reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Tosika a powiem ci ,że ja kiedyś też tak jeździłam jak twoja mama:zawstydzona/y: tato mi biegi zmieniał:-D,ale on w ogóle sie trząsł nad tym swoim autem i tym sposobem przez 6 lat wcale nie jeździłam,a dopiero odkąd mam swoje auto,to jeżdżę,a i tato mi swoje chętnie chce dawać,ale ja mu ostatnio powiedziałam,że kiedys nie chciał dawać to teraz niech się wypcha,mam swoje:tak::sorry:;-)
Magdzik to nie tylko u Was na odwrót,bo u nas to samo.Wcozraj mały spał z nami gdzieś od 1 ,czyli prawie całą noc,a normalnie to od 5-6 jest juz u nas w łóżku:sorry:
Post a mi się wydaję,że do Łucka by sie rodzina szybko przyzwyczaiła,ale jak m się nie zgadza to Jacuś też fajny,ale może tylko będzie tak formalnie,bo cos mi się wydaje,że cięzko będzie Łucka zacząć Jacusiem nazywać:tak:A i u nas w domu tez na siostrę K mówią Alicja ,bo tak ma na drugie,a naprawdę nazywa się Magda(czyli jest nas dwie tak a propos:-D):sorry:

Mały właśnie poległ i to nawet w łóżeczku,bo normalnei zasypia w wózku na dworze.
Ja zabieram się za obiad i lecę później do koleżanki Bartusia zobaczyć:tak:

A i jeszcze dziewczyny te co miały cesarkę,to jak było z karmieniem?
Bo tu podobno dopiero od jutra będzie mogła zacząć karmic piersią,ale czy mały będzie chciał skoro od wczoraj jest na butli:confused:

Witam się i ja!

dziś (jak widać) łącze okazało mi łaskę,bo normalnie cuda z tym netem mnie się wyrabiają i żaden magik nie może nic zaradzić.:wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkim solenizantom dużżżo zdrówka i uśmiechu,małym i większym!!!:-):-):-)

U nas w piątek był roczek,imprezka kameralna,ogródkowa i dobrze że w ostatnim momencie zdecydowałam się na piątek bo w sobotę lało.Emilce najbardziej spodbał się jeździk z FP,krzesełko uczydełko już mniej.Wczoraj byłyśmy na szczepieniu ale mała dość dobrze to zniosła.:tak:
Ja też kupę czasu nie jeździłam ale teraz zaczynam chociaż za bardzo tego nie lubię wolę jak m mnie podrzuca.I z dwojga złego wolę jechać sama z dziećmi niż słuchać wiecznych pouczeń.
Dziś odbiearm auto od lakiernika po małej przygodzie,a mianowicie w tamtym roku zostawiliśmy je na normalnym parkingu u znajomych pod blokiem i ktoś nam zrobił głęboką rysę przez calutką maskę.:no::no:
Dopisuję się do odchudzających w drugim tygodniu sierpnia umuwiona jestem z dietetyczką i tym razem mam nadzieję,żę się uda chcę stracić tak z 8 kg,zobaczymy,a za Was trzymam kcciukasy
Zmykam bo pora obiadowa nadchodzi
a jeszcze czeka mnie totalne sprzątanie bo w sobotę zjeżdza włoska rodzina m,będą przez dwa tygodnie brrr

Renia bedzie Ok nie taki diabel straszny,super za maly dobrze przespal nocke w swoim pokoju:tak:
Fredka super ze impresso udane:-)
Florciu,Iko dziekujemy sa bombowe karteczki:-)
Post pomysl na karteczki ekstrasny a Ikunia wyglada niesamowicie i dziekuj za specjelne pozdrowionka:tak::-)
Surv
masz talent kobito bardzo ladna kartka :tak:
Bardzo mnie ciesza karteczki musze Miskowi zrobic z nimi fotke ale za kazdym razem jak mu daje to boje sie ze je zniszczy:sorry::sorry:

