Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bardzo rzadko smaruję Julcię kremami, bo się nie odparza i mam wrażenie, że to m.in. przez to. Doktorowa mówiła, że jak już się to rozdzieli, to trzeba będzie natłuszczać, żeby się znów nie skleiło, stąd moja teoria. A u ginki byłam, bo pani endokrynolog nas skierowała, z racji tego, że Jula ma ciutkę powiększony biust. 

ale jak chce to niech płaci i je;-)
;-)

Renia, to mnie pocieszyłaś z tymi 2 latkami - już mam wizję wrzeszczącego o wszystko dzidziola;-)
![]()

No i gratulacje dla koleżanki! Przyjaciółka mojej siostry też właśnie na porodówce, bo 3 dni po terminie, a dzidziulka ani widu ani słychu, mam nadzieję, ze urodzi jeszcze w lipcu bo bardzo jej polecałam lipcowe dzieciaki (zanim okazało się, że w mojego wstąpił demon
)
no i mam nadzieję na więcej w nagrodę za te beztłuszczowe i bezpłciowe żarcie
Miłego wieczoru!
mój M pojechał do moich rodziców po małego i przy okazji z moim tatą mykają na polowanko (może na sarenki dwunożne??

)
:-

fakt, ze nasze łoże jest dość niskie to mimo wszystko mamy pierwszego guza na czole
i mam stresa czy nic sie dziecku niie stało
ogólnie to był wielki płacz, ale po 10min było już ok i dalej dziecko szalało po parkiecie:-):-):-)

), sącze soczek i wcinam kiełbaskę

Jak nie poskutkują, to bedę walczyć... Ważę już 59, jeszcze 5
Żeby jej nie udusić szybko sie ubieramy i idziemy na dwór, albo gdzies w odwiedziny, wtedy zupełnie inne dziecko...