie, że źle coś robi
a rodzice są po to aby reagować i nie raz potrzebny jest klaps
Kaja no teściowa Was załatwiła
a może ma tymczasową amnezję;-)
Madzia ja mam to samo, jak mala nie śpi to ja nic nie mogę zrobić, albo robię wszystko na raty
Surv no to przyszalałaś z tą taksą;-) no a oddziałowa to pewnie jeszcze za czasów PRL-u jest
no i zdróweczka dla Florci!!!!
Magdzik powiadasz trojaczki

szacuneczek dla rodziców

nie wyobrażam sobie:-( no i jak tam po fryzjerze??

otóz kochane moje nie tylko Magdzik siedzial na fotelu fryzjerskim

ranek mialam ciężki

Dorka ale słodko:-) masz bardzo dobre dzieci, tzn. dobrze chowane

Renia no nieźle dzisiaj popitalasz

Izabelka, Heksa zdrówka dla dzieciaczków

Iza nie jesteś niedobrą matką

Kaja no teściowa Was załatwiła

Madzia ja mam to samo, jak mala nie śpi to ja nic nie mogę zrobić, albo robię wszystko na raty

Surv no to przyszalałaś z tą taksą;-) no a oddziałowa to pewnie jeszcze za czasów PRL-u jest

Magdzik powiadasz trojaczki