Rozmawiałam z Dorką. Dojechali wczoraj na miejsce po 11 godzinnej podróży. Misia spisała się na medal!:tak:Dorka bardziej zmęczona niż nasz mały podróżnik;-)
Jak nic się nie zmieni, to poznam dziewczyny osobiście w poniedziałek:tak:

hej,
mała pospała z 2,5 godz i ja razem z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet nie słyszałam jak M do pracy wychodził!
Fredka - super że imprezka się udała!
Post - dla nas to zawsze będzie Łucek:-)
Renia - faktycznie sierpień już prawie, a ja dopiero książkę planuję jutro kupić i zacząć czytać, więc pewnie jeszcze z tydzień zleci zanim się zacznę odchudzać.
Kasia - pozdrów Dorkę od nas!

my za pół godz na spacerek ruszamy wykończyć dzidziulka mojego kochanego....bo dziś o 20:00 ma spać bo House leci:-):tak:

Witam!
Piekne sloneczko dziś u nas więc od rana brykałyśmy w ogrodzie:-) a teraz Zuzu zrobiła sobie drzemkę więc muszę odpowiednio ten czas wykorzystać :-D:-D
Madzia – no no ale tesciowa miała gest :tak:
I gratulacje dla koleżanki.
Mondzi – biedna Julka Ale szczerze mówiąc ja też nie zwracałam uwagi na takie rzeczy i nawet nie wiem czy bym zauważyła :sorry:
Renia - remont brrrrrrr cierpliwości ;-)
Surv – oj kusicie z tym samochodem może w weekend też się przejadę……albo w następny:-p:-D:-D:-D
Post – z tym imieniem przypomniałaś mi moją teściową! My do konca nikomu nie zdradziliśmy imienia właściwie sami nie byliśmy pewni bo miała być Zuzia albo Nicola. Ale kiedyś wiecie rozmowa z teściami i padają różne propozycje nagle moja mama mówi może Zuzia a teściówka „o nie tylko nie Zuzia „ i co ……:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D szybko pomaogła podjąć mi decyzję :-D:-D:-D
hmmm chciałam cichutko napisać że wczoraj Ika spała do 10-tej:szok::szok::szok::szok::szok:a co będzie dzisiaj kto to wie:-D:-D:-D:-D
I ja Cię prosze Ty tu nie pisz takich rzeczy :-p;-):-):-)jak ja chciałabym pospać tak do 9 chociaż w niedzielę :zawstydzona/y: ale to pewnie dopiero jak się Zuzu z domu wyprowadzi :sorry::-D:-D:-D:-D

Fredka – super że imprezka udana !!!

a nocka u nas kiepska, już druga pod rząd....młoda się wierci, budzi i płacze co godzinę...chyba jej duszno czy co....

pabla mi też już brakuje pomysłów co to moze być a jest tak samo jak u Ciebie:-( uparcie obstawiam zęby...zobaczymy

Agnik - bardzo bym chciała żeby to były zęby:sorry:
my po spacerku i szaleństwach na placu zabaw...teraz młoda już jęczy że do kąpieli czas, więc idziemy się szykować. Potem House, więc pewnie zajrzę jeszcze później!

reklama
oj ja dopiero do domu dotarłam,uff.
Byłam w szpitalu,ale normalnie łazka się w oku zakręciła jak takie maluchy zobaczyłam.Słodkie,tak grzecznie spały,a nie przypominam sobie,żeby mój tak grzecznie leżał:no::sorry:No a mały Bartuś i mama czują sie świetnie:tak:

Mój urwis właśnie zażywa kąpieli,zjadł ładnie 400 ml kaszki:szok: ,kupka do nocnika,więc wszystko przepisowo,ale zobaczymy jak będzie z zasypianiem.
Idę prasować jego pościel,o ile jeszcze zdążę,bo wiadomo na bb musiałam zajrzeć:sorry:

Do góry