Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mondzi - nie poddawaj się;-) Mój M. tez się irytował (i był zdziwiony, jak nie zdał za pierwszym razem), ale trzeba po prostu to przejść... Tym bardziej, że trochę pieniążków już poszło
Biedna Julcia Ale czytałam, że to dość częste u dziewczynek.
Hej
Tosiczko dziękuję za spotkanko i kawkę. I też mogę napisać że jesteś super kobietką i bardzo się cieszę z naszego spotkania. A Tosia to cudna dziewuszka, taki mały śmieszek i ma piękne duże niebieskie oczka
Gabrysi, Antosiowi i rodzicom dziękujemy za karteczki
Noo to teraz mam trochę własnego mózgu dla siebie i zaczynam nadrabiać.
Fajnie tak poczytać co u was :]
Mondzi nie łam się, ja też myślałam, że nic ze mnie nie będzie po kursie a za 1-szym razem zdałam. Tobie życzę tego samego. No i z Julincią żeby steryd podziałał szybko.
My musimy Tymcia też sterydem potraktować bo napletek nadal ciaśniutki- zlepek chyba jest, dob urologa niedługo sięb kopsniemy coby coś silniejszego zapodał. Tosika fajnie wam z tym spotkankiem surv ja tak miała z Pzsiem na yewntry anioek w domu goryej. Pociesye cie że się unormowałao. Teraz jest niegrzeczny wszędzie post ode mnie masz przyzwolenie na działania destrukcyjne na muszym rodzaju. Łucek zrozumie...
Haj dziewczyny ja tylko na chwilke sie pozegnac:-( Bedzie mi Was brakowalo, ale pewnie Kasia mi stresci co sie u Was dzieje Post moze my sie wprosimy do Ciebie na kawke:-) mam Twoj tel to do Ciebie zadzwonie Pabla przez Wawe tylko pbedziemy przejazdem:-( Tez bym sie z Toba chetnie spodkala G nie lubi Warszawy, ja praktycznie nigdy nie bylam w Warszawie a on kilka razy i mu sie nie podoba
To dziewczyny papapa
A i bym zapomiala Wszystkiego najlepszego jutrzejszym solenizantom Misiowi, Gabi i Natalce. Buziaki. Karteczki sa juz zakupiono ale wysle pozniej.Pa
Witam!
Dzis wreszcie nocka bez kupowych przebojow :-)Misiek wstal o 6 ale to jego swieto wiec my wybaczam:-)M dal mi kartke z zyczeniami i bon podarunkowy do spa :-):-)http://www.spabaltica.pl/pl/homepage troche mi glupio gdyz ja dla niego nic nie mialam
Chcialabym dzis \miskowi zorganizowac jakis fajny dzionek ale zero pomyslow w glowie
Rok temu po 18h porodu mialm juz \michala na reku :-):-):-) ale to zlecialo!
przepraszam ze tak samolubnie ale tradycyjnie nawiedzila mnie co miesieczna migrena
milego dnia!
O widzę ż e jednak nie wszyscy śpią Andula kochanie..jak to nie miałaś...no wiesz...pozwoliłaś mu wręczyć Tobie prezent a to już bardzo dużo. Całujemy Misia gorąco urodzinkowo, niech rośnie zdrowo i daje Mamie jak najwięcej powodów do uśmiechu i wzruszeń...sto lat bobasku
Andula a Tobie...Ty wiesz co ja Tobie...no...to buźka:-);-);-)
Dorka....jak najbardziej zapraszam...daj znać mniej więcej kiedy to się z Magdzikiem umówimy...Ale fajnie..:-)
KOlor w pokoju wyszedł obłędny..Małżonek ciut zdziwiony że daje tak mocno no ale przecież wybraliśmy "zachód słońca" to jest
Wydaje mi się że do dziecinnego pokoju fajnie pasuje
To teraz pójdzie szybciej...udokumentuję zmiany..i Wam wkleję:-)
Kurcze nieźle tak wstawać wcześnie dzień sie wydłuża
hejka!
Post - super że kolorek udany, na pewno Ice będzie się podobał:-)
Dorka - udanej podróży!!
Tosika - ja pracuję teraz w pekao, a moja dyrektorka przeszła na początku mojej ciąży do Aliora - nowy bank, młodzi ludzie, podobno jest fajnie. Już wczoraj dzwoniłam i będzie miała na uwadze moją osobę. Za jakiś czas będzie otwierała nowy oddział to może wtedy....
u nas nocka w miarę, parę razy młoda się budziła z płaczem ale szybko zasypiała. Ja za to spałam snem kamiennym i jeszcze mi zimno było jakoś i po uszy kołdrą się nakrywałam
Muszę jeszcze jakiś obiadek machnąć i podłogi zmyć i tyle. dziś wieczorkiem mama przyjeżdża bo jutro ma lekarza w wawie. Sylcia - 100 lat z okazji urodzin!
Andula - oby wszystko było dobrze i coraz lepiej - z okazji rocznicy!
dla Miśka, Natalki, Gabi - 100 lat z okazji roczku!!
dla Olgi - buziaków moc z okazji 13 mca!!