KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
No nie, co chwile coś chcą ode mnie i spokojnie nie można na bb posiedzieć;-)
:-)
Wczoraj padłam jak kawka o 21.30 z bólem głowy i ... wstałam z bólem głowy. Ale piguła pomogła na szczęście. Zato dzieci spały snem sprawiedliwego
Piszecie o tych kupkach - ja myślę, że dzieci cos pokątnie wciągnęły i stąd takie anomalie;-)U nas też jest różnie, jak luźniejsza, potem zwarta ;-) a je to co zawsze
Tosika, z tymi muszkami, to słyszałam, że po prostu lecą do piwa i można je wtedy zebrać w jednym miejscu;-)Na spodeczek i czaić się za rogiem ;-)
Post, jestem przekonana, że pokoik będzie piękny! Bardzo lubię takie kolory ścian
Andula, nic się nie martw na zapas - na pewno dasz radę. I tak jak pisze Surv, masz wszystkie cechy odpowiednie na to stanowisko
Ale fajowy prezent od m
Pabla, trzymam kciuki, żeby plany "pracowe" zrealizowały sie po Twojej myśli
Agnik, no super! czyżby coś chciał?;-)Współczuję nocy:-(
Sylcia, Tosika, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Piszecie o kredkach - Olgę nie kręcą, bo ... wyczaiła, że Miki ma pisaki! Ooo, jak fajnie ściągać zatyczki
Musze przed nią chować, bo potem cała upaprana
Sylcia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dzieciaczki Kochane - Misiaku, Natalko, Gabi, moc buziaków na Roczek!
:-)Wczoraj padłam jak kawka o 21.30 z bólem głowy i ... wstałam z bólem głowy. Ale piguła pomogła na szczęście. Zato dzieci spały snem sprawiedliwego

Piszecie o tych kupkach - ja myślę, że dzieci cos pokątnie wciągnęły i stąd takie anomalie;-)U nas też jest różnie, jak luźniejsza, potem zwarta ;-) a je to co zawsze

Tosika, z tymi muszkami, to słyszałam, że po prostu lecą do piwa i można je wtedy zebrać w jednym miejscu;-)Na spodeczek i czaić się za rogiem ;-)
Post, jestem przekonana, że pokoik będzie piękny! Bardzo lubię takie kolory ścian

Andula, nic się nie martw na zapas - na pewno dasz radę. I tak jak pisze Surv, masz wszystkie cechy odpowiednie na to stanowisko
Ale fajowy prezent od m
Pabla, trzymam kciuki, żeby plany "pracowe" zrealizowały sie po Twojej myśli
Agnik, no super! czyżby coś chciał?;-)Współczuję nocy:-(
Sylcia, Tosika, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Piszecie o kredkach - Olgę nie kręcą, bo ... wyczaiła, że Miki ma pisaki! Ooo, jak fajnie ściągać zatyczki
Musze przed nią chować, bo potem cała upaprana
Sylcia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dzieciaczki Kochane - Misiaku, Natalko, Gabi, moc buziaków na Roczek!
ledwo co dotarłam do końca ,a juz zapomniałam co komu odpisać
,a boli jak cholera.Teściowa mi kupiła jakiś super ekstra specjalistyczny dżemik na wszystkie dolegliwości ,czyli na moja alegię też i na wyregulowanie @ również,no to teraz co,może będę miała 2 na miesiąc
Generalnie w takiego typu specyfiki nie wierzę,bo wygląa mi to tylko na zbijanie kasy-jeden słoiczek ponad 100zł